Zbigniew100 07.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Sodycze be . Tyle mam dobrze że nie przepadam za słodyczami , jedynie dobre wypieki mnie kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja ze słodkości zrezygnowałam tylko jak karmiłam i byłam na diecie bezmlecznej.Dziś znów mam gorzką czekoladę, ale pewnie nie powinnam tu o tym pisac http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/ups.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak Wy to robicie, ze macie motywację w taki mróz???Ja jestem cały czas głodna jak jest zimno http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No ma być coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 cwaniaki, pewnie w domciu ma Was kto ogrzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 z grzaniem to różnie jest, ale ja już musiałam kolano odmawia posłuszeństwa i kręgosłup też tak się zapuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 z grzaniem to różnie jest, ale ja już musiałam kolano odmawia posłuszeństwa i kręgosłup też tak się zapuściłam a mi brak motywacji, i ta zima, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 z grzaniem to różnie jest, ale ja już musiałam kolano odmawia posłuszeństwa i kręgosłup też tak się zapuściłam a mi brak motywacji, i ta zima, brrr... no a ja nie wiem ile wytrzymam ale muszę muszę nie tylko o wygląd ale i o zdrowie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A co jesz jak Cię dopadnie głóda nie ma pory posiłku? Czy nie jesz tylko walczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ssssssssam............. http://www.supertaniaapteka.pl/images/zmianyFOTEK/vitisPHARMA/sankom_wisnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ssssssssam............. co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kostki do żucia (ssania) wspomagające odchudzanie zawierają błonikk i takie tam wiesz zawsze to psychika inaczej działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kostki do żucia (ssania) wspomagające odchudzanie zawierają błonikk i takie tam wiesz zawsze to psychika inaczej działa mi chyba bez czekolady nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kostki do żucia (ssania) wspomagające odchudzanie zawierają błonikk i takie tam wiesz zawsze to psychika inaczej działa mi chyba bez czekolady nie działa mne też się tak wydawała, po prostu uwielbiam czekoladę ale jaskoś te trzy dni wytrzymałam (choć kusiło ptasie mleczko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tylko sama dieta to raczej nie wystarczy A ruch, ćwiczenia jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tylko sama dieta to raczej nie wystarczy A ruch, ćwiczenia jakieś? latanie po schodach w te i wewte spacery z psem no i mam zamiar zabrac się za jakieś brzuszki, ale wczoraj padłam na pysk i nic z tego nie wyszło może jakieś A6W czy coś takiego, tylko muszę poszperać i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam witam ja tez podziwiam nie powiem wam co dziś jadlam rano do kawy.... ale od poniedziałku dietka tzn ograniczanie ale takie mało drastyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kawika to powodzenia! Ja lecę po Alę i do domciu. I niestety przewioze dupsko samochodem Ale dziś tylko 3 kostki czekolady. A jak napada śniegu to znów gimnastyke bedę miała zapewnioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie powiem wam co dziś jadlam rano do kawy.... powiedz powiedz przynajmniej pomarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 pa, pa......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts