Zbigniew100 04.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 upsss.. nie pomyślałam ale juz zapytałam google Taki? I daje takie świetne efekty. Ceny nie szukałam. Drogie to cudo? Taki, ale to jakiś "mercedes" No i spokojnie z tymi cudami. Zbysiu ja jeszcze nie zmotywowana wiec nawet nie myslę o takich przyżądach. Jak ktos chce ćwiczyć to wystarczą mu butelki z wodą za ciężarki. Ale najpierw to trzeba chciec, prawda? To prawda. Ale zacząć trzeba od diety a raczej od posiłków, czyli co , kiedy i ile. Mogę powiedzieć ,że dopiero teraz ,czyli po miesiącu zaczynam odczuwać poprawę samopoczucia. No ale pokusy są straszne. Wczoraj się wk.. na dziewczyny bo przygotowały sobie kostki czekolady i spokojnie kazały przechodzić obok. Nie skusiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 upsss.. nie pomyślałam ale juz zapytałam google Taki? I daje takie świetne efekty. Ceny nie szukałam. Drogie to cudo? Taki, ale to jakiś "mercedes" No i spokojnie z tymi cudami. Zbysiu ja jeszcze nie zmotywowana wiec nawet nie myslę o takich przyżądach. Jak ktos chce ćwiczyć to wystarczą mu butelki z wodą za ciężarki. Ale najpierw to trzeba chciec, prawda? To prawda. Ale zacząć trzeba od diety a raczej od posiłków, czyli co , kiedy i ile. Mogę powiedzieć ,że dopiero teraz ,czyli po miesiącu zaczynam odczuwać poprawę samopoczucia. No ale pokusy są straszne. Wczoraj się wk.. na dziewczyny bo przygotowały sobie kostki czekolady i spokojnie kazały przechodzić obok. Nie skusiłem się Brawooo!!! ja nie wiem czy dałabym radę ale zauważyłamże takie skoki mam nie jem w sumie to cały miesiąc - tylko 3 merci a nagfle buuuummm i cała gorzka wedlowska teraz znowu spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aka - na talię czy nie, żeby się rozruszać magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa anetko - ja chcę, butelki z wodą - no cóż to tylko ręce a gdzie reszta głównie chodzi mi też o kondycję Ja też mam kłopoty z kręgosłupem, nie tak poważne / albo o tym nie wiem /, ale na tym całym orbiteku wcale mi to nie przeszkadza i nie odczówam. To są moje osobiste odczucia. Rower zawsze mnie przerał; raz siedzenie i na tym siodełku przy mojej tuszy dwa , właśnie pochylenie i krengosłup. Może jak ma się już jakąś sylwetkę i wagę to nie ma takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aka - na talię czy nie, żeby się rozruszać magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa anetko - ja chcę, butelki z wodą - no cóż to tylko ręce a gdzie reszta głównie chodzi mi też o kondycję Ja też mam kłopoty z kręgosłupem, nie tak poważne / albo o tym nie wiem /, ale na tym całym orbiteku wcale mi to nie przeszkadza i nie odczówam. To są moje osobiste odczucia. Rower zawsze mnie przerał; raz siedzenie i na tym siodełku przy mojej tuszy dwa , właśnie pochylenie i krengosłup. Może jak ma się już jakąś sylwetkę i wagę to nie ma takich problemów. ja też rowerka nie lubiłam, kiedyś miałam takiego dziada i to siedzenie a tu chyba wrażenie biegania się ma co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 upsss.. nie pomyślałam ale juz zapytałam google Taki? I daje takie świetne efekty. Ceny nie szukałam. Drogie to cudo? Taki, ale to jakiś "mercedes" No i spokojnie z tymi cudami. Zbysiu ja jeszcze nie zmotywowana wiec nawet nie myslę o takich przyżądach. Jak ktos chce ćwiczyć to wystarczą mu butelki z wodą za ciężarki. Ale najpierw to trzeba chciec, prawda? To prawda. Ale zacząć trzeba od diety a raczej od posiłków, czyli co , kiedy i ile. Mogę powiedzieć ,że dopiero teraz ,czyli po miesiącu zaczynam odczuwać poprawę samopoczucia. No ale pokusy są straszne. Wczoraj się wk.. na dziewczyny bo przygotowały sobie kostki czekolady i spokojnie kazały przechodzić obok. Nie skusiłem się Brawooo!!! ja nie wiem czy dałabym radę ale zauważyłamże takie skoki mam nie jem w sumie to cały miesiąc - tylko 3 merci a nagfle buuuummm i cała gorzka wedlowska teraz znowu spokój Kawika Przeczytaj to; http://forum.muratordom.pl/post4002789.htm#4002789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aka - na talię czy nie, żeby się rozruszać magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa anetko - ja chcę, butelki z wodą - no cóż to tylko ręce a gdzie reszta głównie chodzi mi też o kondycję no nie, nie tylko. Jak chcesz "odchudzić " nogi to robisz wypady nogą do przodu, raz jedną raz druga z obciążeniem czyli z tymi butelkami Cos takiego: http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2qrtwW5QsI/AAAAAAAACKY/6j9_43-K-n4/14922.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aka - na talię czy nie, żeby się rozruszać magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa anetko - ja chcę, butelki z wodą - no cóż to tylko ręce a gdzie reszta głównie chodzi mi też o kondycję no nie, nie tylko. Jak chcesz "odchudzić " nogi to robisz wypady nogą do przodu, raz jedną raz druga z obciążeniem czyli z tymi butelkami Cos takiego: http://www.schudnijmy.pl/GetFile/14922 nogi jak - kręgosłup??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kawika Przeczytaj to; http://forum.muratordom.pl/post4002789.htm#4002789 czytałam nie wszystko am do mnioe przemawaia jakoś nie utożsamiam się z taką kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kawika Przeczytaj to; http://forum.muratordom.pl/post4002789.htm#4002789 czytałam nie wszystko am do mnioe przemawaia jakoś nie utożsamiam się z taką kobietą Tak tylko tam nikt nie pisze o głodowaniu i o niewiadomo jakim ćwiczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kawika Przeczytaj to; http://forum.muratordom.pl/post4002789.htm#4002789 czytałam nie wszystko am do mnioe przemawaia jakoś nie utożsamiam się z taką kobietą Tak tylko tam nikt nie pisze o głodowaniu i o niewiadomo jakim ćwiczeniu. ja broń boże nie głoduję, chodzę najedzona zrezygnowałam z chleba, ziemniaków i słodyczy (poza czasem załamania) a ćwiczyć chce żebym obwisła nie była!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To zapraszam do czynnego udziału w "naszym " odchudzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To zapraszam do czynnego udziału w "naszym " odchudzaniu. no sie postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa oj chyba Madzia ma racje...nie za dobre to na kręgosłup ćwiczyłam na tym namiętnie na siłowni i ręczę, ze w plecach dało sie to odczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa oj chyba Madzia ma racje...nie za dobre to na kręgosłup ćwiczyłam na tym namiętnie na siłowni i ręczę, ze w plecach dało sie to odczuć prosze mnie nie dołować zabiegi mam od 15, biorę leki i to ma pomóc a nie wolno mi siedzieć tylko chodzić i leżeć no to orbitrek jako spacerek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa oj chyba Madzia ma racje...nie za dobre to na kręgosłup ćwiczyłam na tym namiętnie na siłowni i ręczę, ze w plecach dało sie to odczuć prosze mnie nie dołować zabiegi mam od 15, biorę leki i to ma pomóc a nie wolno mi siedzieć tylko chodzić i leżeć no to orbitrek jako spacerek będzie siedzacy spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa oj chyba Madzia ma racje...nie za dobre to na kręgosłup ćwiczyłam na tym namiętnie na siłowni i ręczę, ze w plecach dało sie to odczuć prosze mnie nie dołować zabiegi mam od 15, biorę leki i to ma pomóc a nie wolno mi siedzieć tylko chodzić i leżeć no to orbitrek jako spacerek będzie siedzacy spacerek na orbitreku się nie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 magpie - o kręgosłupie nie pomyślałam ale to nie jest chyba obciążenie zbyt duże dla kręgosłupa oj chyba Madzia ma racje...nie za dobre to na kręgosłup ćwiczyłam na tym namiętnie na siłowni i ręczę, ze w plecach dało sie to odczuć prosze mnie nie dołować zabiegi mam od 15, biorę leki i to ma pomóc a nie wolno mi siedzieć tylko chodzić i leżeć no to orbitrek jako spacerek będzie siedzacy spacerek Na tym sie nie siedzi tylko stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam widze że juz wszyscy są no nie Delfinki na przykład jeszcze nie było dziś Pewnie zaganiana z dzieciarnią. Pieką kiełbaski na sniadanko w kominku? Dzień doberek. Mam na skladzie w domku małża, bo narazie bezrobotyny jest. Bylismy pozałatwiać sparwy zaległe i na zakupkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam widze że juz wszyscy są no nie Delfinki na przykład jeszcze nie było dziś Pewnie zaganiana z dzieciarnią. Pieką kiełbaski na sniadanko w kominku? Dzień doberek. Mam na skladzie w domku małża, bo narazie bezrobotyny jest. Bylismy pozałatwiać sparwy zaległe i na zakupkach. hej siostra mój też bezrobotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts