anetina 17.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 I jak tam nocka? Ja się wyspałam, pierwsza taka noc od.... od dawna. Nikt mnie nie obudził!!! no to super ale coś straciłam? dlaczego nikt cię nie budził? gdzie są chłopaki? spali u siebie CAŁĄ NOC, dopiero po 5-tej cos sie Krzyśkowi przysniło, ale ja juz i tak byłam na nogach. Chcę tak codziennie, tzn. conocnie no to tego ci jak najbardziej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila, a ja myślałem ą\że mu sił brakuje . hhhhhhhhhheeeeeeeee, nie znasz go pod tym względem to on niezmordowany jest może padać morda na pysk, ale na toooo zawsze ma siłe (gorzej ze mną) to podobnie jak i mój ale wiesz co, zazdraszczam ci normalnie męża żeby mój taki był pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kamila, a ja myślałem ą\że mu sił brakuje . hhhhhhhhhheeeeeeeee, nie znasz go pod tym względem to on niezmordowany jest może padać morda na pysk, ale na toooo zawsze ma siłe (gorzej ze mną) to podobnie jak i mój ale wiesz co, zazdraszczam ci normalnie męża żeby mój taki był pracowity No . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja biedny dorobiłem sie 1000% normy i nie ma mnie kto przytulić. Już jestem ELITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nie płacz Zbysiu dla Ciebie: http://www.goralsko.pl/duze/willa/sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 i przytulas oczywiscie: http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/35/3491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A widzicie Wiedziałem ,że okazja sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A ja biedny dorobiłem sie 1000% normy i nie ma mnie kto przytulić. Już jestem ELITA noooooooooooooooo super Gratuluję http://www.krainatapet.pl/tapety/alkohole/szampan/szampany025.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jaka jest następna granica ? jak zaglądne do Kawiki ze trzy razy to zrobie ze setke postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jaka jest następna granica ? jak zaglądne do Kawiki ze trzy razy to zrobie ze setke postów. chyba 2500 bo ja juz lider zaglądaj zaglądaj jedynym mężczyzną tu jesteś Zbysiu dlatego tym bardziej mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 mężczyżni mile widziani gratki za tysiaka następna granica to ... 2800 jak u Kawiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 mężczyżni mile widziani gratki za tysiaka następna granica to ... 2800 jak u Kawiki o ja głupia a komuś zarzucałam że prezez patrzałki źle widzi.... gdzie moje okulary?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dziekuję za bombelki. Do domu obiadek kołować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.12.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dziekuję za bombelki. Do domu obiadek kołować. Ty dzisiaj gotujesz/???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Tak Z wczoraj zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 cześć ... dawno mnie nie było .... ale może to i dobrze, bo miałem co oglądać ... lampy, płot ... i niedoszłego Zeuska-Jezuska fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! Normalk normalka jak żoneczka grzebie w necie , co gdzie załatwić , wypełnia papierzyska , gruz i piach ładuje do fundamentów , maluje więźbe , zawory szykuje do centralengo po nocach , gruntuje i maluje sama cały dom , ogarnia śmieci budowlane , obrabia wnęki drzwiowe , łata dziury dziurki , robi gladż w salnonie , jeszcze wymieniać? O nieeeee , nieeeee nikt mi nie wmówi , ze dom to mąż mi wybudował , bo to nie prawda. A co do bycia męża to często , gęsto myśle se , że spokijniejsza bym była gdyby go nie było tzn w domu;) A tak patrzę jak siedzi przed kompem , a roboty w domu tyle , że lepiej nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Przychodzę z podusią DOBRANOC powiedziec:http://strony.aster.pl/malymax/smyki/podusia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.12.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! Normalk normalka jak żoneczka grzebie w necie , co gdzie załatwić , wypełnia papierzyska , gruz i piach ładuje do fundamentów , maluje więźbe , zawory szykuje do centralengo po nocach , gruntuje i maluje sama cały dom , ogarnia śmieci budowlane , obrabia wnęki drzwiowe , łata dziury dziurki , robi gladż w salnonie , jeszcze wymieniać? O nieeeee , nieeeee nikt mi nie wmówi , ze dom to mąż mi wybudował , bo to nie prawda. A co do bycia męża to często , gęsto myśle se , że spokijniejsza bym była gdyby go nie było tzn w domu;) A tak patrzę jak siedzi przed kompem , a roboty w domu tyle , że lepiej nie wspomnę. To była prowokacja. Chciałem Was rozgrzać bo mrozy. Wiadomo,że sprawna budowa to wiele czynników . Miłego dnia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts