kawika 04.01.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzień dobry w Nowym Roku. Dziń dobry Zbysiu Piękny wynik w kg!!! Tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej, hej. Witam w Nowym 2010 Roku Ja dizś dopiero przyjechałam do pracy, zrobię sobie luźny dzień. A od jutra do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.01.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej anetko witaj w Nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.01.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 , zrobię sobie luźny dzień. A od jutra do roboty a ja mam zapierdziel od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 , zrobię sobie luźny dzień. A od jutra do roboty a ja mam zapierdziel od rana Jak tam atmosfera w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.01.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 , zrobię sobie luźny dzień. A od jutra do roboty a ja mam zapierdziel od rana Jak tam atmosfera w domu ? ogólnie ojciec się nie odzywa, z mama gadamy tzn w sumie ja bo E. tylko wtedy gdy musi (ale ogólnie cos tam gada) ojciec chce żebym napisała mu oświadczenie że moga tam mieszkać do końca zycia ja powiedziałam żeby napisał mi że pieniądze mi dali na dowolny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 , zrobię sobie luźny dzień. A od jutra do roboty a ja mam zapierdziel od rana Jak tam atmosfera w domu ? ogólnie ojciec się nie odzywa, z mama gadamy tzn w sumie ja bo E. tylko wtedy gdy musi (ale ogólnie cos tam gada) ojciec chce żebym napisała mu oświadczenie że moga tam mieszkać do końca zycia ja powiedziałam żeby napisał mi że pieniądze mi dali na dowolny cel ale jaja a tak wogólę to Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.01.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cześć beti mała zdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cześć beti mała zdrowa? zdrowieje , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 starszej robiłam wyniki bo strasznie chuda i tak się trochę niepokoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 starszej robiłam wyniki bo strasznie chuda i tak się trochę niepokoję i co, wiadomo coś? Może tak po prostu chuda, czy ma anemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 04.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 http://foto1.m.onet.pl/_m/a68a426eaa58d7bb55060905fe0d3a01,10,19,0.jpg Witajcie wszyscy. Zdrówka kochani życzę wszystkim. A apropos szczupłości mój mały ma prawie 11 lat i waży 24 kg i co wy na to? Kawika ale numer z tym wspólnym mieszkaniem. Mnie sie wydaje ,że to kwestia pokoleń. Trudno sie jednym z drugimi dogadać a najlepiej to trzeba było zrobić dwa osobne wejścia jeśli macie razem mieszkać. Ale chyba już musztarda po obiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Do widzenia wszystkim zapracowanym. Ja zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No i siostry pouciekały. A co miały czeką cna mnieeeee???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A ja nową robotę sobie wynalazłam , aż mnie paluchy od igły bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A ja nową robotę sobie wynalazłam , aż mnie paluchy od igły bolą ??? ciekawa jestem co to za zajęcie Znów jakieś artystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 starszej robiłam wyniki bo strasznie chuda i tak się trochę niepokoję i co, wiadomo coś? Może tak po prostu chuda, czy ma anemię? chuda, blada , sama nie wiem okaże sie na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A ja nową robotę sobie wynalazłam , aż mnie paluchy od igły bolą ??? ciekawa jestem co to za zajęcie Znów jakieś artystyczne? ja tez ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 helooo nastrój dupowaty sory nawet nie chce mi się pisać ale pozdrawiam Was wszystkie delfinka - przestać już mnie zawstydzać, bo normalnie te twoje talenty mnie dobijają anetko - buźka beti - nie mart sie o córcie, mój Wiktor tez taki był a badania wyszły wszystkie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.01.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 hej, hej. Całusy posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts