beti,kris,mimi 14.01.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nocka sie skończyła!!! Haaalooooo!!!!!!!!!!!1 nie śpię nie śpię czas iść do lekarza płakałam w nocy jak dziecko nie poważna dziewczyno jesteś , nie poważna bez obrazy ale http://emoty.blox.pl/resource/fool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 14.01.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 kwartet mam pytanko -jak wyleczyłaś te przepukliny? bo moja bratowa ma i też jest zapisana na operację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 14.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 muszę m.in. w końcu bilans 6 latka zrobić a może i pojedziemy na narty a moze i ja przy okazji wystartowałabym do lekarza ta, tylko ze ja nie wiem, gdzie się chodzi? jak boli podbrzusze i jest guzek w pachwinie no nie następna dziewczyny brać się za siebie zdrowie najważniejsze niepoważne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 14.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 kwartet mam pytanko -jak wyleczyłaś te przepukliny? bo moja bratowa ma i też jest zapisana na operację dopiero doczytałam -już to tłumaczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Oj , znam to , znam . Ja właśnie muszę zrobić coroczny przegląd podwozia i zderzaków ja też a ja się przyznaję bez bicia, że nie robię a powinnam? pewnie głupie i retoryczne pytanie no pytanie retoryczne no ładnie Jedna Kawika, a teraz Anetina Zobaczymy , która pierwsza załatwi swoje sprawy z lekarzami. Kto wygra ma u mnie Martini, albo inne winko, albo piwo, żubróweczke. Do wyboru Ja chodze do gina co 3-4 m-ce, na badanie co pół roku. Na USG piersi i cytologie co rok. Wolę dmuchac na zimne Juz kiedys przeżyłam kilka tygodni oczekiwania na wynik badania histopatologicznego po usunięciu guzka w piersi. Teraz juz się nie dam I Wam radzę to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 14.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Aneta tylko z Ciebie przykład brać , brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ale ta zima u Ciebie jest piękna!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Heeej! Jak dzisiejsza noc? Lepiej? A moze udało Ci się do lekarza dostać dziś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Heeej! Jak dzisiejsza noc? Lepiej? A moze udało Ci się do lekarza dostać dziś??? kawika chyba u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Heeej! Jak dzisiejsza noc? Lepiej? A moze udało Ci się do lekarza dostać dziś??? kawika chyba u lekarza ja właśnie przyszłam spytać,czy była???????hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kawika, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko gra Odezwij sie jak najszybciej. Weekend bedzie pewłen domysłów CAŁUSY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Kawika, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko gra Odezwij sie jak najszybciej. Weekend bedzie pewłen domysłów CAŁUSY!!! I jak tam??? Żadnych wieści przez cały weekend Kaaawikaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 http://www.hejdrinks.com/blog/uploaded_images/hej-723977.png Kaaaaaaaawiiikaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ta cisza,brak odpowiedzi od Kawiki,jest zatrważający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 przepraszam, że dopiero teraz piszeale dostałam rano sms od Kawikijest na zwolnieniu tygodniowym pozdrawia wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Anetina, pozdrawiaj ją , przesyłaj pozytywne fluidki. Niech się nie wygłupia i zdrowieje szybciutko. I cieplutka herbatka: http://www.animaatjes.de/bilder/f/forever_friends/creddy07.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 a ja się boję chodzić po lekarzach no i nie lubię Oj , znam to , znam . Ja właśnie muszę zrobić coroczny przegląd podwozia i zderzaków ja też a ja się przyznaję bez bicia, że nie robię a powinnam? pewnie głupie i retoryczne pytanie no pytanie retoryczne no ładnie Jedna Kawika, a teraz Anetina Zobaczymy , która pierwsza załatwi swoje sprawy z lekarzami. Kto wygra ma u mnie Martini, albo inne winko, albo piwo, żubróweczke. Do wyboru Ja chodze do gina co 3-4 m-ce, na badanie co pół roku. Na USG piersi i cytologie co rok. Wolę dmuchac na zimne Juz kiedys przeżyłam kilka tygodni oczekiwania na wynik badania histopatologicznego po usunięciu guzka w piersi. Teraz juz się nie dam I Wam radzę to samo wiem, żeśmy głupie ale co na to poradzić ja na początku ciąży miałam polipa nie byłam za bardzo świadoma czekając na wyniki tego wycinka ale z lepszych rzeczy - inwestorek był na bilansie i wzrost jest na 90 centylu według pani doktor, a waga poniżej 25 centyl ma niedowagę jakieś 2-3 kg, ale nie jest to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Anetina, pozdrawiaj ją , przesyłaj pozytywne fluidki. Niech się nie wygłupia i zdrowieje szybciutko. I cieplutka herbatka: http://www.animaatjes.de/bilder/f/forever_friends/creddy07.gif przekazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja dawno nie wazyłam chłopaków. Krzysiek jest szczuplejszy, takie chucherko. Ale jedza tak duzo, ze nie wiem dlaczego tak mało ważą. Moze trezba zbadac dzieciaki, na pasozyty na przykład. A Wam lekarz coś zlecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 nic nie zlecił inwestorek sam powiedział, że 3 razy w tygodniu chodzi na basen, 2 razy w tygodniu ma karate oprócz tego z dziadkiem jeżdża teraz na nartach moje dziecko w ciagłym ruchu - rower, piłka itp. więc kiedy ma przytyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts