kawika 07.01.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kawika to powodzenia! Ja lecę po Alę i do domciu. I niestety przewioze dupsko samochodem Ale dziś tylko 3 kostki czekolady. A jak napada śniegu to znów gimnastyke bedę miała zapewnioną buźka trzymaj się laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 eee tam, co Wy z tym odchudzaniem????? dla zdrowia to rozumiem ,ale dla figury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 eee tam, co Wy z tym odchudzaniem????? dla zdrowia to rozumiem ,ale dla figury dla zdrowia akuś dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej dziewczynki ! Ja msc przed swietami sie ograniczalam i schudlam 4,5 kg ale po swietach 1,5 kg przylazlo z powrotem, wiec jest tylko 3 kg mniej niz w listopadzie. Teraz stoje w miejscu i nawet nie pilnuje co jem, bo nerwowke mam troche, a ja stresy zajadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 magpie - ale się oblepiłaś cukierkami rozumiem że to ma działac motywująco na odchudzanie ja się ogaraniczam bardzo ale nie chodze głodna a nie wrzucam w siebie tych wszystkich śmieci ja też jak stresa mam to wpieprzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 magpie - ale się oblepiłaś cukierkami rozumiem że to ma działac motywująco na odchudzanie ja się ogaraniczam bardzo ale nie chodze głodna a nie wrzucam w siebie tych wszystkich śmieci ja też jak stresa mam to wpieprzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie powiem wam co dziś jadlam rano do kawy.... powiedz powiedz przynajmniej pomarzę faworki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie powiem wam co dziś jadlam rano do kawy.... powiedz powiedz przynajmniej pomarzę faworki :) dobra nie zastrzeliłaś mnie nie przepadam dobrze że to nie czekolada mlecznaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kawika, przyszłam na szybką rewizytę. Strasznie Ci zazdroszczę tego mieszkania w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kawika, przyszłam na szybką rewizytę. Strasznie Ci zazdroszczę tego mieszkania w domku no fajnie jest.........mimo wszystko ty juz tez niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kurcze kawika strzsznie Ci współczuję że nie możesz cieszyc się tym mieszkaniem w domku bez żadnych "ale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kurcze kawika strzsznie Ci współczuję że nie możesz cieszyc się tym mieszkaniem w domku bez żadnych "ale" no widocznie tak miało być ale mam dzieci zdrowe i męża fajnego i psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ale mam dzieci zdrowe i męża fajnego i psa i to sie nazywa pozytywne nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kurcze kawika strzsznie Ci współczuję że nie możesz cieszyc się tym mieszkaniem w domku bez żadnych "ale" no widocznie tak miało być ale mam dzieci zdrowe i męża fajnego i psa Jak sprawuje sie moj ulubieniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.01.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kurcze kawika strzsznie Ci współczuję że nie możesz cieszyc się tym mieszkaniem w domku bez żadnych "ale" no widocznie tak miało być ale mam dzieci zdrowe i męża fajnego i psa Jak sprawuje sie moj ulubieniec ? rośnie i gryzie mnie z miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.01.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 cwaniaki, pewnie w domciu ma Was kto ogrzac Oooo od grzania to ja jestem. Bezemnie Beata nie wejdzie pod kołdrę, jak już to w dresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zbysiu , siostra żyje i szyje. Chyba jestem trzaśnięta w łeb i jedno kończe to drugie zaczynam . Szperam w necie , szukam inspiracji. Po przeszukiwaniu i siedzeniu w temacie budowlanym od ok . dwóch latek to odmiana Trwam w diecie , ale ciężkawo . To szycie chyba pomaga mi uciec od myslenia o jedzeniu , chociaż dziś miałam zamiar poczynić bułeczki maslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 http://foto0.m.onet.pl/_m/e21d422c35e17c731dc82504c8425fe4,10,19,0.jpg Kamila ty lepiej trzymaj ręce na kierownicy anie zdjęcia pstrykaj, jeszcze nam do rowu wjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 cwaniaki, pewnie w domciu ma Was kto ogrzac Oooo od grzania to ja jestem. Bezemnie Beata nie wejdzie pod kołdrę, jak już to w dresie. no własnie. Odkąd się wprowadziłam to prawie co noc musze spac we flanelowej piżamie I jeszcze samotny weekend mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Słodziutka , dziś jade do Rossmana- wyrwę sie na chwilkę z pracy. Co kto zamawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts