magpie101 06.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, witam i czekam na fotki ! Wklej tez widok domu, bo sa tylko rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 06.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj,Kawika wielkie gratulacje z ukończenia stanu zero propo Twojego pytania okna mam z firmy Honer w Nowym Sączu profil veka Perfectine Swing w kolorze ciemny orzech pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 może ci sami budowlańcy ??? pozdrawiam A rzeczywiście może Ci sami Nasi wchodzą w poniedziałek, już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.05.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzięki za gratulacje. Budowlańcy chyba nie ci sami, chyba że mają możliwość rozdwajania bądź pączkowania. Ale mam nadzieję że będą tak samo sprtawni jak moi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 He he, chyba jednak nie ta sama. No i jesteście o dwa poziomiki więcej od nas, fanie chyba przechazać się po pomieszczeniach. Mi narazie wszystko wydaje się takie małe, maleńkie Podobno jak się dach pojawia to wszystko zaczyna nabierać właściwych proporcji. Pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.05.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 majamp - Jeszcze nie wiem jak to jest teraz z tą wielkością. Przekonam się w sobotę jak pojadę. Juz nie moge się doczekać. Ale jak zlaliśmy pytę na stan zero - to to była taka klitka!! Jutro zalewamy płytę (strop) - już samam nie wiem czy prace postępują szybko czy powoli. Pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 córci życzę dużo zdrówka a apartamenty ... oj lada moment będziecie dach kłaśćzobaczysz, jak się wtedy fajnie będzie chodziło w swoich własnych 4 ścianach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.05.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ale jak zlaliśmy pytę na stan zero - to to była taka klitka!! to samo myslałam jak kopali - ale malutki domek jak fundamenty - maciupki nasz domeczek gdy ściany parteru stanęły - no taki średni domek ale gdy stanął cały dom, z dachem - o kurna, ale wielka chałupa Jutro zalewamy płytę (strop) - już samam nie wiem czy prace postępują szybko czy powoli. Pa:) szybko robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki anetina za pocieszenie. Ten czas tak zaiwania, że trudno nadążyć. A z drugiej strony to już bym chciała się wprowadzić. U Ciebie też prace postępują mam nadzieję że uda się nam jak najszybciej zrealizować to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 mam nadzieję że uda się nam jak najszybciej zrealizować to marzenie. uda się trzeba w to wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 mnie się wydaje, że jak coś się lekko na typ etapie odwlecze, to nie nie uciecze - tak to się pisze? u mnie w poniedziałek mają wejść na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No u mnie od piątku więźba, a ja nawet jeszcze blachy nie zamówiłam Wszystko przez kasę. Musze znowu kombinować. Ale jak to już nie raz bywało pewnie dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja na blachę trochę czasu czekałam ale muszę już pojechać, odebrać fakturę, zapłacić i umówić się, by przywieźli towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Oj, wiem jaki to nerw jak robota przerwana . Człek czeka na postępy , a tu kiszka. Dziś też obawiałam się przerwy w pracach z powodu pogody , bo jak tylko pada panowie się zwijają i ida na robotę inną we wnętrzach . Dziś po 7 padało , ale przeczekali i właśnie mąż melduje mi , że pracują.Głowa do góry , jak wezmą sie za więźbe to pojdzie szybciorem , zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki delfinko - no ja myślę że do roboty się wezmą bo jak nie to po premii po premiii .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 zgłaszam sie jako chętna do trzymania kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.05.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No anetina jesteś nieoceniona!!!!!!!!!!! zdalam z 25 pytam odpowiedziałam na 24!!! Teraz będę pisać pracę. Te Twoje kciukasy swoje zrobiły. DZIĘKI!!!Buziaki ślę ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No anetina jesteś nieoceniona!!!!!!!!!!! zdalam z 25 pytam odpowiedziałam na 24!!! Teraz będę pisać pracę. Te Twoje kciukasy swoje zrobiły. DZIĘKI!!!Buziaki ślę ogromne. gratki wielkie a w prezencie: http://www.piotrwisinski.com/images/20081005142725_róza.jpg oraz lampki szampana http://www.mypolinfo.com/zdjecia/1199046019_szampan.jpg jest co polewać, super wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.05.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzięki za szampana i kwiatuszek (piękny) Ano jest jest. jeszcze tylko coś wymłodzić i już będę mądrzejsza (hmm mogę być bardziej niż jestem???) co za skromność!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kuwaaaaaaa , ludzie są straszni. Ty , no jakaś masakra z tym okradaniem pod samym nosem Gdybym spotkała tak skurw...nów u mnie to normaleni po jajach bym kopała.U nas dom jest na końcu drogi takiej polnej , a na przeciw mieszka chłopak który u nas pracuje , pies ich szczeka gdy tylko obce auto się pojawia , no i on zaraz sprawdza , choć tam nikt nie jwzdzi prócz nas i ich. Ty , a z tymi ściankami to też jakaś masakra. Ale jak macie umowę na stan otwarty ? Może by to sprawdził , tzn czy stan surowy to tez ścianki działowe. Tia , więźba prawie gotowa , szybciutko poszło , bo w sobotę zaczeli , a gdyby dziś pogoda była oki i gdyby nie nasz jutrzejszy wyjazd to wiecha odbyła by się jutro właśnie.Przytulam Cię i nie nerwuj się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts