kawika 02.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ta akurat!!!! Brzydula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 taaaaa i blondyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 taaaaa i blondyna serio?? nie domyśliłabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no wiesz i nie farbowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja nie blondyna, ale farbowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hihihihihihi czyli tylko ja się wybiłam z naszej trójcy na naturalną ps. urodziłam się z czarnymi kędziorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry no witam ponownie w moich skromnych progach. Ty naprawdę taki straszny jesteś (jak na tym awatarku)??? Oczywiście, że nie jestem grożmy , jak wszystkie raki. Poprostu fajna głowa. Za to bardzo fajny jest Twój awator i dlatego pozwoliłem sobie podpatrywać budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry no witam ponownie w moich skromnych progach. Ty naprawdę taki straszny jesteś (jak na tym awatarku)??? Oczywiście, że nie jestem grożmy , jak wszystkie raki. Poprostu fajna głowa. Za to bardzo fajny jest Twój awator i dlatego pozwoliłem sobie podpatrywać budowę. No właśnie tylko u mnie jest odwrotnie taki ze mnie aniołek jak z koziej dupy trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hihihihihihi czyli tylko ja się wybiłam z naszej trójcy na naturalną ps. urodziłam się z czarnymi kędziorkami a ja jak byłam mała to była blondas jak tralala, a potem to się taka nijaka zrobiłam, a teraz to ja taka gorzka czekolada jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Oczywiście, że nie jestem grożmy , jak wszystkie raki. : ta, akurat wszystkie raki są ... groźne mam takie dwa raki na budowie codziennie Za to bardzo fajny jest Twój awator i dlatego pozwoliłem sobie podpatrywać budowę. każddy powód jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hihihihihihi czyli tylko ja się wybiłam z naszej trójcy na naturalną ps. urodziłam się z czarnymi kędziorkami a ja jak byłam mała to była blondas jak tralala, a potem to się taka nijaka zrobiłam, a teraz to ja taka gorzka czekolada jestem czyli całą paletę już przeszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a zapomniałam że blondyną też byłam (farbowaną), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 :) biedne te włosy kobiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 :) biedne te włosy kobiece no jak ich nie zafarbują to się znowu wytrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wycierają się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wycierają się ??? no a jak ty myślałaśjak się często po trawie zjeżda w te i wewte to tez no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie pomyślałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie pomyślałabym ehh blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wiatcie siostry blondynki A ja tam farbowana na kolor , który obecnie w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wiatcie siostry blondynki A ja tam farbowana na kolor , który obecnie w promocji dobry. nie doczytałaś siostrzyczko nie doczytałaś, ja gorzka czekolada jestem, anetinka blondi, a Ty promocja czyli......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts