aneta-we 29.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witaj Kawika.Ma byc dobrze, pamietasz?A powiedział czy możesz jakies cwieczenia robic? Może basen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witaj Kawika. Ma byc dobrze, pamietasz? A powiedział czy możesz jakies cwieczenia robic? Może basen??? basen tak ale kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witaj Kawika. Ma byc dobrze, pamietasz? A powiedział czy możesz jakies cwieczenia robic? Może basen??? basen tak ale kiedy??? w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zobaczymy http://foto3.m.onet.pl/_m/fe3dd0f60a2d4083f94f9b4eba8a874b,10,19,0.jpg może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kawika, brawo. Widzisz udało się. Próbowałaś? Mocno wilgotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kawika, brawo. Widzisz udało się. Próbowałaś? Mocno wilgotne? mocno jak dla mnie bomba ale następnym razem dam więcej orzechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja robię bez orzechów, margaryna bezmleczna i przewaznei więcej banana i 2 jaja. I wychodzi więcej ciasta a u mnie tez sie zajadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja ogólnie to lubię takie ciasta, teraz zjadłam chociaz dieta ale przecie nie jest mocno tuczące nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witaj Kawika czyli ogólnie - trzeba się oszczędzać a odnośnie ciast obiecuję - w weekend będzie u mnie ciasto bananowe i cebulaki więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? to ciasto bananowe. A przepis z forum. U mnie dzieciarnia musi miec to ciasto prawie non stop Ale mi nie za bardzo podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? to ciasto bananowe. A przepis z forum. U mnie dzieciarnia musi miec to ciasto prawie non stop Ale mi nie za bardzo podchodzi Musiałbym spróbować zrobić takie ciacho, a cebulaczki u mnei były już w wersji ekstra , ale tak sobie myśle , że moze na jutro by poczynic?Kawika , fajnie , że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? to ciasto bananowe. A przepis z forum. U mnie dzieciarnia musi miec to ciasto prawie non stop Ale mi nie za bardzo podchodzi Musiałbym spróbować zrobić takie ciacho, a cebulaczki u mnei były już w wersji ekstra , ale tak sobie myśle , że moze na jutro by poczynic?Kawika , fajnie , że żyjesz ja też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? to ciasto bananowe. A przepis z forum. U mnie dzieciarnia musi miec to ciasto prawie non stop Ale mi nie za bardzo podchodzi Musiałbym spróbować zrobić takie ciacho, a cebulaczki u mnei były już w wersji ekstra , ale tak sobie myśle , że moze na jutro by poczynic?Kawika , fajnie , że żyjesz ja też się cieszę ale optymistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? to ciasto bananowe. A przepis z forum. U mnie dzieciarnia musi miec to ciasto prawie non stop Ale mi nie za bardzo podchodzi Musiałbym spróbować zrobić takie ciacho, a cebulaczki u mnei były już w wersji ekstra , ale tak sobie myśle , że moze na jutro by poczynic?Kawika , fajnie , że żyjesz ja też się cieszę ale optymistki no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 cześć Kawiko ja też się cieszę że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jak minął weekend? Bo można przyjąc, ze minął, niestety Kawika, jak Twoje plecy? Kiedy zaczynasz zabiegi? Buziaki posyłam. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.02.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzień dobry. Co taka cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzień dobry. Co taka cisza ? No właśnie. Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 halo halo jestem tylko na chwilkę duzo roboty plecy dalej bolą idę po skierowanie na zabiegi a kiedy się dostane to kto to wie?? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts