delfina7 02.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czekoladka , orzech , jakieś brązy. Lece komentować twoją lazieneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie pomyślałabym ehh blondynki no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wiatcie siostry blondynki A ja tam farbowana na kolor , który obecnie w promocji elegancki z nas trójkącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czekoladka , orzech , jakieś brązy. aż słodziutko się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No , no ale postępy w tej łazience. Co do kabiny to u mnie ma być prostokąta lub kwadratowa i teraz naginam męża do wanienki kanciatej , Jeśli się nie uda to zabudujemy ją kanciato.Chociaż u nas czasu jescze trochę jest więc byc może się uda. Najlepsze wiecie co by było? Gdyby on mógł się przymierzyć do wanny . Wtedy by się przekonał , że wanna 170cm długa jest wygodna i wcale nie za wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Już zupełnie się pogubiłam u kogo dziś gadamy na komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no u mnie przecież ja mam wannę 170/110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 małż też jęczał że mała (bo we dwójkę się nie zmieścimy), ale ja mu powiedziłam że jak na nim usiądę to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wiatcie siostry blondynki A ja tam farbowana na kolor , który obecnie w promocji elegancki z nas trójkącik ciekawa jestem jak wyglądacie siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A tak ogólnie jak patrzę na wasze dzinniki to smutniasto mi się robi troszkę My zwolnimy tempo znacznie , bo Seba ma dużą robote do zrobienia . Data przeprowadzki napewno się przesunie też . Mam nadzieję na koniec października najdalej. Ale dzięki tej robocie nasz budżet na budowę zwiększymy znacznie i nie trzeba bedzie sie gimnastykowąc z kaską , a nawet zaszaleć w wykończeniówce odrobinkę . Nic to , będę kibicować wam. Całe szczęście mieszkanie wynajmowane możemy przedłużać bez problemu , internet do końca września tu mam ,ale już skombinowałam drugi , a kabluweczkę do końca października przedłużyli , więc spokojnie będe ogladać wasze domki jak dzieciary ogl;oadają mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 spoko delfinko, zobaczysz szybko nas dogonisz, a kasa wiadomo waża jest. coś za coś, będziesz miec przynajmniej czas na zastanowienie się nad płytkami itd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nie wiesz jak wyglądam ????????Jeśli jesteś na znanym portalu , wiadomo jakim to mogeę Ci zapodać dane na pocztę i sobie zerkniesz , a jak nie to mogę wrzucić fotkę do dziennika Z resztą tam jakieś z daleka zdjęcie mam , chyba na pierwszej stronie. Bo anetinkę to znam , mam ją w znajomych . A ja w sumie tyz ciekawam .Co do wanny to ja właśnie chciałam wąską na 70 cm ,a Sebie upatrzyła się taka z podłokietnikami w środku , a one już takie owalne jakieś. Jeśli nie przystanie na kanciatej to niech będzie ta z podłokietnikami. Ja osobiście nie lubię wylegiwać się w wannie , uwielbiam prysznic i dlatego to moja dzialka , a wanna to Seby ulubione miejsce.Co do siedzenia na sobie U teściów jak jedziemy an weekend możemy sobie poszaleć jak jest komu dzieci dopatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 delfina dawaj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Już zupełnie się pogubiłam u kogo dziś gadamy na komentach u każdej po trochu i na kogo wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 małż też jęczał że mała (bo we dwójkę się nie zmieścimy), ale ja mu powiedziłam że jak na nim usiądę to będzie ok o to mnie się podoba ale swemu nie podpowiem, bo już od razu by do łazienki polazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wiatcie siostry blondynki A ja tam farbowana na kolor , który obecnie w promocji elegancki z nas trójkącik ciekawa jestem jak wyglądacie siostrzyczki trza się spotkać ciągle to powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 delfina - wysłałam ci zaproszenie imię na K nazwisko na J - to będe ja super babka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetinko dawaj namiary na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Lece patrzeć A anetinkę znajdziesz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts