Zbigniew100 05.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dziewczyny, mam pytanie . Czy macie mikrofalę i czy jest przydatna ? My nie mamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dziewczyny, mam pytanie . Czy macie mikrofalę i czy jest przydatna ? My nie mamy . w domu czy w pracy? W domu mam i bardzo sie przydaje. Tym bardziej, ze ma grilla i robię w nim tosty opiekane od góry. Podgrzewam zupe, czasami coś rozmrażam. Robię ciasto czekoladowe Wczesniej podgrzewałam tez po kilka sekund picie jak dzieciaki były małe a woda o temp. pokojowa wydawała mi się za zimna. W pracy uzywam żadko. Ale tez się przydaje. Można przynieść obiadek z domu i podgrzac. Koledzy grzeją zwykłe kanapki. Zbyszku, mikrofala przydaje się jak jest w domu kilka osób i przychodza na obiad o różnych porach. Wrzucasz porcję na talerz i nie odgrzewaz po kilka razy garnka z całą zupa. Ja jestem za mikrofalą jako urządzeniem ułatwiającym życie i oszczędzającym czas. Aha, moja ma tez opcję gotowania na parze, ale przyznam się, ze nie próbowałam. Mam mikrofale wolno stojacą. Chyba LG. Te do zabudowy sa strasznie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Zbysiu ja mam w domu, bardzo sie przydajejak pisała Aneta właśnie do podgrzewania i odgrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 W domu. Właśnie podajcie typ jeżeli możecie . Zbliża się 8 marca , dzień kobiet i Beaty , to może będzie prezent do kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 W domu. Właśnie podajcie typ jeżeli możecie . Zbliża się 8 marca , dzień kobiet i Beaty , to może będzie prezent do kwiatów ja nie zabłysnę mam Amicę kupoioną ze 4 lata temu ale chodzi i wszystko jest ok też ma funkcję grila u nas bardzo się przydaje bo praktycznie różnie jemy obiady po grzać na płycie jak można podgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 W domu. Właśnie podajcie typ jeżeli możecie . Zbliża się 8 marca , dzień kobiet i Beaty , to może będzie prezent do kwiatów Zbyszku ja patrzyłabym na grilla bo nam sie bardzo przydaje, ale nie mamy tostera Wielkość tez jest ważna Czasami chce sie coś zagrzać w dużym naczyniu. Moja mikrofala to prezent, nawet nie wiem ile kosztuje. A pewnie ceny tez sa bardzo różne. Ja jestem ze swojej bardzo zadowolona. Jak chcesz to w domu sprawdze jaki to model i Ci podam. Chyba , ze wcześniej w necie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 W domu. Właśnie podajcie typ jeżeli możecie . Zbliża się 8 marca , dzień kobiet i Beaty , to może będzie prezent do kwiatów Zbyszku ja patrzyłabym na grilla bo nam sie bardzo przydaje, ale nie mamy tostera Wielkość tez jest ważna Czasami chce sie coś zagrzać w dużym naczyniu. Moja mikrofala to prezent, nawet nie wiem ile kosztuje. A pewnie ceny tez sa bardzo różne. Ja jestem ze swojej bardzo zadowolona. Jak chcesz to w domu sprawdze jaki to model i Ci podam. Chyba , ze wcześniej w necie znajdę Przy odchudzaniu to gril by sie przydał, a tosty lubią dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam, Ja mam do zabudowy zelmera i dwa talerze duże się mieszczą Nie wiem czy ma funcje grilla bo instrukcje od sprzetów domowych to tylko od pralki czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam, Ja mam do zabudowy zelmera i dwa talerze duże się mieszczą Nie wiem czy ma funcje grilla bo instrukcje od sprzetów domowych to tylko od pralki czytałam nie widziałam takich. Jestem mocno zdziwniona, jaki jest przekrój talerza wewnątrz? Sprawdzisz? Ja mam naprawdę dużą mikrofale- tak mi się przynajmniej wydaje ale dwa duże talerze to tam nie wejdą. Zrób fotkę, koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale jeden na drugim jest tam taki stojak że jeden pod niego a drugi na nim a talerze mam duże kwadratowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale jeden na drugim jest tam taki stojak że jeden pod niego a drugi na nim a talerze mam duże kwadratowe to sie zrozumiałyśmy Ja tez mam taki stojak, robię na nim tosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 05.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć kawika! Trafiłam na twój dziennik całkiem przypadkowo i naśmiałam się do łez twoich opowieści, oj masz poczucie humoru , świetny domek, rodzinka no i psinka, pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć kawika! Trafiłam na twój dziennik całkiem przypadkowo i naśmiałam się do łez twoich opowieści, oj masz poczucie humoru , świetny domek, rodzinka no i psinka, pozdrawiam serdecznie! witaj madziarek2 ---- zapraszam cześciej, ciesze się że humor dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 cześć gospodyni ,ale dzisiaj u ciebie gości słyszę plecki bolą, niedobrze. kawika z czaem powinien ból ustąpić. ponoć tuż po zabiegach poprawy nie widać dopiero za tydzień,dwa.nie wiem czy masz zwolnienie, jeśli nie to weź koniecznie inaczej nie da rady. oszczędzaj się a mikrofala to chyba niezbyt zdrowa jest. pewnie praktyczna ale ponoć fale całkowicie wyjałowiają jedzenie z witamin i innych dobrych składników. nie to co toster tam temperatura działa. ja jestem za tosterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 cześć gospodyni ,ale dzisiaj u ciebie gości słyszę plecki bolą, niedobrze. kawika z czaem powinien ból ustąpić. ponoć tuż po zabiegach poprawy nie widać dopiero za tydzień,dwa.nie wiem czy masz zwolnienie, jeśli nie to weź koniecznie inaczej nie da rady. oszczędzaj się a mikrofala to chyba niezbyt zdrowa jest. pewnie praktyczna ale ponoć fale całkowicie wyjałowiają jedzenie z witamin i innych dobrych składników. nie to co toster tam temperatura działa. ja jestem za tosterem eee tammm przejmować się falami......... a i tak nie wiadomo z czego się tyje....Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a na tłuszczu odgrzac obiad to zdrowo? Ja tam wole wyjałowione z falami niż wrzody ale tosty to w tosterze lub opiekaczy którego nie mam ale koledzy z pracy do mnie przychodzą i mają mi kupic albo opiekacz albo wage kuchenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a na tłuszczu odgrzac obiad to zdrowo? Ja tam wole wyjałowione z falami niż wrzody ale tosty to w tosterze lub opiekaczy którego nie mam ale koledzy z pracy do mnie przychodzą i mają mi kupic albo opiekacz albo wage kuchenna a mi jeszcze nic nie kupili.......cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a na tłuszczu odgrzac obiad to zdrowo? Ja tam wole wyjałowione z falami niż wrzody ale tosty to w tosterze lub opiekaczy którego nie mam ale koledzy z pracy do mnie przychodzą i mają mi kupic albo opiekacz albo wage kuchenna opiekacz mam, ale wyciągany od czasu do czasu. Jak Alicja chce opiekane kanapki. I wcale nie smaruję ich tłuszczem jak polecją co niektórzy. Tylko żółty serek do środka bo tak moje dziecko je. A waga po co? Ja tam używam miarki objętościowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kawika musisz ich zaprosic na wyżerkę to z fantem przyjdą Aneta We mąke można tym przesiewaczem objetościowym ale inne produkty juz nie bardzo - już kilka razy by mi sie przydała dlatego kupie albo Oni mi kupią. A opiekacz się oprzyda jak chlebek czy bułka już dwudniowa czy 3 dnmiowa co sie często zdaża chociaz po pół chleba kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kawika musisz ich zaprosic na wyżerkę to z fantem przyjdą Aneta We mąke można tym przesiewaczem objetościowym ale inne produkty juz nie bardzo - już kilka razy by mi sie przydała dlatego kupie albo Oni mi kupią. A opiekacz się oprzyda jak chlebek czy bułka już dwudniowa czy 3 dnmiowa co sie często zdaża chociaz po pół chleba kupuje ze starego chleba lub bułki to właśnie tosty w mikrofali robie A do czego konkretnie ta waga? Do jakich produktów? Bo ja powiem szczerze, ze nie zdaża mi się taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts