aneta-we 01.02.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 hej Kawika. Mam nadzieję, ze zabiegi szybko pomogą. A jak u Was z czasem oczekiwania? Bo wiem, ze u nas to i na zabiegi nieraz trezba miesiąc czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 jak się przyjemniej jeszcze bardziej robi u ciebie a lampki śliczne koszyki zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam!! a cóż to za smaczne ciasto na zdjęciu?? to ciasto bananowe. A przepis z forum. U mnie dzieciarnia musi miec to ciasto prawie non stop Ale mi nie za bardzo podchodzi Musiałbym spróbować zrobić takie ciacho, a cebulaczki u mnei były już w wersji ekstra , ale tak sobie myśle , że moze na jutro by poczynic?Kawika , fajnie , że żyjesz ja też się cieszę ale optymistki no nie? myślę, że to dobra cecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 halo halo jestem tylko na chwilkę duzo roboty plecy dalej bolą idę po skierowanie na zabiegi a kiedy się dostane to kto to wie?? buziaki mam nadzieję, że szybko się załapiesz na zabiegi zdrowiej nam siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kawika Nie wiem dlaczego ale nie wszystkie zdjęcia widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kawika Nie wiem dlaczego ale nie wszystkie zdjęcia widać z ostatniego posta czy innych tez?? ja widze wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja też widzę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Już widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 01.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 cześć kawika. przeczytałam o twoich wynikach i myślę, że ta dyskopatia w dwóch miejscach to nic innego jak przepulliny. jakiś czas musi boleć ale leżeć toty musisz codziennie po pracy. rozumiem ,że zwolnienia nie chcesz wziąc/ obyś nie musiała/. generalnie to musisz zacząć się oszczędzać. za dużo miałaś pracy fizycznej niestety. mnie też dopadło po wysiłku fizycznym. przestawiałam w pracy biurka żeby ładnie było. no i było. a za dwa tygodnie choroba. głupie kobiety jesteśmy i tyle. trzymam kciuki a może ten diclofenac weźmiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 cześć kawika. przeczytałam o twoich wynikach i myślę, że ta dyskopatia w dwóch miejscach to nic innego jak przepulliny. jakiś czas musi boleć ale leżeć toty musisz codziennie po pracy. rozumiem ,że zwolnienia nie chcesz wziąc/ obyś nie musiała/. generalnie to musisz zacząć się oszczędzać. za dużo miałaś pracy fizycznej niestety. mnie też dopadło po wysiłku fizycznym. przestawiałam w pracy biurka żeby ładnie było. no i było. a za dwa tygodnie choroba. głupie kobiety jesteśmy i tyle. trzymam kciuki a może ten diclofenac weźmiesz? basia mam nadzieję że mi przejdzie teraz się oszczędzam, małż sprząta, dźwiga, nawet Sandrusi nie noszę więcej leżę i chodzę rzeczywiście jak siedzę najbardziej mnie boli, ale nadzieja jest że przejdzie musi przecieżtyle jeszcze do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 wiatam ,ale u ciebie dodatków przybywa i domek pieknieje ,a Twoja mała pozuje do zdjec jak modelka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Śliczna córunia, lapmy też niczego sobie i nawet koszyczki ładne a Ty się oszczędzaj i dbaj o siebie-tulaski przeciwbólowe ślę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Śliczna córunia, lapmy też niczego sobie i nawet koszyczki ładne a Ty się oszczędzaj i dbaj o siebie-tulaski przeciwbólowe ślę!!!! dzięi coś mi się czasem udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem wielką fanka koszyczków A biały śliczny. Wiesz, taki duży biały mam w górnej łazience Bardzo ciepło i domowo u Ciebie, a ja rolety na górze mam od soboty takie jak w łazience na dole czyli z podkładu pod panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem wielką fanka koszyczków A biały śliczny. Wiesz, taki duży biały mam w górnej łazience Bardzo ciepło i domowo u Ciebie, a ja rolety na górze mam od soboty takie jak w łazience na dole czyli z podkładu pod panele nie przejmuj sie ja kupiłam lampy bo zwrot ze skarbowego dostałam tak to długo jeszcze byłaby żarówka jak oglądam dzienniki innych osób to czasem ten mój domek taki nijaki mi się wydaje inni taki jakiś styl mają czy jak to nazwać, a ja... no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem wielką fanka koszyczków A biały śliczny. Wiesz, taki duży biały mam w górnej łazience Bardzo ciepło i domowo u Ciebie, a ja rolety na górze mam od soboty takie jak w łazience na dole czyli z podkładu pod panele nie przejmuj sie ja kupiłam lampy bo zwrot ze skarbowego dostałam tak to długo jeszcze byłaby żarówka jak oglądam dzienniki innych osób to czasem ten mój domek taki nijaki mi się wydaje inni taki jakiś styl mają czy jak to nazwać, a ja... no cóż nie żartuj. Nie wiesz jaki styl jest najlepszy? WŁASNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.02.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem wielką fanka koszyczków A biały śliczny. Wiesz, taki duży biały mam w górnej łazience Bardzo ciepło i domowo u Ciebie, a ja rolety na górze mam od soboty takie jak w łazience na dole czyli z podkładu pod panele nie przejmuj sie ja kupiłam lampy bo zwrot ze skarbowego dostałam tak to długo jeszcze byłaby żarówka jak oglądam dzienniki innych osób to czasem ten mój domek taki nijaki mi się wydaje inni taki jakiś styl mają czy jak to nazwać, a ja... no cóż nie żartuj. Nie wiesz jaki styl jest najlepszy? WŁASNY!!! No wiem ale czasem ludziska tak pięknie domy urządzaja mają taką duszę zazdroszczę im... głupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 jak oglądam dzienniki innych osób to czasem ten mój domek taki nijaki mi się wydaje inni taki jakiś styl mają czy jak to nazwać, a ja... no cóż domyślam się, jak się czujesz mam podobnie ale za to są to nasze własne domki i to jest najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Niestety , zdjęcie mi się nie otwierają , bo znów przekroczyłam limit Obejrze jak tylko odzyskam normalną prędkość. Mój mąż dołącza do zaniemożonych na plery. Chyba go przewiało i łazi połamaany. A domków też zazdraszczam , bo faktycznie niektóre osoby to mają smak i odwagę , no i nie oszukujmy się kaskę na wystrój domku z charakterem . Nam przeciętniakom pozostają cimnobręzowe meble , gres polerowany , beżowe łazienki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem wielką fanka koszyczków A biały śliczny. Wiesz, taki duży biały mam w górnej łazience Bardzo ciepło i domowo u Ciebie, a ja rolety na górze mam od soboty takie jak w łazience na dole czyli z podkładu pod panele nie przejmuj sie ja kupiłam lampy bo zwrot ze skarbowego dostałam tak to długo jeszcze byłaby żarówka jak oglądam dzienniki innych osób to czasem ten mój domek taki nijaki mi się wydaje inni taki jakiś styl mają czy jak to nazwać, a ja... no cóż nie żartuj. Nie wiesz jaki styl jest najlepszy? WŁASNY!!! No wiem ale czasem ludziska tak pięknie domy urządzaja mają taką duszę zazdroszczę im... głupia jestem duszę i klimat domu tworzą ludzie a nie przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts