edytkazet 02.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hej laski i przystojniaki mój synek ma rok i 5 miesięcy i prawie go nie noszę- chyba że go wyciągam z jakiejśc dziury czy szafki no i ze schodów przytulac tez sie nie bardzo lubi - chyba ma oktres buntu A co do kupowania sobie czegos to ja własnie wczoraj zamówiłam sahge larssona i mam wyrzuty sumienia ale pocieszam się ze to na walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 edytkazet ja dużo dobrego słyszałam ale jeszcze nie czytałam i nie bardzo sie zanosi Trzy tomy zakupiłas? Napisz ile Cię skasowali A i tak zazdroszczę jeśli znajdziesz tyle czasu aby te tomiska przeczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 i mam wyrzuty sumienia jakoś nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 02.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 do bibliotek marsz, natychmiast spotkajmy sie w bibliotece-powiedziała pani aksamitnym głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Anetka nadrabiam zaległości w czytaniu bo zapuściłam sie jak w lesie hihi Czytam wieczorem w wanjie i jak sie kłade spac Treaz kończe 4 częśc zmierzchu ale to pożyczone Za larssona 3 tomiska na allegro dałam 92 plus przesyłka. W sklepie dorżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Zmierzch przeczytałam. Tylko dlatego, ze były Święta i mąż był w domu. Na co dzień nie znajduję czasu. Jak uśpię towarzystwo, zajrze na FM to padam spać bo o 5-tej pobudka. Co do Zmierzchu: mnie nie zachwyciła ta książka. Ot takie sobie czytadło. To co pamiętam, ze czytałam z zapartym tchem i nie chciałam, zeby się skończyło choc końca byłam niezmiernie ciekawa to "Milczenie owiec" Harrisa. Jak dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 jessuuuu jak dawno nie czytałam dobrek książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 mnie się Zmierch podoba zwłaszcza 3 i 4 częśc choc nigdy nie gustowałam w takich ksiązkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 02.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kawika a ja tez nie czytałam a z książkami na co dzień pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kawika a ja tez nie czytałam a z książkami na co dzień pracuję masakra jaki czowiek zabiegany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kawika a ja tez nie czytałam a z książkami na co dzień pracuję wow, SUPER! Mów teraz co robisz: ksiegarnia, biblioteka, drukarnia? Alez jestem ciekawska, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jak tak dłużej pomyślałam to przy łóżku mam tylko ksiązki- poradniki Mazlish i Faber: Jak mówić żeby dzieci nas słuchały... Jak mówić, zeby dzieci się uczyły... I jeszcze Wychowanie bez porażek Gordona. Ale ostatnio tez tylko leżą Obiecuję poprawe Napiszcie co warto według Was przeczytac. Lekkiego, ambitnego- bez różnicy. Może lepiej nie za mocno wciągającego bo spac nie będę. Tak czytała ostatnią część Harrego Potera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja nienawidze poradników - zawsze zasypiam przy tego typu publikacjach Zawsze chciałam pracowac w księgarni albo kiosku No to słyszałam że ten Larsson dobry i jeszce Dan Brown Ale to taki mój gust bo ja lubie grishama, Kinga itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja nienawidze poradników - zawsze zasypiam przy tego typu publikacjach Zawsze chciałam pracowac w księgarni albo kiosku No to słyszałam że ten Larsson dobry i jeszce Dan Brown Ale to taki mój gust bo ja lubie grishama, Kinga itp Grishamai i Kinga tez lubię. W liceum czytałam chyba najwięcje: horrory, thillery, sensacje. Poradnik poradnikowi nie równy. Ja chodziłam na warsztaty na podstawie książek Mazlish i Faber i dużo mi dały. Wg mnie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.02.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Anetko , u mnie też żarówy same , a o karniszach nawet n ie myśle Właśnei skaładamy paierzyska o dobranie kredytu , bo jak wiosna przyjedzie nie będzie za co kończyć na zewnątrz . Ty przybajmniej masz już fajnie wokół domku . Oszczędzanie? A no inaczej domek by nie stał . Oszczędzamy , ale w granicach rozsądku . Chociaż szperam , patrze co w promocji .Wszelka chemia , produkty spożywcze które można przechowac chomikuje w dobrych cenach. Tu złotówka , tam 50 groszy i zbierze się miarka. Np na pifko weekendowe się uzbiera;) A ja taka durnowata , że mi naprawdę szkoda kasy na siebie . Siedze w domku i to chyba też inna sprawa , bo nie potrzebuje jakiś extra ciuchów i ilości , żeby spokojnie ubrać się bez ciągłego pranka. Nie , że chodzę w lumpach , ale staram się zakupić coś na ostatnich wypżedażach Także my oszczędzamy i też lamp nei mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Delfinka, dzięki za słowa otuchy. Ale jakie fajnie wokół domku? Aaaa, ogrodzenie jest (niedokończone ) Poza tym nie ma wykończonych schodów ani tarasu. Śnieg pięknie przykrył to co powinno byc zrobione. Miałam nadzieję na ten rok ale chyab poczekamy dłużej. Za to widok z tarasu mi to wynagrodzi A ubrań raczej sobie nie kupuje, chyba, ze muszę. Ale takich zakupów i tak nigdy nie lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ja mam sajgon na podwórku Jak zamawiałam mapę inwentaryzacyjną to geodeta powiedział "aaaa już wiem to tam gdzie ten bałagan na działce " nic tylko się załamać no ale nic narazie zbieram na siatke i przesła z przodu i ziemie i trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ja mam sajgon na podwórku Jak zamawiałam mapę inwentaryzacyjną to geodeta powiedział "aaaa już wiem to tam gdzie ten bałagan na działce " nic tylko się załamać no ale nic narazie zbieram na siatke i przesła z przodu i ziemie i trawę powodzenia ja chciałabym ziemię, zeby podsypac od strony tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ja musze podsypac wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts