kawika 05.02.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a ja własnie pije kawkę i zagryzam bułka z serem i poprawiam serkiem wiejskim z ananasem a dieta od postu ja pomału załamuje się z tą dietą miałam kupić orbitreka i małż mnie wyśmiał, że tylko miesiąc poćwiczę i kurzem zarośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a ja własnie pije kawkę i zagryzam bułka z serem i poprawiam serkiem wiejskim z ananasem a dieta od postu identyczny serek czeka w szafce. I chyba sie nie doczeka. Właśnei zjadłam sałatkę grecką. Pyyycha serek wiejski jadłam na śniadanie a sałatkę grecką bym zjadła zrobię sobie na obiad makaron z pesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 kawika, makaron tuczy ale ja uwielbiam. wszystkie rodzaje. stad moje kilogramy buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 kawika, makaron tuczy ale ja uwielbiam. wszystkie rodzaje. stad moje kilogramy buźki ugotowany al dente chyba nie tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 kawika, makaron tuczy ale ja uwielbiam. wszystkie rodzaje. stad moje kilogramy buźki ugotowany al dente chyba nie tuczy nie tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Trochę mi smutno bo mniej czasu będe miała od poniedziałku. Sama z dzieciarnią Kota dostanę Wieczorkami Wam pomrucze... do snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie tuczy? no nie tuczy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Trochę mi smutno bo mniej czasu będe miała od poniedziałku. Sama z dzieciarnią Kota dostanę Wieczorkami Wam pomrucze... do snu ok ja już się zbieram bo jescze w teren musze wyjść i jadę do domku buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie tuczy? no nie tuczy oczywiście Basiu - al dente nie tuczy, ugotowany do miękkości tak. serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? Siedża se w robocie i co??????? Normalnie , kawiarenka z pogaduchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? Siedża se w robocie i co??????? Normalnie , kawiarenka z pogaduchami no własnie, a zaległości Lecę pracowac ale ciągle mnie rozpraszacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? własnie nie wiem . Idiota jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? własnie nie wiem . Idiota jakiś? nie ja cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 i chyba chłopy mają silniejsza wolę .......... i tego będziemy sie trzymać. ttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaa ja własnie mam mego wkurw i chodzi za mną słodkie (bronię się jak na razie, ale pewnie polegnę) A co ja mam kurka powiedziec jak małż dziś przywiózł paczki świąteczne dla dzieci........... było tego 4 ogromniaste reklamówy SŁODKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? Siedża se w robocie i co??????? Normalnie , kawiarenka z pogaduchami ja siedzę w domu i mi jest ŹLE...................w łeb już dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? Siedża se w robocie i co??????? Normalnie , kawiarenka z pogaduchami ja siedzę w domu i mi jest ŹLE...................w łeb już dostaję Jak usiądziesz z rana na fm z kawą,to możesz poczuć się "jakbyś była w pracy" A tak naprawdę to od siedzenia w domu można dostać , a człowiek tak naprawdę nie siedzi tylko pracuje nie zawodowo,ale wręcz w akordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 I kto powiedział , że jak baba siedzi w domu to jej dobrze???????? Siedża se w robocie i co??????? Normalnie , kawiarenka z pogaduchami ja siedzę w domu i mi jest ŹLE...................w łeb już dostaję Jak usiądziesz z rana na fm z kawą,to możesz poczuć się "jakbyś była w pracy" A tak naprawdę to od siedzenia w domu można dostać , a człowiek tak naprawdę nie siedzi tylko pracuje nie zawodowo,ale wręcz w akordzie tak na pocieszenie. Jak chodzisz to pracy to w domu i tak się samo nie zrobi . Dwa akordy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Gdzieś słyszałam,że kobiety są niesłychanie muzykalne,bo potrafią na niejednym AKORDeonie zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A ja w domu bym mogla siedziec gdyby nasza sytuacja finansowa na to pozwalala. Ja w domu sie nie nudze, zawsze jest cos do roboty, wiosna i latem ogrod, zwierzaki. Jak pracuje to wszystko robie wieczorem i w weekendy i ciagne dwa etaty na pelnych obrotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Czuję się podbudowana, bo zapierdzielam tylko na jednym etacie A tak na poważnie to chcę do ludzi.......... na siebie też juz patrzeć nie mogę, ciągle w dresach......... przysłowiowych "papilotach" Marzę wyjść, odstrzelic się i słuchac komplementów i czuć spojrzenia na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts