kamlotek 25.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wszystko się pomału na szczęście chyba układa,skoro Kawika taka radosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bardzo śmieszne bardzo śmieszne jedno Wam powiemjest jak było ile trzeba to się rozmawaia jak nie trzeba to się schodzi z drogi jak pytaja odpowiadam mój małz za to nie gada z ojcem jakoś się kręci bo musi ehh później się odewę bo do lekarza lecę zaglądnijcie sobie do dziennika mam meble w salonie nie żebym się chwalila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 zaglądnijcie sobie do dziennika mam meble w salonie nie żebym się chwalila eeee tam, meble Gwaizda sie liczy Żartuję Fajne masz meble. Obicie chyba ładniejsze niż to co miało byc (bo miało być inne, dobrze pamietam? ) A ja nie wiem jak to robisz: karnisze, firanki, lampy, meble. Ja nie mam: kasy, czasu, koncepcji. Niekoniecznie w tej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kawiika śliczna ta Twoja gwiazdeczka a skąd ten wypoczynek? chyba że gdzieś juz było a ja przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Meble rzecz nabyta (choć ładne ) ale ta piękna istotka,nie wiem czy dobrze kojarzę,ale chyba jest do Ciebie Kawika podobna . Sesja udana,widać,że córcia ma zacięcie do bycia Gwiazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 nie wiem co z niej wyrośnie na zdjęciach taki aniołek a tak to harpaganica okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 U lekarza juz byłaś? Już wróciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 byłam wzięłam skierowanie na zdjęcie jutro idę się forografować tzn moje plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 byłam wzięłam skierowanie na zdjęcie jutro idę się forografować tzn moje plecy to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a co z anetiną? sie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a co z anetiną? sie nie odzywa a wydaje mi sie, ze mi dziś mignęła. Aneeeetiinkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kawika, wczoraj była u nas impreza więc i dla Ciebie kawałek tortu (dieta od jutra ) : http://www.ciasta.info/img/392.jpg a ja? załapę się jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zostawiam budzik i mam nadzieje, ze nie zaśpisz na jutro i będziesz z nami. Zdrowa http://www.toys4boys.pl/Budzik-Retro-MP3-o1462.jpg widzisz, jak się tu wszystkie martwimy o ciebie fajnie, ze już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no wiem że się matrwicie a jak mi miło z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 siostry kochane i inne duszyczki normalnie jak mam Wam dziękować za te dobre słówka hęę??? jestem już w pracy bbblllleeeee ile zaległych spraw na mnie czeka oko już w porządku idę zrobić dzisiaj zdjęcie pleców a w czwartek jestem umówiona do lekarza normalnie nie zdołam Wam wszystkim z osobna podziękować no dzięuję Wam wszystkim razem DZIĘKUJĘĘĘĘĘE czyli teraz czekamy na fotke kręgosłupa nie masz za co dziękować toż to fajne i zgrane grono forumowych przyjaciół no i sióstr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wszystko w normie skoro jesteś tu,gdzie Twoje miejsce ,czyli na fm święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bardzo śmieszne bardzo śmieszne jedno Wam powiemjest jak było ile trzeba to się rozmawaia jak nie trzeba to się schodzi z drogi jak pytaja odpowiadam mój małz za to nie gada z ojcem jakoś się kręci bo musi ehh później się odewę bo do lekarza lecę zaglądnijcie sobie do dziennika mam meble w salonie nie żebym się chwalila odnośnie rodziny, czyli tak jak u mnie identycznie a do dziennika już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a co z anetiną? sie nie odzywa jestem jestem jestem w pracy netu nie miałam od rana włączyli jakoś dopiero po 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a co z anetiną? sie nie odzywa a wydaje mi sie, ze mi dziś mignęła. Aneeeetiinkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! no teraz mnie już ganiają chwili spokoju nie ma lecę do następnych dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wypoczynek śliczny a tak gwiazdka jeszcze śliczniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts