kawika 21.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Do kiedy pracujesz? Ja jestem dzisiaj ostatni dzien, chociaz nie wiem po co , bo od rana nie mialam jeszcze zadnego klienta, u nas juz jest po ruchu. Wczoraj sie urobilam, z mama lepilysmy 90 pierogow i 160 uszek, no ale to bylo najgorsze do zrobienia. Jutro chce juz ustroic choinke, bo w srode trzeba posprzatac na swieta i czeka mnie pieczenie i zimny bufet przygotowac. ja pracuje do środy ale już mi się nic nie chce my lepimy uszka i perogi w Wigilię ale ty będziesz mieć tylu gości że współczuję roboty magpie- kochana dużo zdrówka i udanego świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale się urządzacie Fajne te kinkiety , coś takiego planuje w łazience ,a le kidy to będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale się urządzacie Fajne te kinkiety , coś takiego planuje w łazience ,a le kidy to będzie???? delfinko - ty zyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja w wigilie to bym sie nie wyrobila z lepieniem, zreszta u mnie zawsze musi byc wszystko wedlug listy i na godzine, wiec jakby byl maly poslizg to od razu sie denerwuje, bo ja nerwus straszny jestem. Ja Tobie tez Kawiko zycze wesolych, zdrowych i szczesliwych swiat w nowym domku - zeby bylo co wspominac na starosc, bo to w koncu pierwsza Wigilia w wymarzonym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja w wigilie to bym sie nie wyrobila z lepieniem, zreszta u mnie zawsze musi byc wszystko wedlug listy i na godzine, wiec jakby byl maly poslizg to od razu sie denerwuje, bo ja nerwus straszny jestem. Ja Tobie tez Kawiko zycze wesolych, zdrowych i szczesliwych swiat w nowym domku - zeby bylo co wspominac na starosc, bo to w koncu pierwsza Wigilia w wymarzonym domku! ja tak nie umiem, punktualność lubie ale w święta jak jest zrobione to się je no zobaczymy jaka będzie !!!!!!!!!! ale już się cieszę - będzie fajnie ale choinka sztuczna niestety, stety swój urok będzie miała też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale się urządzacie Fajne te kinkiety , coś takiego planuje w łazience ,a le kidy to będzie???? delfinko - ty zyjesz??[/quoteŻyje, mialam gości muratorowych A potem przeflądałam garderobę , bo jutro pakowqanko i wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale się urządzacie Fajne te kinkiety , coś takiego planuje w łazience ,a le kidy to będzie???? delfinko - ty zyjesz??[/quoteŻyje, mialam gości muratorowych A potem przeflądałam garderobę , bo jutro pakowqanko i wyjazd gdzie jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 No do tesciów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 No do tesciów:D tak myślałam tylko się upewniałam to miłej zabawy i świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A no dziękuję , juz dawno nie byliśmy i aż nei mogę się doczekac:DJUtro napewno jeszcze sie spotkamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A no dziękuję , juz dawno nie byliśmy i aż nei mogę się doczekac:DJUtro napewno jeszcze sie spotkamy na forum. no to fajnie że jeszcze jutro jesteś całuski przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 21.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kawika, ale pięknie u ciebie , fajnie wygląda ta podłoga w salonie, łóżko bardzo fajne w sypialni, a ta skrzynka obok niego to co to? dom rzeczywiście wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.12.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Wesołych Świąt! Bez zmartwień, z barszczem, z grzybami, z karpiem,z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt! W Święta, niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną życzcie sobie - najwięcej:zwykłego, ludzkiego szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/carp_headon-1-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.12.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://d21c.com/AnnesPlace/Xmas3/Star3.gif Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciółoraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. http://d21c.com/AnnesPlace/Xmas3/Manger11.gif Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.12.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kalu - śliczna kartka Miśka - śliczne życzenia Lidszu - cudne Gwoździk - Wacusie masz boskie Zbysiu - piękne zyczenia maren100 - dzięki Wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia i również życzę Wspaniałch cudnych spędzonych rodzinnie Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Witam ze śnaidankem przed gęboną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts