anetina 14.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię a kto lubi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.01.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie no tak , trzeba a moze to byc [pierdoła jak ja panikowałam kiedys bo guz pod pachą , a to zatkany gruczoł potowy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Oj , znam to , znam . Ja właśnie muszę zrobić coroczny przegląd podwozia i zderzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie no tak , trzeba a moze to byc [pierdoła jak ja panikowałam kiedys bo guz pod pachą , a to zatkany gruczoł potowy był no a mi wlosek wrósł i się gula zrobiła o matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Oj , znam to , znam . Ja właśnie muszę zrobić coroczny przegląd podwozia i zderzaków ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 zobaczę, może się odważę jutromąż mnie wygania, a ja się pdopieram nogami i rękoma, by nie iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Siostra, naprawdę tego nie lekceważ leż na ostry dyżur pomyśl o dzieciach, zrób to dla nich, jesli już nier dla siebie ktoś mi to dzisiaj pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ostrego dyżuru ci nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A baba durna myśli , że juz umiera:D Także proszę grzecznie do lekarza , ale ja poszłabym na początek do ogólnego. W którym to miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Oj , znam to , znam . Ja właśnie muszę zrobić coroczny przegląd podwozia i zderzaków ja też a ja się przyznaję bez bicia, że nie robię a powinnam? pewnie głupie i retoryczne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Oj , znam to , znam . Ja właśnie muszę zrobić coroczny przegląd podwozia i zderzaków ja też a ja się przyznaję bez bicia, że nie robię a powinnam? pewnie głupie i retoryczne pytanie no pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Siostra, naprawdę tego nie lekceważ leż na ostry dyżur pomyśl o dzieciach, zrób to dla nich, jesli już nier dla siebie ktoś mi to dzisiaj pisał łapiesz za słówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Siostra, naprawdę tego nie lekceważ leż na ostry dyżur pomyśl o dzieciach, zrób to dla nich, jesli już nier dla siebie ktoś mi to dzisiaj pisał łapiesz za słówka ha! a tyle w nich prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 W którym to miejscu? u mnie? w pachwinie a boli drakońsko jakby w czasie jajeczkowania, ale bardziej buuuuuuuuuu dzisiaj to już zdycham, ból do wytrzymania, ale jednak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Siostra, naprawdę tego nie lekceważ leż na ostry dyżur pomyśl o dzieciach, zrób to dla nich, jesli już nier dla siebie ktoś mi to dzisiaj pisał łapiesz za słówka ha! a tyle w nich prawdy ok postaram się jutro wykorzystać małża do opieki nad dzieckiem i pomyślenia o lekarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja dopiero teraz zaczęłam . Póki ciąża za ciążą była to regularnie byłam na badaniach. Po ostatnim cięcieu byłam dopiero po 1,5 roku , nawet u kontroli nie byłam , bo Piotrka nie mogłam odstąpić na krok. W zeszłym roku poszłam i postanowiłam soebie robic przegląd co rok . No i właśnie muszę się zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.01.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 siostry kochane spadam do domku a i jescze psu żarcie kupić. buziaczki moje kochaniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 okja też sie postaram od tej pory co roku robić przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ok, leć Siostra jak coś, to pewnie się zobaczymy dopiero w poniedziałektak że miłego już teraz życzę weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts