kawika 27.01.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 odnośnie odchudzania: Przychodzi baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem!! kawały z naszego muratorowego forum o totototo chyba o mnie cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.01.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Czeeeeeść!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam, dzień dobry. Ta maskotka to jakiś mieszaniec Nie bardzo mogę dojść jaki to zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam, dzień dobry. Ta maskotka to jakiś mieszaniec Nie bardzo mogę dojść jaki to zwierz po trosze miś po trosze mysz ale cudny jest - cały Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam, dzień dobry. Ta maskotka to jakiś mieszaniec Nie bardzo mogę dojść jaki to zwierz po trosze miś po trosze mysz ale cudny jest - cały Ty No ze mnie to mu ten brzuszek pasuje , ale jeszcze tylko na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam, dzień dobry. Ta maskotka to jakiś mieszaniec Nie bardzo mogę dojść jaki to zwierz po trosze miś po trosze mysz ale cudny jest - cały Ty No ze mnie to mu ten brzuszek pasuje , ale jeszcze tylko na chwięl Podziwiam podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Beatka? Może być i beatka:D tak ma na imię moja mlodsza siostra nie, nie. To moja młodsza siostra ma na imie Beatka nieprawda to moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 widzę Anetko że szofer dowiózł do domku bo to najlepszy szofer. I jaki domek mojej pchełce załatwił. Zobaczysz u mnie w komentach piekny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Przybiegłam z kawusią przed szyciem myszo misia Beatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak będzie Beatka, daj znać coś dużo tu sióstr o tym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak będzie Beatka, daj znać coś dużo tu sióstr o tym imieniu Bo to piękne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak będzie Beatka, daj znać coś dużo tu sióstr o tym imieniu Bo to piękne imię lizus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 27.01.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cześć, Zbysiu przystojny Lubie takich brzuchatych wysportowany typ mnie nie wzrusza,raczej taki typ pociągowy jest ciekawy a tak w ogóle to odbieglam od tematu bo chciałam zapytać o vzm. kawika co ja mam wpisać tam w rubryce kwota podatku vat. czy ja sama mam ją sobie wyliczyć? bo nie na każdej fakturze jest napisane. I tu gdzie kwota brutto wydatku to po prostu sume z faktury? ja niewiele wspólnego mam z ksiegowoscia jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 basiu na fakturze powinien bć wyszczególniony podatek jeżeli go nie ma to trzeba wyliczyćz każdej faktury i pozycji która ulega odliczeniui pamiętaj że tylko odlicza się to co na 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu masz link do komenatzry anetinki w którymś poście ma linki w sprawie podatku może to Ci pomożę http://forum.muratordom.pl/nasze-miejsce-na-ziemi,t133453-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu masz link do komenatzry anetinki w którymś poście ma linki w sprawie podatku może to Ci pomożę http://forum.muratordom.pl/nasze-miejsce-na-ziemi,t133453-60.htm a sama nie mogę się zabrać, by zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu masz link do komenatzry anetinki w którymś poście ma linki w sprawie podatku może to Ci pomożę http://forum.muratordom.pl/nasze-miejsce-na-ziemi,t133453-60.htm a sama nie mogę się zabrać, by zrobić ja tez jeszcze trochę mam AAAA zapomniałam dzisiaj dostałam na konto zwrot, zaszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a z mniej radosnych tematów byłam odebrać zdjęcie z opisem ale mi nie dalirobili jeszcze dwa zdjęcia bo oprócz dyskopatii wyszło "coś" jeszczejutro mam odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a z mniej radosnych tematów byłam odebrać zdjęcie z opisem ale mi nie dali robili jeszcze dwa zdjęcia bo oprócz dyskopatii wyszło "coś" jeszcze jutro mam odebrać Nie martw się na zapas. Skoro boli tyle czasu to jest zapalenie i to na zdjęciu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a z mniej radosnych tematów byłam odebrać zdjęcie z opisem ale mi nie dali robili jeszcze dwa zdjęcia bo oprócz dyskopatii wyszło "coś" jeszcze jutro mam odebrać Nie martw się na zapas. Skoro boli tyle czasu to jest zapalenie i to na zdjęciu widać a i tak nocka z głowy przecież jak się wali to wszytko nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts