aneta-we 02.02.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Niestety , zdjęcie mi się nie otwierają , bo znów przekroczyłam limit Obejrze jak tylko odzyskam normalną prędkość. Mój mąż dołącza do zaniemożonych na plery. Chyba go przewiało i łazi połamaany. A domków też zazdraszczam , bo faktycznie niektóre osoby to mają smak i odwagę , no i nie oszukujmy się kaskę na wystrój domku z charakterem . Nam przeciętniakom pozostają cimnobręzowe meble , gres polerowany , beżowe łazienki .... Delfina jesteś obłędna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzień Dobry! hellloooołłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kawika, nowe lampy, poduchy. Wow! Fajna ta "pokręcona" To pewnie frajda wieszac cos nowego? Mam ochote napisac, zebyś trochę przystopowała, bo zaczynam miec doła. U mnie ani jednej lampy w domu (nie liczą sie przecież zastępcze "balony" ), karnisza, firanki, roletki. Kurcze, licze kasę od pierwszego do pierwszego. Jak Wy to robicie, ze możecie coś do domu dokupic? Dochodze do wniosku, ze jestem niezorganizowana i nieoszczędna. Ja nie potrafie obchodzić się z kasą, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kawika, nowe lampy, poduchy. Wow! Fajna ta "pokręcona" To pewnie frajda wieszac cos nowego? Mam ochote napisac, zebyś trochę przystopowała, bo zaczynam miec doła. U mnie ani jednej lampy w domu (nie liczą sie przecież zastępcze "balony" ), karnisza, firanki, roletki. Kurcze, licze kasę od pierwszego do pierwszego. Jak Wy to robicie, ze możecie coś do domu dokupic? Dochodze do wniosku, ze jestem niezorganizowana i nieoszczędna. Ja nie potrafie obchodzić się z kasą, chyba Anetko nie załamuj się ja tez nie mam kasy A lampy kupiłam za pieniądze które dostaliśmy ze skarbowego 9zwrot Vat) tak to długo jeszcze wisiałyby żarówki. Stwierdziliśmy ze trzeba coś kupić bo się pieniądze rozejdą Tylko dlatego coś jest. E. teraz nie pracuje więc też liczymy kasę nie tylko ty tak masz więc się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no co ty głowa do góry babeczko wszystkie spłukane jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no co ty głowa do góry babeczko wszystkie spłukane jesteśmy ja zaczynam sie przyzwyczajać do tego, ze sprawdzam ceny w sklepie. Do tej pory jak musiałam zrobić zakupy i kupić jogurt, płatki, soki to nie patrzyłam na ceny. Czy różnią sie 50 gr czy złotówkę. Teraz juz MUSZE to sprawdzac i to mnie zaczyna dołować. A jakby wypało coś nieplanowanego tak jak w styczniu nowe zimowe buty dla ALicji to już porazka na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no co ty głowa do góry babeczko wszystkie spłukane jesteśmy ja zaczynam sie przyzwyczajać do tego, ze sprawdzam ceny w sklepie. Do tej pory jak musiałam zrobić zakupy i kupić jogurt, płatki, soki to nie patrzyłam na ceny. Czy różnią sie 50 gr czy złotówkę. Teraz juz MUSZE to sprawdzac i to mnie zaczyna dołować. A jakby wypało coś nieplanowanego tak jak w styczniu nowe zimowe buty dla ALicji to już porazka na całego. no wiem coś o tym ja tez sprawdzam ceny pewne rzeczy kupuje oryginalne np. płatki do mleka dla dziedci bo innych nie chca jeść też musiałam kupić Wiktorowi buty i kurtkę bo juz była tak krótka że wyglądął makabrycznie (a miałam nadzieję że przechodzi jeszcze tą zimę) Ale chłopisko rośnie w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No właśnei na jedzeniu to nie mam za bardzo jak oszczędzać Dzieciaki mają alergię. Zamiast kurczaka kupuje indyka. Ale musze już spróbowac, bo jajka zaczęli jeść więc kurczak powinien byc w porządku. Myśle, ze zakupy to tez kwestia przyzwyczajenia. Kupuje się od lat to samo masło, ten sam serek, jogurt. Ja powoli zaczynam sie przestawiac. W Rossmanie kupuje środki czystosci, robię zakupy chemiczno-kosmetyczne raz w miesiącu. I na kosmetyki dla siebie wydaję pewnie z połowe mniej niż kiedyś Moze jak kredyt spłacimy będzie lżej. Tylko ile to lat zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No właśnei na jedzeniu to nie mam za bardzo jak oszczędzać Dzieciaki mają alergię. Zamiast kurczaka kupuje indyka. Ale musze już spróbowac, bo jajka zaczęli jeść więc kurczak powinien byc w porządku. Myśle, ze zakupy to tez kwestia przyzwyczajenia. Kupuje się od lat to samo masło, ten sam serek, jogurt. Ja powoli zaczynam sie przestawiac. W Rossmanie kupuje środki czystosci, robię zakupy chemiczno-kosmetyczne raz w miesiącu. I na kosmetyki dla siebie wydaję pewnie z połowe mniej niż kiedyś Moze jak kredyt spłacimy będzie lżej. Tylko ile to lat zostało no ile ile... ja tez uziemiona na kupę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Już mi sie troche lepiej robi Moze dziś do Rossmana skocze, w końcu początek miesiąca jest A własnei tam mam tez sprawdzone worki na śmieci. A musze dokupic tez trochę chemii do domu i może jakis drobiazg dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.02.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Cześć Co takie smutne rozmowy. Właśnie zaświeciło słońce. Dzieci wam ślicznie rosną . Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki Zbysiu Juz lepiej, lepiej się robi. A ja wczoraj nie mogłam sie oprzeć i kupiłam chłopakom zestawy z carsami Talerze, miseczki i kubeczki. Tak oszczędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czasem uśmiech dziecka jest więcej wart niż te parę złotówek Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czasem uśmiech dziecka jest więcej wart niż te parę złotówek Anetko taaa, dwa razy po 26 złotówek Masz rację. Cieszyli sie strasznie A ja, cóż. Pewnie nie kupie w rossmanie nic dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czasem uśmiech dziecka jest więcej wart niż te parę złotówek Anetko taaa, dwa razy po 26 złotówek Masz rację. Cieszyli sie strasznie A ja, cóż. Pewnie nie kupie w rossmanie nic dla siebie kup sobie mały drobiazg a na pewno Cię ucieszy ja byłam w jysku i choć obiecałam sobie że nie kupie żadnego pluszaka, Sandra zobaczyła żyrafkę taką małą całe 6,90 - kupis ?? kupis?? mamusiu? No i co kupiłam śpi z nią i w ogóle a miałam nie kupować ach te dzieci przy nich cały plan bierze w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czasem uśmiech dziecka jest więcej wart niż te parę złotówek Anetko taaa, dwa razy po 26 złotówek Masz rację. Cieszyli sie strasznie A ja, cóż. Pewnie nie kupie w rossmanie nic dla siebie Kupiłaś sobie coś cenniejszego-uśmiech dzieci A coś dla siebie też kupisz w końcu luty ma 28 dni,całe szczęście,że rok nieprzestępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dziewczyny, jestescie niesamowite. A taki wisielczy humor miałam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts