Zbigniew100 05.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kawika musisz ich zaprosic na wyżerkę to z fantem przyjdą Aneta We mąke można tym przesiewaczem objetościowym ale inne produkty juz nie bardzo - już kilka razy by mi sie przydała dlatego kupie albo Oni mi kupią. A opiekacz się oprzyda jak chlebek czy bułka już dwudniowa czy 3 dnmiowa co sie często zdaża chociaz po pół chleba kupuje ze starego chleba lub bułki to właśnie tosty w mikrofali robie A do czego konkretnie ta waga? Do jakich produktów? Bo ja powiem szczerze, ze nie zdaża mi się taka potrzeba Wszystkie nastolatki, podkuchenne zaczynają od przepisu i wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no można sobie radzic bez wagi i własnie sobie radzę a nie rozumiem co jest śmiesznego w tym że ktoś przepisów używa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no można sobie radzic bez wagi i własnie sobie radzę a nie rozumiem co jest śmiesznego w tym że ktoś przepisów używa??? to nie jest smieszne nie przejmuj się Zbysiu myśli że jest specem w gotowaniu (bo żona i córka jeść mu dają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 do rpduktó typy kasza, mąka własnie bo mi sie ten przesiewacz z ikei zepsół i na oko biore albo z tych przeliczników a na wadze byłoby łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie przejmuję sie bo wiem że na diecie to humor ma specyficzny a apropos diety to własnie gotując dietetycznie ważna jest waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 wszystko kwestia przyzwyczajenia ja mąkę szklankami sypię - mam starą Kuchnię polską gdzie są przeliczniki na szklanki, łyżki, łyżeczki mam wagę ale przyznam praktycznie jej nie używam używałam ostatnio do zważenia psu jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie przejmuję sie bo wiem że na diecie to humor ma specyficzny a apropos diety to własnie gotując dietetycznie ważna jest waga A ja myślałem ,że komplementa szczeliłem / już zmieniłem uśmiechy / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no własnie kwestia przyzwyczajenia a ja u mamy w starym domu miałam i sie przyzwyczaiłam - tak samo do krajalnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie przejmuję sie bo wiem że na diecie to humor ma specyficzny a apropos diety to własnie gotując dietetycznie ważna jest waga A ja myślałem ,że komplementa szczeliłem / już zmieniłem uśmiechy / Zbychu niemożliwy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no własnie kwestia przyzwyczajenia a ja u mamy w starym domu miałam i sie przyzwyczaiłam - tak samo do krajalnicy a ja nie używam, chleba tak dużo nie jemy a wedline kupuje w plasterkach, głównei dla chłopaków po 8 plasterków. Szkoda byłoby brudzić krajalnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 aż się wróciłam Nigdy nie mam czasu tego dziennika odchudzania przeczytać ale dla efektów jestem pełna podziwuu Kawika to powiadasz że to na żony diecie tak schudł? Ja też chce taką żoneęęęęęęęęęęe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 aż się wróciłam Nigdy nie mam czasu tego dziennika odchudzania przeczytać ale dla efektów jestem pełna podziwuu Kawika to powiadasz że to na żony diecie tak schudł? Ja też chce taką żoneęęęęęęęęęęe noo nie tylko żonay bo strażnikiem diety to jest córka ale chłop się zawziął i ćwiczy i się pilnuje też go podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 i chyba chłopy mają silniejsza wolę .......... i tego będziemy sie trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 i chyba chłopy mają silniejsza wolę .......... i tego będziemy sie trzymać. ttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaa ja własnie mam mego wkurw i chodzi za mną słodkie (bronię się jak na razie, ale pewnie polegnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A ja właśnie przebąblowałem z wami cały dzień. Ale miło było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A ja właśnie przebąblowałem z wami cały dzień. Ale miło było. i wzajemnie. Ja w pracy od 6-tej i jesczze mi sie zejdzie. Musze zostawić ład na następny tydzień. Mam URLOP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A ja właśnie przebąblowałem z wami cały dzień. Ale miło było. heh dobrze że Beatka tego nie czyta mnie też było miło Zbysiu ehh nie ma to jak obcy chłop............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a ja własnie pije kawkę i zagryzam bułka z serem i poprawiam serkiem wiejskim z ananasem a dieta od postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A ja właśnie przebąblowałem z wami cały dzień. Ale miło było. i wzajemnie. Ja w pracy od 6-tej i jesczze mi sie zejdzie. Musze zostawić ład na następny tydzień. Mam URLOP! nie chwal się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a ja własnie pije kawkę i zagryzam bułka z serem i poprawiam serkiem wiejskim z ananasem a dieta od postu identyczny serek czeka w szafce. I chyba sie nie doczeka. Właśnei zjadłam sałatkę grecką. Pyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts