anetina 02.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 chciałam tylko życzyć miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 02.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 otóż właśnie zabiegany, ciągle mam wrażenie ,że nie nadążam sama za sobą a te poradniki o któryc mówła anetka to mój chleb powszedni, moja praca w ...bibliotece pozdrawiam do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no co ty głowa do góry babeczko wszystkie spłukane jesteśmy ja zaczynam sie przyzwyczajać do tego, ze sprawdzam ceny w sklepie. Do tej pory jak musiałam zrobić zakupy i kupić jogurt, płatki, soki to nie patrzyłam na ceny. Czy różnią sie 50 gr czy złotówkę. Teraz juz MUSZE to sprawdzac i to mnie zaczyna dołować. A jakby wypało coś nieplanowanego tak jak w styczniu nowe zimowe buty dla ALicji to już porazka na całego. ja mam to samo szlak mnie trafia jak porównuję ceny i zastanawiam sie wziąc nie wziąć jakby wyskoczyło cos nie planowanego to leżymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jak tak dłużej pomyślałam to przy łóżku mam tylko ksiązki- poradniki Mazlish i Faber: Jak mówić żeby dzieci nas słuchały... Jak mówić, zeby dzieci się uczyły... I jeszcze Wychowanie bez porażek Gordona. Ale ostatnio tez tylko leżą Obiecuję poprawe Napiszcie co warto według Was przeczytac. Lekkiego, ambitnego- bez różnicy. Może lepiej nie za mocno wciągającego bo spac nie będę. Tak czytała ostatnią część Harrego Potera ja polecam MARINĘ Carlosa Ruiza Zafona-wciąga jak ruchome paski to na zachętę ;Barcelona, lata osiemdziesiąte XX wieku. Oscar Drai, zauroczony atmosferą podupadających secesyjnych pałacyków otaczających jego szkołę z internatem, śni swoje sny na jawie. Pewnego dnia spotyka Marinę, która od pierwszej chwili wydaje mu się nie mniej fascynująca niż sekrety dawnej Barcelony. Śledząc zagadkową damę w czerni, odwiedzająca co miesiąc bezimienny nagrobek na cmentarzu dzielnicy Sarriá, Oscar i jego przyjaciółka poznają zapomnianą od lat historię rodem z Frankensteina i XIX-wiecznych thrillerów. Historię, której dramatyczny finał ma się dopiero rozegrać... gorąco polecam!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jestem wielką fanka koszyczków A biały śliczny. Wiesz, taki duży biały mam w górnej łazience Bardzo ciepło i domowo u Ciebie, a ja rolety na górze mam od soboty takie jak w łazience na dole czyli z podkładu pod panele Kawika, białe koszyki są super. Zobacz jak pasuje do Twojego: http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2iPcQzD6XI/AAAAAAAACIs/vYBviSVKiME/kosz.jpg potrzeba mu tylko czerwonej lamówki ale zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dziewczyny jaki ja mam burdel wkoło domu.... masakranie wiem co będzie się działo jak przyjda roztopy utoniemyyyyy...... w błocie...... Anetko - ale koszyk piękny idealny dla mnieokropnie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dziewczyny jaki ja mam burdel wkoło domu.... masakra nie wiem co będzie się działo jak przyjda roztopy utoniemyyyyy...... w błocie...... Anetko - ale koszyk piękny idealny dla mnie okropnie mi się podobają kosz tez z yska Kawika, u mnie bedzie to samo. Nie wiem czy będę w stanie wjechac samochodem. Za to kalosze zakupione dla wszystkich w tamtym roku wiec za mocno się nie przejmuje. Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kawika, a jak Ty widzisz ten burdel? Przeciez chyba wszystko śniegiem przykryte, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dziewczyny jaki ja mam burdel wkoło domu.... masakra nie wiem co będzie się działo jak przyjda roztopy utoniemyyyyy...... w błocie...... Anetko - ale koszyk piękny idealny dla mnie okropnie mi się podobają kosz tez z yska Kawika, u mnie bedzie to samo. Nie wiem czy będę w stanie wjechac samochodem. Za to kalosze zakupione dla wszystkich w tamtym roku wiec za mocno się nie przejmuje. Na razie no kalosze to ja muszę dopiero kupić wjazd mam zrobiony z drogi do garażu więc z wjazdem nie będzie problemu gorzej z chodzeniemm wkoło i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kawika, a jak Ty widzisz ten burdel? Przeciez chyba wszystko śniegiem przykryte, co? no przykrytre i na razie jest pięknie tylko czekam aż zacznie topnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kawika, a jak Ty widzisz ten burdel? Przeciez chyba wszystko śniegiem przykryte, co? no przykrytre i na razie jest pięknie tylko czekam aż zacznie topnieć eee, nie czekaj. Zima jeszce się nie kończy. Dopiero ferie się u nas zaczęły. No właśnei. A u Was? Kiedy ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kawika, a jak Ty widzisz ten burdel? Przeciez chyba wszystko śniegiem przykryte, co? no przykrytre i na razie jest pięknie tylko czekam aż zacznie topnieć eee, nie czekaj. Zima jeszce się nie kończy. Dopiero ferie się u nas zaczęły. No właśnei. A u Was? Kiedy ferie? u nas się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kawika, a jak Ty widzisz ten burdel? Przeciez chyba wszystko śniegiem przykryte, co? no przykrytre i na razie jest pięknie tylko czekam aż zacznie topnieć eee, nie czekaj. Zima jeszce się nie kończy. Dopiero ferie się u nas zaczęły. No właśnei. A u Was? Kiedy ferie? u nas się skończyły i jak przezyłas z dzieciarnią w domu, szkoła organizowała jakies zajęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja tylko póki co wejdę i poczęstuję kawką póxniej zajrzę na dłużej http://mei.blox.pl/resource/kawa1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetinko, dzięki za kwakę. Tego mi dziś potrezba. I moze jakiegos burna tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 anetina Witaj Znalazłaś to naczynie w co ? Kawą już sie poczęstowałem. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kawika, a jak Ty widzisz ten burdel? Przeciez chyba wszystko śniegiem przykryte, co? no przykrytre i na razie jest pięknie tylko czekam aż zacznie topnieć eee, nie czekaj. Zima jeszce się nie kończy. Dopiero ferie się u nas zaczęły. No właśnei. A u Was? Kiedy ferie? hejka u nas ferie od 15-stego już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas ferie się w tym tygodniu rozpoczęły. Alicja wyjechała, w domu tylko szkraby. Spokojnie jest A w następnym tygodniu mam URLOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas ferie się w tym tygodniu rozpoczęły. Alicja wyjechała, w domu tylko szkraby. Spokojnie jest A w następnym tygodniu mam URLOP ale Ci dobrze zazadraszczam ja trzymam urlop na przeprowadzkę i na sierpień kiedy to przyjedzie mój brat do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas ferie się w tym tygodniu rozpoczęły. Alicja wyjechała, w domu tylko szkraby. Spokojnie jest A w następnym tygodniu mam URLOP ale Ci dobrze zazadraszczam ja trzymam urlop na przeprowadzkę i na sierpień kiedy to przyjedzie mój brat do nas ale ja biorę właśnei ten trzymany To zaległy z ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts