delfina7 02.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Zabierz go nowej szkoły , ale za jakiś czas jak rok szkolny sie rozkręci np pod koniec września.Pewnie , że będzie przeżywał przeprowadzkę i nie tylko szkolną , ale predzej czy później trzba będzie to przejść. Szkoda męczyć z kolei dziecko tymi dojazdami. Przyjdzie zima , trzeba bedzie wstać jak ciemno będzie i wracać w ciemności. Czekać do półrocza? Chyba nie ma sensu też . Do końca roku ? Nieeeee. Niestety trzeba to przejsc , prędzej czy później. I tu nie chodzi nawet o wygodę waszą , ale o dzieciątko , które faktycznie dnia nie będzie miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 02.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Kawika muszę zapytać, gdzie zamawialiście meble do kuchni i jaką cenę wyjściową podali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 cześć dziewczyny Zabierz go nowej szkoły , ale za jakiś czas jak rok szkolny sie rozkręci np pod koniec września.Pewnie , że będzie przeżywał przeprowadzkę i nie tylko szkolną , ale predzej czy później trzba będzie to przejść. Szkoda męczyć z kolei dziecko tymi dojazdami. Przyjdzie zima , trzeba bedzie wstać jak ciemno będzie i wracać w ciemności. Czekać do półrocza? Chyba nie ma sensu też . Do końca roku ? Nieeeee. Niestety trzeba to przejsc , prędzej czy później. I tu nie chodzi nawet o wygodę waszą , ale o dzieciątko , które faktycznie dnia nie będzie miało. no właśnie przeszłam wczoraj rozmowę z moim synem i stwierdził że pójdzie od listopada do nowej szkoły. musze go tam zabrać żeby zobaczył jak jest. mimo to się martwię czy to wszystko nie odbije się na jego zachowaniu albo nauce. Kawika muszę zapytać, gdzie zamawialiście meble do kuchni i jaką cenę wyjściową podali? Agi-Kal cenę będę znać dzisiaj albo jutro. meble na wymiar robi firma z chełmca, cena zalezy jkak zwykle od materiału i dodatków. jak będę widzieć tylko jaka cena dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no właśnie przeszłam wczoraj rozmowę z moim synem i stwierdził że pójdzie od listopada do nowej szkoły. musze go tam zabrać żeby zobaczył jak jest. mimo to się martwię czy to wszystko nie odbije się na jego zachowaniu albo nauce. i chyba najlepsza decyzja Wiktor jest bystrym, inteligentnym chłopcem da radę najważniejsze to być przy nim i rozmawiać, wspierać go, gdy będzie miał chwile zwątppienia czy stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no właśnie przeszłam wczoraj rozmowę z moim synem i stwierdził że pójdzie od listopada do nowej szkoły. musze go tam zabrać żeby zobaczył jak jest. mimo to się martwię czy to wszystko nie odbije się na jego zachowaniu albo nauce. i chyba najlepsza decyzja Wiktor jest bystrym, inteligentnym chłopcem da radę najważniejsze to być przy nim i rozmawiać, wspierać go, gdy będzie miał chwile zwątppienia czy stresu masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U kogo dziś kawka poranna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja pierdykam , ale pociska twój małż. Superancko normalnie nie wychodzę z podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 może być i tu kawka a nasz szwagierek niezłe tempo ma tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Anetinkio jak chce wejść w twoje komentarze wyświetla mi sie komunikat , że link jest nieprawidlowy. Sprawdz u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja pierdykam , ale pociska twój małż. Superancko normalnie nie wychodzę z podziwu. no jeżeli chodzi o płytki to naprawdę... orobił się chłop w stolicy i okolicach, (muszę się nim pochwalić) i wszędzie go chwalili a nasz szwagierek niezłe tempo ma tylko podziwiać dzięki dzięki http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Anetinkio jak chce wejść w twoje komentarze wyświetla mi sie komunikat , że link jest nieprawidlowy. Sprawdz u siebie. jest dobrze u mnie ale pamiętam, że niekiedy w komputerach z tym skracaniem w tiny jest problem jak coś próbuj, albo później http://forum.muratordom.pl/post3601682.htm#3601682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Milutko tu To i ja sie wpraszam na kawę- druga dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja wchodze bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Oooooooo jaka boska kawusia . A wy siostrzyczki pracujecie zapewne? Ja zaraz po kawce ide zrobić się na ludzia( czyt makijaz) , powiesze pranko i z dwoma rowerkami na plecach , reklamówą wiader i aut pociskam na placyk. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Milutko tu To i ja sie wpraszam na kawę- druga dziś prosze proszę to i ciasteczko jakieś http://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,600,57003,ciastka-z-truskawkami-i-bita-smietana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A wy siostrzyczki pracujecie zapewne? staram się ale mi nie wychodzi Ja zaraz po kawce ide zrobić się na ludzia( czyt makijaz) , powiesze pranko i z dwoma rowerkami na plecach , reklamówą wiader i aut pociskam na placyk. [/b] strongwomen czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Sorki, nie zachowałam się. To dla Was tez ciacho: http://img297.imageshack.us/img297/450/ciachoy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A nom strong matka Traz dwulatek staje na samolocie jeździku i drze sie liiiiiiiiiiiataććććććććć kceeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Sorki, nie zachowałam się. To dla Was tez ciacho: http://img297.imageshack.us/img297/450/ciachoy.jpg spoko. oponek pod dostatkiem to i ciasteczek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts