kawika 23.12.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 AGP-y wyjeżdżają jutro na święta Wracamy w sylwestra na "party na fundamencie" no to miłej zabawy i świętowania ja będę sywestra spędzać na podłodze (nie fundamencie) (jak za dużo wypiję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 AGP-y wyjeżdżają jutro na święta Wracamy w sylwestra na "party na fundamencie" no to miłej zabawy i świętowania ja będę sywestra spędzać na podłodze (nie fundamencie) (jak za dużo wypiję) ja bez planów na sylwestra , może jakas imprezka w domu, tak bez przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 AGP-y wyjeżdżają jutro na święta Wracamy w sylwestra na "party na fundamencie" no to miłej zabawy i świętowania ja będę sywestra spędzać na podłodze (nie fundamencie) (jak za dużo wypiję) ja bez planów na sylwestra , może jakas imprezka w domu, tak bez przygotowania? takie są nalepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 AGP-y wyjeżdżają jutro na święta Wracamy w sylwestra na "party na fundamencie" no to miłej zabawy i świętowania ja będę sywestra spędzać na podłodze (nie fundamencie) (jak za dużo wypiję) ja bez planów na sylwestra , może jakas imprezka w domu, tak bez przygotowania? takie są nalepsze Dla gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Co na przed wigilią ? u mnie w domu zawsze bardzo słone śledzie ze śmietaną na ciepło z ziemniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Brzmi smacznie , lubię śledzie, tez takie jadam tyle że na słodko, tzn. w śmietanie jest jeszcze cebulka i jabłka-pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Brzmi smacznie , lubię śledzie, tez takie jadam tyle że na słodko, tzn. w śmietanie jest jeszcze cebulka i jabłka-pychota i z ananasem, wczoraj jadłam. W dzień Wigilii jedzenia nie będzie, nie będzie czasu Jak post to post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-511/kurczakzajacd3my.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-511/kurczakzajacd3my.jpg aneta święta ci się porypały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Brzmi smacznie , lubię śledzie, tez takie jadam tyle że na słodko, tzn. w śmietanie jest jeszcze cebulka i jabłka-pychota o takie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A jak z karpiami ?Ja mieszkam przy "Dolinie karpia", Zator to jestem niejako przymuszony, a jak u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A jak z karpiami ? Ja mieszkam przy "Dolinie karpia", Zator to jestem niejako przymuszony, a jak u was ?[/b] smażony tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A jak z karpiami ? Ja mieszkam przy "Dolinie karpia", Zator to jestem niejako przymuszony, a jak u was ?[/b] smażony tylko i wyłącznie a ja karpia nie jadam, nie smakuje mi i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.12.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Idę do domu kochani jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!bUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Ostatnio , bardo mi smakują smażone i w zalewie octowej moczone ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Ostatnio , bardo mi smakują smażone i w zalewie octowej moczone ze dwa dni. możne jakbym takiego zjadła to bym się przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.12.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Idę do domu kochani jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!! bUZIAKI szkoda pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Ostatnio , bardo mi smakują smażone i w zalewie octowej moczone ze dwa dni. dla mnie tylko smażone. Na stole wigilijnych na pewno bedą. Z ryb jeszcze pstrag w galarecie z płatkami migdałowymi i rodzynkami. Mój mąż uwielbia te z zalewy octowej ale ja nie robię , je u swojej cioci albo jak sam sobie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Idę do domu kochani jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!! bUZIAKI szkoda pa, pa nooo pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Kawika, nie wiem kochana jak to zrobiłaś, ale dzisiaj przyszedł twój breloczek z koniczynką . Baaardzo pięknie zapakowany i już znalazł swoje miejsce przy moich kluczach. Wierzę, że będzie mi przynosić szczęście Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts