kamlotek 13.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ze dwa lata temu jak urodziłam Sandrę i miała 3 m-ce chyba 2 dni przed świętami Bozego Narodzenia, wypadł mi dysk, a teraz plecy przeciążone to pewnie se strae dolegliwości przypominają Kawika też kiedyś wypadł mi dysk,czasami odczuwam go ,gdy się natyram . Ale gdy zaczynają się dolegliwości od razu jestem u lekarza,poza tym od tamtego czasu nauczyłam się spać na brzuchu,podobno dzięki temu ten dysk wraca na swoje miejsce. Nie chcę przeżywać tego bólu nigdy więcej. A może ty jesteś z typu tych lubiących cierpieć DO LEKARZA IDŹ NATYCHMIAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.01.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 kamlotku - dzięki za troskę, pójde pójdę spanie na brzuchu już nie pomaga, mam problem z odwróceniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 kamlotku - dzięki za troskę, pójde pójdę spanie na brzuchu już nie pomaga, mam problem z odwróceniem się to niech mąż pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.01.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 kamlotku - dzięki za troskę, pójde pójdę spanie na brzuchu już nie pomaga, mam problem z odwróceniem się to niech mąż pomaga wczoraj pomagal a i tak mnie wyręcza wczoraj jechał na mopie na dole, dzisiaj sprzątał górę dobry chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Teraz to wiadomo,dlaczego tak odwleka tą wizytę u lekarza, bo nie ma to jak widok faceta sprzątającego,a jak wyzdrowieje,to taki widok może stać się żadkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 kamlotku - dzięki za troskę, pójde pójdę spanie na brzuchu już nie pomaga, mam problem z odwróceniem się to niech mąż pomaga wczoraj pomagal a i tak mnie wyręcza wczoraj jechał na mopie na dole, dzisiaj sprzątał górę dobry chłop a ja planuje porządki dziś. Tylko od razu odkurzam górę i dół i myje podłogi. Inaczej za chwilke znów jest brudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czesc dziewczynki , a co Wy tak w srodku tygodnia sprzatacie, jedna wczoraj, druga dzisiaj , bo w kompleksy wpadne , ja w piatki sprzatam i w sobote koncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czesc dziewczynki , a co Wy tak w srodku tygodnia sprzatacie, jedna wczoraj, druga dzisiaj , bo w kompleksy wpadne , ja w piatki sprzatam i w sobote koncze. pewnie mniej ludzi masz w domu. Im więcej towarzystwa sie placze tym więcej kurzu fruwa U mnie trójka dzieci, teściowa od poniedziałku do piętku i niania. I nie ma bata: dwa razy w tygodniu trezba poodkurzać i podłogi umyc. Reszta porządków to tak z doskoku, jak czas pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jak mnie dawno nie było kinkiety i lampa w przedpokoju ładne podoba mi się kredensy w salonie też łądne szafa ładna a jakie łóżko? wygodne? ciekawe, kiedy ja fugi będę czyściła z winkiem w ręku u nas dom poświęcił Ojciec, ksiadz na emeryturze pomogło na mojego męża na tydzień a ciekawe, czy u nas na wsi już chodził ksiadz? czy dopiero będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.01.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jak mnie dawno nie było kinkiety i lampa w przedpokoju ładne podoba mi się lampa w przedpokoju został zniszczona prze mojego męża rozbiła menda a łóżko wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 co się dzieje z Anetiną? problemy jak się troche uspokoi to się odezwie tak myślę wie że czekamy tu na nią to dobrze że wie czy ja już mówiłam, że jesteście kochane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jak mnie dawno nie było kinkiety i lampa w przedpokoju ładne podoba mi się lampa w przedpokoju został zniszczona prze mojego męża rozbiła menda a łóżko wygodne już o lampie doczytałam - zlaegłosci mam spore w jaki sposób to zrobił/? a łóżko hmmmmmmmmmmm dobrze, że wygodne ps. a my w końcu ochrzciliśmy nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tylko sama dieta to raczej nie wystarczy A ruch, ćwiczenia jakieś? latanie po schodach w te i wewte spacery z psem no i mam zamiar zabrac się za jakieś brzuszki, ale wczoraj padłam na pysk i nic z tego nie wyszło może jakieś A6W czy coś takiego, tylko muszę poszperać i poczytać ja bym chciała te 6 poćwiczyć ale brak motywacji Siostra, weźmiemy się razem za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kochane moje jak miło że isę o mnie martwicie jestem dziś a wczoraj latałam po Urzedzie Skarbowym Pan zadzwonił żeby przyjechac w sprawie wniosku o zwrot Vat kochane jesteście ps. u lekarza nie byłam leć do lekarza chociaż wygania ta, co musi, a ucieka zwrot dostałam dzień przed wigilią cudny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.01.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 wiem że jestesmy kochane cieszę się że nastąpiło to"ochrzczenie" lapmę załatwił drzwiami (chciał dobrze) bierzemy się 6 razem pójdę do lekarza fajnie super że dostałaś zwrot fajny prezent pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.01.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zbieraj się do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 czyli u cierbie byłam jutro do reszty sióstr już zajrzę i ponadrabiam a od kiedy 6 zaczniemy? ale kręgosłup musi być cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zbieraj się do domku już się zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zbieraj się do domku już się zbieram a ja Wam za to pozyczę miłej, cieplutkiej nocki. http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/good_night/00022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nocka sie skończyła!!! Haaalooooo!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts