Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nasze budowanie-czyli kombinacja...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kawika

2117

• anetina

1129

• aneta-we

1102

• Zbigniew100

404

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, mam pytanie .

Czy macie mikrofalę i czy jest przydatna ? My nie mamy . :(

w domu czy w pracy?

W domu mam i bardzo sie przydaje. Tym bardziej, ze ma grilla i robię w nim tosty opiekane od góry.

Podgrzewam zupe, czasami coś rozmrażam.

Robię ciasto czekoladowe :wink:

Wczesniej podgrzewałam tez po kilka sekund picie jak dzieciaki były małe a woda o temp. pokojowa wydawała mi się za zimna.

W pracy uzywam żadko. Ale tez się przydaje. Można przynieść obiadek z domu i podgrzac. Koledzy grzeją zwykłe kanapki.

Zbyszku, mikrofala przydaje się jak jest w domu kilka osób i przychodza na obiad o różnych porach. Wrzucasz porcję na talerz i nie odgrzewaz po kilka razy garnka z całą zupa.

Ja jestem za mikrofalą jako urządzeniem ułatwiającym życie i oszczędzającym czas. :wink:

Aha, moja ma tez opcję gotowania na parze, ale przyznam się, ze nie próbowałam. Mam mikrofale wolno stojacą. Chyba LG. Te do zabudowy sa strasznie małe :-?

W domu.

Właśnie podajcie typ jeżeli możecie .

Zbliża się 8 marca , dzień kobiet i Beaty , to może będzie prezent do kwiatów :p

ja nie zabłysnę

mam Amicę kupoioną ze 4 lata temu

ale chodzi i wszystko jest ok

też ma funkcję grila

u nas bardzo się przydaje bo praktycznie różnie jemy obiady

po grzać na płycie jak można podgrzać

W domu.

Zbliża się 8 marca , dzień kobiet i Beaty , to może będzie prezent do kwiatów :p

Zbyszku ja patrzyłabym na grilla bo nam sie bardzo przydaje, ale nie mamy tostera :wink:

Wielkość tez jest ważna :wink:

Czasami chce sie coś zagrzać w dużym naczyniu.

Moja mikrofala to prezent, nawet nie wiem ile kosztuje.

A pewnie ceny tez sa bardzo różne.

Ja jestem ze swojej bardzo zadowolona. Jak chcesz to w domu sprawdze jaki to model i Ci podam. Chyba , ze wcześniej w necie znajdę :wink:

W domu.

Zbyszku ja patrzyłabym na grilla bo nam sie bardzo przydaje, ale nie mamy tostera :wink:

Wielkość tez jest ważna :wink:

Czasami chce sie coś zagrzać w dużym naczyniu.

Moja mikrofala to prezent, nawet nie wiem ile kosztuje.

A pewnie ceny tez sa bardzo różne.

Ja jestem ze swojej bardzo zadowolona. Jak chcesz to w domu sprawdze jaki to model i Ci podam. Chyba , ze wcześniej w necie znajdę :wink:

Przy odchudzaniu to gril by sie przydał, a tosty lubią dziewczyny. :wink:

Witam,

Ja mam do zabudowy zelmera i dwa talerze duże się mieszczą :)

Nie wiem czy ma funcje grilla bo instrukcje od sprzetów domowych to tylko od pralki czytałam :roll:

:o

nie widziałam takich.

Jestem mocno zdziwniona, jaki jest przekrój talerza wewnątrz? Sprawdzisz?

Ja mam naprawdę dużą mikrofale- tak mi się przynajmniej wydaje ale dwa duże talerze to tam nie wejdą. Zrób fotkę, koniecznie!

cześć gospodyni ,ale dzisiaj u ciebie gości :o słyszę plecki bolą, niedobrze. kawika z czaem powinien ból ustąpić. ponoć tuż po zabiegach poprawy nie widać dopiero za tydzień,dwa.nie wiem czy masz zwolnienie, jeśli nie to weź koniecznie inaczej nie da rady.

:( oszczędzaj się :evil: :evil: :evil:

a mikrofala to chyba niezbyt zdrowa jest. pewnie praktyczna ale ponoć fale całkowicie wyjałowiają jedzenie z witamin i innych dobrych składników. nie to co toster tam temperatura działa. ja jestem za tosterem :wink:

cześć gospodyni ,ale dzisiaj u ciebie gości :o słyszę plecki bolą, niedobrze. kawika z czaem powinien ból ustąpić. ponoć tuż po zabiegach poprawy nie widać dopiero za tydzień,dwa.nie wiem czy masz zwolnienie, jeśli nie to weź koniecznie inaczej nie da rady.

:( oszczędzaj się :evil: :evil: :evil:

a mikrofala to chyba niezbyt zdrowa jest. pewnie praktyczna ale ponoć fale całkowicie wyjałowiają jedzenie z witamin i innych dobrych składników. nie to co toster tam temperatura działa. ja jestem za tosterem :wink:

eee tammm przejmować się falami.........

a i tak nie wiadomo z czego się tyje....Basia :wink:

a na tłuszczu odgrzac obiad to zdrowo?

Ja tam wole wyjałowione z falami niż wrzody :p

ale tosty to w tosterze lub opiekaczy :D którego nie mam :( ale koledzy z pracy do mnie przychodzą i mają mi kupic albo opiekacz albo wage kuchenna :)

opiekacz mam, ale wyciągany od czasu do czasu. Jak Alicja chce opiekane kanapki. I wcale nie smaruję ich tłuszczem jak polecją co niektórzy. Tylko żółty serek do środka bo tak moje dziecko je.

A waga po co? Ja tam używam miarki objętościowej :wink:

Kawika musisz ich zaprosic na wyżerkę to z fantem przyjdą :)

Aneta We mąke można tym przesiewaczem objetościowym ale inne produkty juz nie bardzo - już kilka razy by mi sie przydała dlatego kupie albo Oni mi kupią.

A opiekacz się oprzyda jak chlebek czy bułka już dwudniowa czy 3 dnmiowa co sie często zdaża chociaz po pół chleba kupuje :roll:

Kawika musisz ich zaprosic na wyżerkę to z fantem przyjdą :)

Aneta We mąke można tym przesiewaczem objetościowym ale inne produkty juz nie bardzo - już kilka razy by mi sie przydała dlatego kupie albo Oni mi kupią.

A opiekacz się oprzyda jak chlebek czy bułka już dwudniowa czy 3 dnmiowa co sie często zdaża chociaz po pół chleba kupuje :roll:

ze starego chleba lub bułki to właśnie tosty w mikrofali robie :wink:

A do czego konkretnie ta waga? Do jakich produktów? Bo ja powiem szczerze, ze nie zdaża mi się taka potrzeba :-?