anetina 28.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to ja poprosze o zdanie relacji. Koniecznie. I o każdej porze. znając siebie to pewnie dam znać jak wrócę od lekarza mam wizyte po 16 dopiero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Anetko zdjecie robione wieczorem psina rządzi jak jest wpuszczona na salony, musi trochę z dziećmi przebywać w domu jest bardzo ciepło temp. waha sie od 22-25 st. poodłogówka swoje robi cieplutko bardzo a w bloku marzłam, teraz w krótkim rękawki latam i mi dobrze to naprwadę cieplutko. Jak było u nas nastawione na 22 stopnie to tez w kótkim rekawku chodizłam. Teraz zmieniliśmy na 21 i czuć, ze jest chłodniej. Chyba znów zmienię. A w bloku zawsze miałam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.01.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 u nas bywało 25 ale gorąco ale jak spadnie na 22 to mi chłodno szczególnie w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja grzałam w bloku temp. do 22, gdy kąpałam niemowlakaa tak zawsze miałam 19 stopni i chodzimy w krótkim rekawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 u nas bywało 25 ale gorąco ale jak spadnie na 22 to mi chłodno szczególnie w nocy o nocy nic nie powiem Cieplutka piżama i skarpetki. Cała kołdra moja i póki nie musze iść do chłopaków to tak ubrana nie marznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja grzałam w bloku temp. do 22, gdy kąpałam niemowlaka a tak zawsze miałam 19 stopni i chodzimy w krótkim rekawku brrrr!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja grzałam w bloku temp. do 22, gdy kąpałam niemowlaka a tak zawsze miałam 19 stopni i chodzimy w krótkim rekawku brrrr!!!!!!!!!!!!!!! no 19 to moze być do spania a tak to b mi zimno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja np. już nie wytrzymuję w cieplejszym pomieszczeniua inwestorek od razu jest zgrzany i potrafi kasłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja np. już nie wytrzymuję w cieplejszym pomieszczeniu a inwestorek od razu jest zgrzany i potrafi kasłać no trudno Przez tydzień wytrzymam chodząc po domu w wiosennej kurtce Ile stopni zamawiacie? 20 moze być, plissss.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hihihihi dla ciebie wytrzymamy tylko damy ci dokłądnie znać odwołaj tylko zimę - ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hihihihi dla ciebie wytrzymamy tylko damy ci dokłądnie znać odwołaj tylko zimę - ok ??? jak to odwołaj. Trochę mrozu musi być, przeciez łyzwy zaplanowane. Zamówię tylko mniejszy snieg i mróz do -5 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ok i trzymaj kciuki, by jeszcze jakis sponsor coś mi do kieszeni włozył na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ok i trzymaj kciuki, by jeszcze jakis sponsor coś mi do kieszeni włozył na wyjazd to trzymam kciuki. Abys miała na podróż. Nie musimy szalec przeciez z kasą, zresztą u mnie też teraz posucha A pogoda zamówiona. Kilka telefonów, maili ale chyba było warto: http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2FQXZpAmHI/AAAAAAAACHY/ajMun0G-olY/pogoda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 pogodę cudną zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kiedy idziesz po wyniki?Jak juz cos sie dowiesz to napisz szybko, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kiedy idziesz po wyniki? Jak juz cos sie dowiesz to napisz szybko, trzymam kciuki! Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 cześć Siostra jak możesz, daj znać, jak tam wyniki?jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kawika, noc chyba spokojniejsza, co? A cisto bananowe się udało? U nas prawie połowy juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć kochani no więc jak niektórzy wiedzą umierająca nie jestem, zdrowa oczywiście też nie dyskopatia na dwóch odcinkach i to dosyć spora, lekarz stwierdził że bardzo mam porzeciązony kręgosłup do tego ujawniła się sklerotyzacja chrząstkowa i w jednym miejscu zwapnienie kości krzyżowo-biodrowe kurde sypię się, ale życ będę lekarz zasugerował zrzuceniem kilku kg , jaka byłam z siebie dumna jak powiedziałam że już się odchudzam dzięki wszystkim za wsparcie teraz leki i zabiegi, a potem zobaczymy najlepsze że mam jak najmniej siedzieć - tylko leżeć lub chodzić, zapytałam czy przy biurku to mam fruwać??? - jak potrafisz to tak a tu jazda samochodem - na siedząco, praca przy biurku - na siedząco i powrót do domu-na siedzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kawika, noc chyba spokojniejsza, co? A cisto bananowe się udało? U nas prawie połowy juz nie ma upiekłam czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts