kawika 26.01.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 AAAA zapomnioałam dodać że piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja lubię jeździć ale tylko sama mnie tam bez różnicy ja odpoczywam za kółkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wiecie , ze ja dopiero teraz skumałam A nazwałam go już w weeknd tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Oto Zbychu http://4.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S14RtGRLa1I/AAAAAAAAAU8/jOds-yH9MMU/s200/IMG_6797.JPG cześć przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kurde już sie gubie u kogo piszemy Teraz szyję mu dziewczynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kurde już sie gubie u kogo piszemy Teraz szyję mu dziewczynke to i maluchów trzeba się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 i będzie cała rodzinka [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co do zimy termometru nie mam , więc guzik wiem. 6 W? Robiła przez tydzień kiedys:D Za ciężkie dla mnie. Seks? Spala się kalorie , ale ile to Ja nawet czasem pod pacha się nie spoce O , prywatny kierowca i by mi się przydał , mam prawko , ale jazda tylko w ostateczności , chociaż wiem , że nie jestem najgorszym kierowcą . Wolę być pasażerem. ale sie uśmiałam "pod pachą sie nie zdążę spocić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Oto Zbychu http://4.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S14RtGRLa1I/AAAAAAAAAU8/jOds-yH9MMU/s200/IMG_6797.JPG Basia przechodzisz sama siebie co jeden to ładniejszy a do Zbysia do pary to by sie przydała Beatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Beatka? Może być i beatka:D tak ma na imię moja mlodsza siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to czekamy na beatkę ale się Zbychu ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Brzuch tylko uszyłam i jakoś natchneinia brakłoA teraz czekam na lisa , bo zauważyłam , że przylazł , chyba na moje podwórkowe bażanty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Brzuch tylko uszyłam i jakoś natchneinia brakło A teraz czekam na lisa , bo zauważyłam , że przylazł , chyba na moje podwórkowe bażanty:D lisy?? u mnie tylko bażanty i kuropatwy chodzą chociaz kiedyś widziałam zająca a wczoraj piękną sowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to czekamy na beatkę ale się Zbychu ucieszy Cieszę się, cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a tu coś do pośmiania się Zięć do teścia:- Sssss? - Sssss ssssss! Tłumaczenie: - Jest żmija? - Są obie.__ ------------------------------------------------------------------------- Złote myśli: 1. Nie dyskutuj z gościem, który ma nad tobą pół litra przewagi... 2. Jeśli się boisz utyć, wypij przed jedzeniem setkę. To usunie uczucie strachu. 3. Życie jest jak bieg na sto metrów - będziesz się śpieszyć, prędzej znajdziesz się na mecie. 4.. Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grac z tobą w szachy. 5. Jak mawiają daltoniści: Życie jest jak tęcza: raz białe, raz czarne. 6. Optymiści wierzą, ze świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedza, gdzie ma ten otwór. 7. Regulacje są dla idiotów. Geniusze potrafią żyć w chaosie. 8. Najlepsze w dwuznacznej propozycji jest to, ze oznacza tylko jedno. 9. Myślę, ze jestem, wiec jestem. Tak myślę. 10. Odkąd sięgam pamięcią, zawsze miałem sklerozę. 11. Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobić dobre pierwsze wrażenie. 12. Człowiek 30% swego życie przesypia; przez pozostałe 70% marzy, żeby się wreszcie wyspać. 13. Kobieto! Akceptuj mężczyzn takimi, jacy są. Innych nie ma. 14. Im większe piersi, tym trudniej zapamiętać twarz. 15. Damskie majteczki może nie są najlepsza rzeczą pod słońcem, ale jest im do tego bardzo blisko. 16. Prawdziwy dżentelmen przestaje chrapać, gdy śni mu się dama. 17. Komplement powiedziany kobiecie na trzeźwo liczy się podwójnie. 18. Z kobietami źle. Ale bez nich jeszcze gorzej. Ale z drugiej strony - z kobietami dobrze, bez nich jeszcze lepiej. 18. Matematyka jest jak kobieta. Trzeba ja umieć wykorzystać, a nie zrozumieć. 19. Brak łączności duchowej z kobietami mężczyźni kompensują sobie łącznością fizyczna. 20. Kobiety zawsze mówią to, co myślą, tylko nieco częściej. 21. Kobiety, żeby nie znudzić się mężczyznom, zmieniają ubranie. 22. Mężczyźni, żeby nie znudzić się kobietom, zmieniają kobiety. 23. Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. 24. Blondynka jest przeciwieństwem psa. Pies wszystko rozumie, ale nie może nic powiedzieć. 25. Statystycznie kobiety żyją dłużej od mężczyzn - bo nie maja żon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Beatka? Może być i beatka:D tak ma na imię moja mlodsza siostra nie, nie. To moja młodsza siostra ma na imie Beatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Beatka? Może być i beatka:D tak ma na imię moja mlodsza siostra nie, nie. To moja młodsza siostra ma na imie Beatka tak na imię i ja i żona Zbysia i jeszcze kilka Beat na tym forum spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 widzę Anetko że szofer dowiózł do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 odnośnie odchudzania: Przychodzi baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem!! kawały z naszego muratorowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 widzę Anetko że szofer dowiózł do domku bo to najlepszy szofer. I jaki domek mojej pchełce załatwił. Zobaczysz u mnie w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts