anetina 18.12.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 doberek no dzisiaj się jechało super, drogowcy się spisali, bravvvoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cześć ... dawno mnie nie było .... ale może to i dobrze, bo miałem co oglądać ... lampy, płot ... i niedoszłego Zeuska-Jezuska fajnie Gwoździk - kochany ten pan po lewejj to TYYYYYY?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! Normalk normalka jak żoneczka grzebie w necie , co gdzie załatwić , wypełnia papierzyska , gruz i piach ładuje do fundamentów , maluje więźbe , zawory szykuje do centralengo po nocach , gruntuje i maluje sama cały dom , ogarnia śmieci budowlane , obrabia wnęki drzwiowe , łata dziury dziurki , robi gladż w salnonie , jeszcze wymieniać? O nieeeee , nieeeee nikt mi nie wmówi , ze dom to mąż mi wybudował , bo to nie prawda. A co do bycia męża to często , gęsto myśle se , że spokijniejsza bym była gdyby go nie było tzn w domu;) A tak patrzę jak siedzi przed kompem , a roboty w domu tyle , że lepiej nie wspomnę. nie ma jak kobieca solidarność dzięki delfinko bo Zbysiuu by mnie tu okalpował (jakby mógł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Przychodzę z podusią DOBRANOC powiedziec: http://strony.aster.pl/malymax/smyki/podusia.gif uuuuuuuuuu, poszłabym teraz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień doberek cze siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cześć ... dawno mnie nie było .... ale może to i dobrze, bo miałem co oglądać ... lampy, płot ... i niedoszłego Zeuska-Jezuska fajnie Gwoździk - kochany ten pan po lewejj to TYYYYYY?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Cze dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no tak jeżeli brać pod uwagę to że facetów jest mniej na świecie, to my jestesmy SZCZĘŚCIARAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Małżów zawszęe będę bronił. BO SĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no tak jeżeli brać pod uwagę to że facetów jest mniej na świecie, to my jestesmy SZCZĘŚCIARAMI dobreeee dobreeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Cze dziewczyny hellloooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witam z zaśnieżonej sielanki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! Normalk normalka jak żoneczka grzebie w necie , co gdzie załatwić , wypełnia papierzyska , gruz i piach ładuje do fundamentów , maluje więźbe , zawory szykuje do centralengo po nocach , gruntuje i maluje sama cały dom , ogarnia śmieci budowlane , obrabia wnęki drzwiowe , łata dziury dziurki , robi gladż w salnonie , jeszcze wymieniać? O nieeeee , nieeeee nikt mi nie wmówi , ze dom to mąż mi wybudował , bo to nie prawda. A co do bycia męża to często , gęsto myśle se , że spokijniejsza bym była gdyby go nie było tzn w domu;) A tak patrzę jak siedzi przed kompem , a roboty w domu tyle , że lepiej nie wspomnę. To była prowokacja. Chciałem Was rozgrzać bo mrozy. Wiadomo,że sprawna budowa to wiele czynników . Miłego dnia dla wszystkich. No to za późno było na rozgrzanie , bo mąż zrobił to skutecznie i wcale nie tak jak myślicie. Darłam się na niego , że dzieciaki nie wiedziały o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mąż niedobry a w 6 miesięcy do nowego domu się wprowadzić t o normalka ? Kamila !!! Normalk normalka jak żoneczka grzebie w necie , co gdzie załatwić , wypełnia papierzyska , gruz i piach ładuje do fundamentów , maluje więźbe , zawory szykuje do centralengo po nocach , gruntuje i maluje sama cały dom , ogarnia śmieci budowlane , obrabia wnęki drzwiowe , łata dziury dziurki , robi gladż w salnonie , jeszcze wymieniać? O nieeeee , nieeeee nikt mi nie wmówi , ze dom to mąż mi wybudował , bo to nie prawda. A co do bycia męża to często , gęsto myśle se , że spokijniejsza bym była gdyby go nie było tzn w domu;) A tak patrzę jak siedzi przed kompem , a roboty w domu tyle , że lepiej nie wspomnę. To była prowokacja. Chciałem Was rozgrzać bo mrozy. Wiadomo,że sprawna budowa to wiele czynników . Miłego dnia dla wszystkich. No to za późno było na rozgrzanie , bo mąż zrobił to skutecznie i wcale nie tak jak myślicie. Darłam się na niego , że dzieciaki nie wiedziały o co biega. siostra święta idą czas wybaczania nie krzycz tak głosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 w czas wybaczania nie wierzę ja a kwestia spodni - ale miałas historie nową kurtkę też kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 w czas wybaczania nie wierzę ja a kwestia spodni - ale miałas historie nową kurtkę też kupiłaś ? nieee małż mi zamek naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 hej, hej, spadam dziś!Pa,pa............! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.12.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 hej, hej, spadam dziś! Pa,pa............! paaa do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Aniły do Ciebie lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 19.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Aniły do Ciebie lecą Delfinka Ty już nie "drynkuj"-litery zjadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts