kawika 03.02.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Boszzzz chwilę mnie nie ma a wy gaduły juz tyle poswtow natrzaskały ja urlopu nie mam z zeszłego roku, a obecny trzymam na lato kiedy siostra przyjedzie ja już po feriach, trocghę sie Wiktor nudził troche chodził na sanki, trochę jeździł do starego miejsca zamieszkania ogólnie mu jakoś zleciało kawką się poczestowałam a na urlop też chciałabym gdzieś pojechać wiecie co ja wczoraj zrobiłam??? zjadłam czekoladę gorzką ------ całą?? wkurwiłam się i sruu poszło Zbysiu wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wiecie co ja wczoraj zrobiłam??? zjadłam czekoladę gorzką ------ całą?? wkurwiłam się i sruu poszło Zbysiu wybacz Zbysio chyba tez zgrzeszył http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/ups.gif A jak Wam będzie lepiej to powiem, ze ja już dziś dwie kostki pożarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wiecie co ja wczoraj zrobiłam??? zjadłam czekoladę gorzką ------ całą?? wkurwiłam się i sruu poszło Zbysiu wybacz Wybaczam. Ja mam dzisiaj doła, Juz poszło 2 x 25 g "pustych kalorii " Ładne zakupy Kamilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wiecie co ja wczoraj zrobiłam??? zjadłam czekoladę gorzką ------ całą?? wkurwiłam się i sruu poszło Zbysiu wybacz Wybaczam. Ja mam dzisiaj doła, Juz poszło 2 x 25 g "pustych kalorii " Ładne zakupy Kamilo a ja się na zrypkę przygotowałam dobrze że jednak jej nie ma dzięi lampy mi się podobają ja doła mam od czasu do czasu gorzej z wkurwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja polecam MARINĘ Carlosa Ruiza Zafona-wciąga jak ruchome paski to na zachętę ;Barcelona, lata osiemdziesiąte XX wieku. Oscar Drai, zauroczony atmosferą podupadających secesyjnych pałacyków otaczających jego szkołę z internatem, śni swoje sny na jawie. Pewnego dnia spotyka Marinę, która od pierwszej chwili wydaje mu się nie mniej fascynująca niż sekrety dawnej Barcelony. Śledząc zagadkową damę w czerni, odwiedzająca co miesiąc bezimienny nagrobek na cmentarzu dzielnicy Sarriá, Oscar i jego przyjaciółka poznają zapomnianą od lat historię rodem z Frankensteina i XIX-wiecznych thrillerów. Historię, której dramatyczny finał ma się dopiero rozegrać... gorąco polecam!!!!!!! ja rownież! zakochana jestem w jego twórczości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja polecam MARINĘ Carlosa Ruiza Zafona-wciąga jak ruchome paski to na zachętę ;Barcelona, lata osiemdziesiąte XX wieku. Oscar Drai, zauroczony atmosferą podupadających secesyjnych pałacyków otaczających jego szkołę z internatem, śni swoje sny na jawie. Pewnego dnia spotyka Marinę, która od pierwszej chwili wydaje mu się nie mniej fascynująca niż sekrety dawnej Barcelony. Śledząc zagadkową damę w czerni, odwiedzająca co miesiąc bezimienny nagrobek na cmentarzu dzielnicy Sarriá, Oscar i jego przyjaciółka poznają zapomnianą od lat historię rodem z Frankensteina i XIX-wiecznych thrillerów. Historię, której dramatyczny finał ma się dopiero rozegrać... gorąco polecam!!!!!!! ja rownież! zakochana jestem w jego twórczości...... no to teraz muszę pooczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_12.gif dzień dobry Zbysiu kupuję dzisiaj orbitreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam widze że juz wszyscy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam widze że juz wszyscy są no nie Delfinki na przykład jeszcze nie było dziś Pewnie zaganiana z dzieciarnią. Pieką kiełbaski na sniadanko w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam widze że juz wszyscy są no nie Delfinki na przykład jeszcze nie było dziś Pewnie zaganiana z dzieciarnią. Pieką kiełbaski na sniadanko w kominku? tak tak ona to ma pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_12.gif dzień dobry Zbysiu kupuję dzisiaj orbitreka Nie naciągam na koszty. Super tekst, przeczytaj. http://forum.muratordom.pl/post4002789.htm#4002789 Warto przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam widze że juz wszyscy są no nie Delfinki na przykład jeszcze nie było dziś Pewnie zaganiana z dzieciarnią. Pieką kiełbaski na sniadanko w kominku? tak tak ona to ma pomysły Dzieci w tym wieku są super Potrafią mieć "piękne" pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 kupuję dzisiaj orbitreka kupiłas? na talię będziesz ćwiczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_12.gif dzień dobry Zbysiu kupuję dzisiaj orbitreka Tez o tym myslalam ale nie mam gdzie postawic pomijajac salon. A mozesz cwiczyc w ten sposob przy Twoim schorzeniu kregoslupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_12.gif dzień dobry Zbysiu kupuję dzisiaj orbitreka Tez o tym myslalam ale nie mam gdzie postawic pomijajac salon. A mozesz cwiczyc w ten sposob przy Twoim schorzeniu kregoslupa? to co to za cudo jest? U mnie w piwnicy to cały altas by się zmiescił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 upsss.. nie pomyślałam ale juz zapytałam google Taki? http://www.popeksport.pl/galerie/o/orbitrek-magnetyczny-pli_6.jpg I daje takie świetne efekty. Ceny nie szukałam. Drogie to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 upsss.. nie pomyślałam ale juz zapytałam google Taki? I daje takie świetne efekty. Ceny nie szukałam. Drogie to cudo? Taki, ale to jakiś "mercedes" No i spokojnie z tymi cudami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 upsss.. nie pomyślałam ale juz zapytałam google Taki? I daje takie świetne efekty. Ceny nie szukałam. Drogie to cudo? Taki, ale to jakiś "mercedes" No i spokojnie z tymi cudami. Zbysiu ja jeszcze nie zmotywowana wiec nawet nie myslę o takich przyżądach. Jak ktos chce ćwiczyć to wystarczą mu butelki z wodą za ciężarki. Ale najpierw to trzeba chciec, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aka - na talię czy nie, żeby się rozruszać magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa anetko - ja chcę, butelki z wodą - no cóż to tylko ręce a gdzie reszta głównie chodzi mi też o kondycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts