Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety , zdjęcie mi się nie otwierają , bo znów przekroczyłam limit :roll: Obejrze jak tylko odzyskam normalną prędkość. Mój mąż dołącza do zaniemożonych na plery. Chyba go przewiało i łazi połamaany. :-?

A domków też zazdraszczam , bo faktycznie niektóre osoby to mają smak i odwagę , no i nie oszukujmy się kaskę na wystrój domku z charakterem . Nam przeciętniakom pozostają cimnobręzowe meble , gres polerowany , beżowe łazienki .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Delfina jesteś obłędna!!!!!!

Kawika, nowe lampy, poduchy. Wow! Fajna ta "pokręcona" :wink:

To pewnie frajda wieszac cos nowego? :D

Mam ochote napisac, zebyś trochę przystopowała, bo zaczynam miec doła. :-? U mnie ani jednej lampy w domu (nie liczą sie przecież zastępcze "balony" :roll: ), karnisza, firanki, roletki. Kurcze, licze kasę od pierwszego do pierwszego. Jak Wy to robicie, ze możecie coś do domu dokupic? :-?

Dochodze do wniosku, ze jestem niezorganizowana i nieoszczędna. Ja nie potrafie obchodzić się z kasą, chyba :( :-?

Kawika, nowe lampy, poduchy. Wow! Fajna ta "pokręcona" :wink:

To pewnie frajda wieszac cos nowego? :D

Mam ochote napisac, zebyś trochę przystopowała, bo zaczynam miec doła. :-? U mnie ani jednej lampy w domu (nie liczą sie przecież zastępcze "balony" :roll: ), karnisza, firanki, roletki. Kurcze, licze kasę od pierwszego do pierwszego. Jak Wy to robicie, ze możecie coś do domu dokupic? :-?

Dochodze do wniosku, ze jestem niezorganizowana i nieoszczędna. Ja nie potrafie obchodzić się z kasą, chyba :( :-?

Anetko nie załamuj się ja tez nie mam kasy

A lampy kupiłam za pieniądze które dostaliśmy ze skarbowego 9zwrot Vat) tak to długo jeszcze wisiałyby żarówki. Stwierdziliśmy ze trzeba coś kupić bo się pieniądze rozejdą

Tylko dlatego coś jest.

E. teraz nie pracuje więc też liczymy kasę

nie tylko ty tak masz więc się nie przejmuj

no co ty

głowa do góry babeczko

wszystkie spłukane jesteśmy :wink:

ja zaczynam sie przyzwyczajać do tego, ze sprawdzam ceny w sklepie. Do tej pory jak musiałam zrobić zakupy i kupić jogurt, płatki, soki to nie patrzyłam na ceny. Czy różnią sie 50 gr czy złotówkę. Teraz juz MUSZE to sprawdzac i to mnie zaczyna dołować. A jakby wypało coś nieplanowanego tak jak w styczniu nowe zimowe buty dla ALicji to już porazka na całego. :-?

no co ty

głowa do góry babeczko

wszystkie spłukane jesteśmy :wink:

ja zaczynam sie przyzwyczajać do tego, ze sprawdzam ceny w sklepie. Do tej pory jak musiałam zrobić zakupy i kupić jogurt, płatki, soki to nie patrzyłam na ceny. Czy różnią sie 50 gr czy złotówkę. Teraz juz MUSZE to sprawdzac i to mnie zaczyna dołować. A jakby wypało coś nieplanowanego tak jak w styczniu nowe zimowe buty dla ALicji to już porazka na całego. :-?

no wiem coś o tym

ja tez sprawdzam ceny

pewne rzeczy kupuje oryginalne np. płatki do mleka dla dziedci bo innych nie chca jeść

też musiałam kupić Wiktorowi buty i kurtkę bo juz była tak krótka że wyglądął makabrycznie (a miałam nadzieję że przechodzi jeszcze tą zimę) Ale chłopisko rośnie w górę

No właśnei na jedzeniu to nie mam za bardzo jak oszczędzać :-?

Dzieciaki mają alergię. Zamiast kurczaka kupuje indyka. Ale musze już spróbowac, bo jajka zaczęli jeść więc kurczak powinien byc w porządku.

Myśle, ze zakupy to tez kwestia przyzwyczajenia. Kupuje się od lat to samo masło, ten sam serek, jogurt.

Ja powoli zaczynam sie przestawiac. W Rossmanie kupuje środki czystosci, robię zakupy chemiczno-kosmetyczne raz w miesiącu. I na kosmetyki dla siebie wydaję pewnie z połowe mniej niż kiedyś :wink: Moze jak kredyt spłacimy będzie lżej. Tylko ile to lat zostało :roll: :wink:

No właśnei na jedzeniu to nie mam za bardzo jak oszczędzać :-?

Dzieciaki mają alergię. Zamiast kurczaka kupuje indyka. Ale musze już spróbowac, bo jajka zaczęli jeść więc kurczak powinien byc w porządku.

Myśle, ze zakupy to tez kwestia przyzwyczajenia. Kupuje się od lat to samo masło, ten sam serek, jogurt.

Ja powoli zaczynam sie przestawiac. W Rossmanie kupuje środki czystosci, robię zakupy chemiczno-kosmetyczne raz w miesiącu. I na kosmetyki dla siebie wydaję pewnie z połowe mniej niż kiedyś :wink: Moze jak kredyt spłacimy będzie lżej. Tylko ile to lat zostało :roll: :wink:

no ile ile... ja tez uziemiona na kupę lat

czasem uśmiech dziecka jest więcej wart niż te parę złotówek Anetko

taaa, dwa razy po 26 złotówek :evil:

Masz rację. Cieszyli sie strasznie :lol: A ja, cóż. Pewnie nie kupie w rossmanie nic dla siebie :wink:

kup sobie mały drobiazg

a na pewno Cię ucieszy

ja byłam w jysku i choć obiecałam sobie że nie kupie żadnego pluszaka, Sandra zobaczyła żyrafkę taką małą całe 6,90 - kupis ?? kupis?? mamusiu? No i co kupiłam śpi z nią i w ogóle

a miałam nie kupować

ach te dzieci przy nich cały plan bierze w łeb

czasem uśmiech dziecka jest więcej wart niż te parę złotówek Anetko

taaa, dwa razy po 26 złotówek :evil:

Masz rację. Cieszyli sie strasznie :lol: A ja, cóż. Pewnie nie kupie w rossmanie nic dla siebie :wink:

Kupiłaś sobie coś cenniejszego-uśmiech dzieci :lol:

A coś dla siebie też kupisz w końcu luty ma 28 dni,całe szczęście,że rok nieprzestępny :roll: :wink: :lol: