anetina 26.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja nie ćwiczę chyba że sex sex nie odchudza Odchudza , odchudza , ale to zalerzy od pozycji. nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no właśnie tu tez tak poiszą http://forum.szafa.pl/5/422146/odchudzanie--sex-.html piszą głupoty chyba że jestem wyjątkiem od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.01.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Tak sobie myślę, że na tej diecie to mam lepiej niż bez. Teraz to jem same frykasy , a przedtem to byle czym się obeszło. czyli ci jest bardzo dobrze Ale są jeszcze ćwiczenia. jakieś konkretne masz? Ktoś , u mnie polecił A6W http://www.a6w.pl/ Ja to robię rano, ale czas x 3, czyli na 126 dni Wieczorem 1 godz orbitek , codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 też to robiłam wytrzymałam wcześniej 21 dni ale brzuszek zmienił się a teraz szóstkę zaczęłam wczoraj dzisiaj mam drugi dzień, ale rano nie zrobiłam, więc zrobię wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 26.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć ,ale tu sexem zapachniało no i co tam na zdjęciu plecków wyszło? jak znam życie to pewnie zwyrodnienia ,ale kawika któż ich nie ma? pozdrawiam goraco , u mnie 26 na minusie /prawie góry świetokrzyskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Basia jutro mam odebrać zdjęcie z opisem znając życie nic nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Basia jutro mam odebrać zdjęcie z opisem znając życie nic nie wyjdzie ale przeciez musi być jakiś powód bólu Musisz się wybrac do jakiegos porzadnego lekarza- magika. Nie można zyc z bólem. To znaczy pewnei można tylko co to za życie. Przytulam mocno. Lepiej niech bedzie w końcu wiadomo co leczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Basia jutro mam odebrać zdjęcie z opisem znając życie nic nie wyjdzie może bardziej jakiś masazysta by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Basia jutro mam odebrać zdjęcie z opisem znając życie nic nie wyjdzie może bardziej jakiś masazysta by się przydał no i jeszcze przystojny nie na wszystkie schorzenia kręgosłupa dobry jest masaż idę do naprawde dobrego lekarza jeżeli nie będzie przeciwskazań to masaże sobie załatwię najgorsze jest to że nawet jak bardzo chora jestem to wyniki zawsze mam dobre no chyba że ewidentne złamanie jest np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Basia jutro mam odebrać zdjęcie z opisem znając życie nic nie wyjdzie może bardziej jakiś masazysta by się przydał no i jeszcze przystojny nie na wszystkie schorzenia kręgosłupa dobry jest masaż idę do naprawde dobrego lekarza jeżeli nie będzie przeciwskazań to masaże sobie załatwię najgorsze jest to że nawet jak bardzo chora jestem to wyniki zawsze mam dobre no chyba że ewidentne złamanie jest np czyli czekamy na to, co powie lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to Wam powiem w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to Wam powiem w piątek ale w czwartek i piatek będziesz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to Wam powiem w piątek ale w czwartek i piatek będziesz z nami? bendem bendem robota robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cieszę się, że będzisz... no i czekam razem z Wami na diagnoze lekarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cieszę się, że będzisz... no i czekam razem z Wami na diagnoze lekarska akuś normalnie jak to zabrzmiało kurde dr house czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 lubie dr hausa..................i chirurgów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 lubie dr hausa..................i chirurgów też ja bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 lubie dr hausa..................i chirurgów też ja bardzo ja lubię tylko nie oglądam Widziałam kilka odcinków, kiedyś A teraz jest w TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 oczywiście House, ale niewazne jak go obydwie lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja jestem na bieżaco...w VI sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts