delfina7 02.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No i tym samym witam na kolejnej stronce komentarzy fajurskiej babeczki:D A dziciaczki miód malinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No dzięki dzięki na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 To jakie masz teraz włosy tzn fryzurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Musze lecieć , bo marudki jęczą chcą na dworek , narazie nie pada to trzeba iść ,a mam takiego lenia , że hej. Bede ok 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 fryzura w sumie taka sama tylko kolor ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A tak ogólnie jak patrzę na wasze dzinniki to smutniasto mi się robi troszkę My zwolnimy tempo znacznie , bo Seba ma dużą robote do zrobienia . Data przeprowadzki napewno się przesunie też . Mam nadzieję na koniec października najdalej. Ale dzięki tej robocie nasz budżet na budowę zwiększymy znacznie i nie trzeba bedzie sie gimnastykowąc z kaską , a nawet zaszaleć w wykończeniówce odrobinkę . Nic to , będę kibicować wam. Całe szczęście mieszkanie wynajmowane możemy przedłużać bez problemu , internet do końca września tu mam ,ale już skombinowałam drugi , a kabluweczkę do końca października przedłużyli , więc spokojnie będe ogladać wasze domki jak dzieciary ogl;oadają mini mini czyli tak szybko nie zakańćzamy etepu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 spoko delfinko, zobaczysz szybko nas dogonisz, a kasa wiadomo waża jest. coś za coś, będziesz miec przynajmniej czas na zastanowienie się nad płytkami itd itp. jak dogonić? toż to chyba ten sam poziom robót mylę się może ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nie wiesz jak wyglądam ????????Jeśli jesteś na znanym portalu , wiadomo jakim to mogeę Ci zapodać dane na pocztę i sobie zerkniesz , a jak nie to mogę wrzucić fotkę do dziennika Z resztą tam jakieś z daleka zdjęcie mam , chyba na pierwszej stronie. Bo anetinkę to znam , mam ją w znajomych . A ja w sumie tyz ciekawam .Co do wanny to ja właśnie chciałam wąską na 70 cm ,a Sebie upatrzyła się taka z podłokietnikami w środku , a one już takie owalne jakieś. Jeśli nie przystanie na kanciatej to niech będzie ta z podłokietnikami. Ja osobiście nie lubię wylegiwać się w wannie , uwielbiam prysznic i dlatego to moja dzialka , a wanna to Seby ulubione miejsce.Co do siedzenia na sobie U teściów jak jedziemy an weekend możemy sobie poszaleć jak jest komu dzieci dopatrzeć. my raczej wannę narożną będziemy mi9eć - mamy taką fajną wnękę i ... za chiny nie wiem, jak ja zorganizować a jak coś, to wtedy mnie Kawika znajdź na tym portalu w znajomych Delfinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetinko dawaj namiary na pv tak mnie nie znajdziesz po namiarach wleź na ... Delfinkę , to mnie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetina - ty temetu nie zmieniaj tylko mi powiedz gdzie ty u delfinki jesteś cobym luknąć na ciebie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetinko dawaj namiary na pv tak mnie nie znajdziesz po namiarach wleź na ... Delfinkę , to mnie znajdziesz ale tam jest 240 osób - a Ty gdzieś się zkamuflowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No i tym samym witam na kolejnej stronce komentarzy fajurskiej babeczki:D A dziciaczki miód malinka. ja też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No i tym samym witam na kolejnej stronce komentarzy fajurskiej babeczki:D A dziciaczki miód malinka. ja też chcę zobaczyć ja już u delfinki jestem- ostatnio dodana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No i tym samym witam na kolejnej stronce komentarzy fajurskiej babeczki:D A dziciaczki miód malinka. ja też chcę zobaczyć ja już u delfinki jestem- ostatnio dodana już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wysłałam chyba do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetina - ty temetu nie zmieniaj tylko mi powiedz gdzie ty u delfinki jesteś cobym luknąć na ciebie mogła wysłałam do Ciebie zaproszenie a mnie po zdjęciu powinnaś zajarzyć po tym głównym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 anetinko dawaj namiary na pv tak mnie nie znajdziesz po namiarach wleź na ... Delfinkę , to mnie znajdziesz ale tam jest 240 osób - a Ty gdzieś się zkamuflowałaś hihihi i ....... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No dobra przyszło.. iiiiii. jest inwestorek i szczere pole... czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ha. mam Cię. kurde jak to fajnie Was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ha. mam Cię. kurde jak to fajnie Was widzieć bardzo fajnie dzieciaki masz śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts