Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

hej laski :) i przystojniaki ;)

mój synek ma rok i 5 miesięcy i prawie go nie noszę- chyba że go wyciągam z jakiejśc dziury czy szafki no i ze schodów przytulac tez sie nie bardzo lubi - chyba ma oktres buntu :)

A co do kupowania sobie czegos to ja własnie wczoraj zamówiłam sahge larssona i mam wyrzuty sumienia :)

ale pocieszam się ze to na walentynki :D

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zmierzch przeczytałam. Tylko dlatego, ze były Święta i mąż był w domu. Na co dzień nie znajduję czasu. Jak uśpię towarzystwo, zajrze na FM :oops: to padam spać bo o 5-tej pobudka.

Co do Zmierzchu: mnie nie zachwyciła ta książka. Ot takie sobie czytadło. To co pamiętam, ze czytałam z zapartym tchem i nie chciałam, zeby się skończyło choc końca byłam niezmiernie ciekawa to "Milczenie owiec" Harrisa.

Jak dla mnie bomba. :wink:

Jak tak dłużej pomyślałam to przy łóżku mam tylko ksiązki- poradniki Mazlish i Faber:

Jak mówić żeby dzieci nas słuchały...

Jak mówić, zeby dzieci się uczyły...

I jeszcze Wychowanie bez porażek Gordona.

Ale ostatnio tez tylko leżą :oops:

Obiecuję poprawe :wink:

Napiszcie co warto według Was przeczytac. Lekkiego, ambitnego- bez różnicy. Może lepiej nie za mocno wciągającego bo spac nie będę. Tak czytała ostatnią część Harrego Potera :wink:

Ja nienawidze poradników - zawsze zasypiam przy tego typu publikacjach :)

Zawsze chciałam pracowac w księgarni albo kiosku :D

No to słyszałam że ten Larsson dobry i jeszce Dan Brown :)

Ale to taki mój gust bo ja lubie grishama, Kinga itp :)

Grishamai i Kinga tez lubię. W liceum czytałam chyba najwięcje: horrory, thillery, sensacje.

Poradnik poradnikowi nie równy. Ja chodziłam na warsztaty na podstawie książek Mazlish i Faber i dużo mi dały. Wg mnie warto.

Anetko , u mnie też żarówy same , a o karniszach nawet n ie myśle :wink: Właśnei skaładamy paierzyska o dobranie kredytu , bo jak wiosna przyjedzie nie będzie za co kończyć na zewnątrz . Ty przybajmniej masz już fajnie wokół domku .

Oszczędzanie? A no inaczej domek by nie stał . Oszczędzamy , ale w granicach rozsądku . Chociaż szperam , patrze co w promocji .Wszelka chemia , produkty spożywcze które można przechowac chomikuje w dobrych cenach. Tu złotówka , tam 50 groszy i zbierze się miarka. Np na pifko weekendowe się uzbiera;) A ja taka durnowata , że mi naprawdę szkoda kasy na siebie :lol: . Siedze w domku i to chyba też inna sprawa , bo nie potrzebuje jakiś extra ciuchów i ilości , żeby spokojnie ubrać się bez ciągłego pranka. Nie , że chodzę w lumpach , ale staram się zakupić coś na ostatnich wypżedażach :wink: Także my oszczędzamy i też lamp nei mamy :lol: :lol: :lol: :lol:

Delfinka, dzięki za słowa otuchy. :lol:

Ale jakie fajnie wokół domku? :o Aaaa, ogrodzenie jest (niedokończone :wink: )

Poza tym nie ma wykończonych schodów ani tarasu. Śnieg pięknie przykrył to co powinno byc zrobione. Miałam nadzieję na ten rok ale chyab poczekamy dłużej. Za to widok z tarasu mi to wynagrodzi :wink:

A ubrań raczej sobie nie kupuje, chyba, ze muszę. Ale takich zakupów i tak nigdy nie lubiłam :wink:

ja mam sajgon na podwórku :)

Jak zamawiałam mapę inwentaryzacyjną to geodeta powiedział "aaaa już wiem to tam gdzie ten bałagan na działce " nic tylko się załamać :D

no ale nic

narazie zbieram na siatke i przesła z przodu i ziemie i trawę :)

powodzenia :wink:

ja chciałabym ziemię, zeby podsypac od strony tarasu :roll: