kawika 05.01.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 hej, hej. Całusy posyłam złapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a co to za smutki od początku roku? olać wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 05.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 cześć Kawika wpadłam na chwilę, bom zawalona robotą pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam się i z próbką mojego zajęcia w dzienniku zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kawiko-doczytałam...wspólczuje przepraw rodzinnych...na pokrzepienie dodam- kto ich nie ma? Wszystkiego dobrego na ten Nowy rok życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Co do robótek . Wiecie jak jest , baba się nudzi w chałupie to se wymyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.01.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Co do robótek . Wiecie jak jest , baba się nudzi w chałupie to se wymyśla ale z tego wymyslania pikne pomysly ci wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 05.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witaj parafianko!!!Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!Muszę coś Ci powiedzieć, ale to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kawika, jak nastrój dziś??? Jakby co to przynosze: http://moje.glitery.pl/gify/97/46/2-Witaj-kawusia-ode-mniena-9757.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kawika, jak nastrój dziś??? Jakby co to przynosze: http://moje.glitery.pl/gify/97/46/2-Witaj-kawusia-ode-mniena-9757.gif dzięki za kawkę z pączka muszę zrezygnować - odchudzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzięki za kawkę z pączka muszę zrezygnować - odchudzam się to juz teraz wiadomo skad ten podły nastrój wczoraj. Ja codziennie mam zamiar zacząć odchudzanie i codziennie coś mi przeszkadza. Aktualnie czekolada, która została z ubiegłego tygodnia i właśnie ją znalazłam pod raportem, który teraz robię. Za Ciebie trzymam kciuki, i za Zbysia- on idzie jak burza Życzę Ci przynajmniej takich wyników i mnóstwo silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzięki za kawkę z pączka muszę zrezygnować - odchudzam się to juz teraz wiadomo skad ten podły nastrój wczoraj. Ja codziennie mam zamiar zacząć odchudzanie i codziennie coś mi przeszkadza. Aktualnie czekolada, która została z ubiegłego tygodnia i właśnie ją znalazłam pod raportem, który teraz robię. Za Ciebie trzymam kciuki, i za Zbysia- on idzie jak burza Życzę Ci przynajmniej takich wyników i mnóstwo silnej woli NO nie dziękuję, zobaczymy jak długo wytrzymam, dotychczas moje zmiary kończyły się niepowodzeniem a nastrój to nie od odchudzania tak ogólnie chyba stresss wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 NO nie dziękuję, zobaczymy jak długo wytrzymam, dotychczas moje zmiary kończyły się niepowodzeniem a nastrój to nie od odchudzania tak ogólnie chyba stresss wiesz. ech, to w takim razie życzę spokoju. Może takiego : http://www.fun.net.pl/Zabytki_From_Hell/2003/2003-01-13/relax.jpg A ja dziś zaczynam zasuwać, własnie policzyłą- równo 200 fakturek mam do wydrukowania, poskładania, pokopertowania i wysłania do klientów. Zabieram sie za drukowanie. Paaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A ja dziś zaczynam zasuwać, własnie policzyłą- równo 200 fakturek mam do wydrukowania, poskładania, pokopertowania i wysłania do klientów. Zabieram sie za drukowanie. Paaaaa! no to powodzenia buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry! miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kawika, jak nastrój dziś??? Jakby co to przynosze: http://moje.glitery.pl/gify/97/46/2-Witaj-kawusia-ode-mniena-9757.gif dzięki za kawkę z pączka muszę zrezygnować - odchudzam się O , trwasz w diecie? Ja zaglądam do Zbysia Dziś mam dzień płynny;) A wogle dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry! miłego dnia życzę i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 O , trwasz w diecie? Ja zaglądam do Zbysia Dziś mam dzień płynny;) A wogle dzień doberek hejka delfinka ano trwam póki co jak długu??? zobaczymy kurde nie mam wagi żeby się skontrolować, a może to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Co tu taka cisza ?Siostry sie pochorowały czy od tego odchudzania nie mają sił pisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 siostry w innych watkach siedzą, a ja dalej zmagam się ze swoją słabością (słodycze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts