magpie101 25.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Twoja Gwiazda slicznie wyglada ! Wypoczynek bardzo ladny, tapicerka piekna tylko jej jasny kolor troche mnie przerazil , jak moj ulubieniec na nia wskoczy to bedziesz miec robote . Odnosnie bolu plecow to zapytam kiedy bylas ostatnio u gina i robilas cytologie? Wczoraj rozmawialam z siostro i jej meza ciocia tez stekala, bo plecy bolaly, myslala ze od dzwigania, a do gina nie chodzila i okazalo sie, ze to nie plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zapomniałam napisac u siebie , że naaaaaareszcie jesteś I czekam na focie pleców. Fajny wypoczynek , ale przy moich dzieciach musiałby byc zafoliowany U mnie stosunki teściowe też się popsuły i to powód kaca Teściowa stwierdziła , że mój starszak jest cofnięty , a pytana przez telefon co dostała na dzień babci przy wnuczkach powiedziała , że straszydła jakies narysowane Do tego pokłóciłam się z Sebą Żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hejka magpie tapicerka jasna ale z takimi bezowymi dodatkami kupię jakieś narzuty - na razie a ulubieniec wchodzić na takie rzeczy nie może i o tym wie, nawet na schody nie wchodzi co są na górę a u gina byłam w zeszłym roku (2009) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zapomniałam napisac u siebie , że naaaaaareszcie jesteś I czekam na focie pleców. Fajny wypoczynek , ale przy moich dzieciach musiałby byc zafoliowany U mnie stosunki teściowe też się popsuły i to powód kaca Teściowa stwierdziła , że mój starszak jest cofnięty , a pytana przez telefon co dostała na dzień babci przy wnuczkach powiedziała , że straszydła jakies narysowane Do tego pokłóciłam się z Sebą Żyć nie umierać zajebiście a cofnioęta to chyba ona jest jak na rysunkach dzieci się nie zna sory, ale pewne rzeczy mnie drażnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zapomniałam napisac u siebie , że naaaaaareszcie jesteś I czekam na focie pleców. Fajny wypoczynek , ale przy moich dzieciach musiałby byc zafoliowany U mnie stosunki teściowe też się popsuły i to powód kaca Teściowa stwierdziła , że mój starszak jest cofnięty , a pytana przez telefon co dostała na dzień babci przy wnuczkach powiedziała , że straszydła jakies narysowane Do tego pokłóciłam się z Sebą Żyć nie umierać na babkę bym się wściekła moja mama też dostała jakis czas temu narysowaną karetkę i szpital powiedziała, że się jej nie podoba, bo to chorzy wrrrrr dzieciak z płączem się żalił ps. masz PMS ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zapomniałam napisac u siebie , że naaaaaareszcie jesteś I czekam na focie pleców. Fajny wypoczynek , ale przy moich dzieciach musiałby byc zafoliowany U mnie stosunki teściowe też się popsuły i to powód kaca Teściowa stwierdziła , że mój starszak jest cofnięty , a pytana przez telefon co dostała na dzień babci przy wnuczkach powiedziała , że straszydła jakies narysowane Do tego pokłóciłam się z Sebą Żyć nie umierać troszkę przegięła ta Twoja teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zapomniałam napisac u siebie , że naaaaaareszcie jesteś I czekam na focie pleców. Fajny wypoczynek , ale przy moich dzieciach musiałby byc zafoliowany U mnie stosunki teściowe też się popsuły i to powód kaca Teściowa stwierdziła , że mój starszak jest cofnięty , a pytana przez telefon co dostała na dzień babci przy wnuczkach powiedziała , że straszydła jakies narysowane Do tego pokłóciłam się z Sebą Żyć nie umierać na babkę bym się wściekła moja mama też dostała jakis czas temu narysowaną karetkę i szpital powiedziała, że się jej nie podoba, bo to chorzy wrrrrr dzieciak z płączem się żalił ps. masz PMS ??? Też myslalam , że mam , ale dopiero po jestm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 25.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 witaj Kawika zdrowencja życzę wypoczynek fajny naprawde zwłaszcza fotele - takie zgrabniusie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Też myslalam , że mam , ale dopiero po jestm a ja właśnie mam i próbuję się mocno ugryźć w język, by nie pogarszać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kawika, powodzenia w nadganianiu zaległości. Ja tez sie łapię za robote. Zajrzę koło 14-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Aneta, będziemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 masakra normalnie doby braknie żeby się odrobić a jak mi się nie chce!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja się leniębiurko pełne, coraz pełniejsze a u ciebie pewnie zaległości z całego tygodnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 masakra normalnie doby braknie żeby się odrobić a jak mi się nie chce!!!!!!!!!! a juz myślałam, ze tylko ja tak mam. Z dnia na dzień coraz mniej mi się chce Potrezbny nam motywator, jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czyli siostry jakiegoś szukamy motywizatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no sterta to mao powiedziane nie nadążam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 pomagamy już zrobiła się już nieco mniejsza kupka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czyli siostry jakiegoś szukamy motywizatora na mnie taki to by podziałał: http://www.eioba.org/files/user9224/pieniadze_bank_512.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czyli siostry jakiegoś szukamy motywizatora na mnie taki to by podziałał: http://www.eioba.org/files/user9224/pieniadze_bank_512.jpeg nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Pomarzyć można Brak motywacji zmusz mnie do opuszczenia stanowiska pracy Pa, pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts