kawika 08.01.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 http://foto0.m.onet.pl/_m/e21d422c35e17c731dc82504c8425fe4,10,19,0.jpg Kamila ty lepiej trzymaj ręce na kierownicy anie zdjęcia pstrykaj, jeszcze nam do rowu wjedziesz. spoko Zbysiu 20km/h i droga obcykana,bo całe życie nią jeżdę miło że sie martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Słodziutka , dziś jade do Rossmana- wyrwę sie na chwilkę z pracy. Co kto zamawia? kochana moja http://www.dziennik.pl/files/archive/00096/FR_galeriaPERF_96511a.jpg czwóreczkę poproszę i te magiczne gąbki bo jeszcze nie miałam okazji kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Zbysiu , siostra żyje i szyje. pięknie ci t wychodzi Delfinko, ja takich talentów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czwóreczkę poproszę i te magiczne gąbki bo jeszcze nie miałam okazji kupić ok, zrobi się Ja tego nie wąchałam, fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czwóreczkę poproszę i te magiczne gąbki bo jeszcze nie miałam okazji kupić ok, zrobi się Ja tego nie wąchałam, fajne? ta czwóreczka, nie gąbeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czwóreczkę poproszę i te magiczne gąbki bo jeszcze nie miałam okazji kupić ok, zrobi się Ja tego nie wąchałam, fajne? ta czwóreczka, nie gąbeczki fajnie chciała sobie kupić ostatnio na pocieszenie ale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czwóreczkę poproszę i te magiczne gąbki bo jeszcze nie miałam okazji kupić ok, zrobi się Ja tego nie wąchałam, fajne? ta czwóreczka, nie gąbeczki fajnie chciała sobie kupić ostatnio na pocieszenie ale nie było teraz słodkie jak znalazł dla Ciebie- zamiast czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kawika, dla Ciebie tez śniadanko, żebys nam nie padła od tego odchudzania:http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/2269_org.jpg Lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kawika, dla Ciebie tez śniadanko, żebys nam nie padła od tego odchudzania: http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/2269_org.jpg Lubisz? uwielbiam sałatki wszystkie tylko żeby jeszcze ktoś zrobił i podał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja starm się od czasu do czasu robic taka na zasadzie greckiej. Wrzucam do sałat cebulke, paprykę, kukurydze, oliwki, ser feta, pomidory i najczęściej mieszam z sosem knora takim z małych saszewtek. ALe nie patrze jaki smak sosu, czasem mieszam kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jakie dietetyczne rozmowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jakie dietetyczne rozmowy . ja jak czytam jak Tobie idzie Zyszku i jak dziwczyny dają radę to normalnie mi wstyd Oby tylko motywację znaleźć i nie zajadac smutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 O tak , gąbeczki są rewelacyjne . Szkoda , że szybko się kończą . Ja nimi przelatuje fugi jaśniutki i odzyskują blask. A ja lecę teraz lepic pierogi ruskie na obiadek i też sobie podjem , dietetycznie czyli bez dodatku smażonej cebulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ha, ha Delfinka, od kiedy pierogi sa dietetyczne? Nawet bez smażonej cebulki. Nie ma bata- nie dietetyczne. Ale pewnie zanim to przeczytasz to się nacieszysz ich smakiem I oby na zdrowie i weszło w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Chciałam zameldowac, ze wróciłam już z zakupami. Kawika, kiedy odbierzesz? Bo u mnie odbiór jedynie osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ha, ha Delfinka, od kiedy pierogi sa dietetyczne? Nawet bez smażonej cebulki. Nie ma bata- nie dietetyczne. Ale pewnie zanim to przeczytasz to się nacieszysz ich smakiem I oby na zdrowie i weszło w boczki nie w boczkinie w boczy tylko w cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Chciałam zameldowac, ze wróciłam już z zakupami. Kawika, kiedy odbierzesz? Bo u mnie odbiór jedynie osobisty chciałabym kiedyś Was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 właśnie sprawdzałam 437 km 7 h jazdy samochodem bbbbbuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 właśnie sprawdzałam 437 km 7 h jazdy samochodem bbbbbuuuuuuuuuu nie bucz tylko długi urlop weź ja co roku jeździłam naładowac dzieci jodem ale teraz chyba nie znajdę na to kasy jeszcze mamy Komunię a ja dodatkowo chrześniaka "komuniste" a zawsze jeździłąm nad morze w maju. Kawika, przyjeżdżaj na wakacje a potem my Ciebie odwiedzimy. Dzieci sobie klimat zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dietetycznie nie diettyczne . Na śnaidanie tylko kromeczka , jedna mandarynka , i teraz z 5 pirożków . Nie za wiele to kalorii. A nawet jeśli dziś nic nie zrzucę to do wiosny mam duuuużo czasu. W zasadzie jakoś nie mam takiego ciśnienia , ale powolutku da się zgubić trochę bez drastycznej dity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts