kawika 09.02.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzien dobry dobry Zbysiu właśnie zajadam się ...... malutką bułeczką wieloziarnistą pomidorem pycha ale po miesiącu smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzien dobry dobry Zbysiu właśnie zajadam się ...... malutką bułeczką wieloziarnistą pomidorem pycha ale po miesiącu smakuje Smacznego Gdzieś ty zdobyła pomidora w zimie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja również się witam tez z bułeczka wieloziarnistą tyle, ze z dżemikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.02.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzien dobry dobry Zbysiu właśnie zajadam się ...... malutką bułeczką wieloziarnistą pomidorem pycha ale po miesiącu smakuje Smacznego Gdzieś ty zdobyła pomidora w zimie ? no fakt trudno to nazwać pomidorem, taki trochę bylejaki, ale zawsze coś ogólnie pomidorowa jestem bardzo dużo jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.02.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja również się witam tez z bułeczka wieloziarnistą tyle, ze z dżemikiem cwaniara hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 kawika-ja też pomidorowa na maxa jestem!!!!! teraz tylko kotkajlowe mi przechodza jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.02.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 kawika-ja też pomidorowa na maxa jestem!!!!! teraz tylko kotkajlowe mi przechodza jednak a mnie to obojetne byle by były w domu to chłop dziwnie na mnie patrzy bo jak nie sałatka z pomidorów to makaron z sosem pomidorowym musze popatrzeć za koktajlowymi, dawno nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam fakt pomidory teraz smakuja niczym ziemniaki ja tam zajadam sie papryką kawika miesiąc chleba nie jadłaś?????????/ nawet steropianowego?????????? szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.02.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 kawika miesiąc chleba nie jadłaś?????????/ nawet steropianowego?????????? szacun czeee edytka nie jadłam a trochę chciałam sobie urozmaicić drugie śniadanie eee ttaaamm szcun da się przyzwyczaić no i miesiąc zemniaków nie jem - to dopiero, a myślałam że nie da się bez nich żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.02.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja bym nie dała rady i co efekty są? warto się tak katować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ile juz schudlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja teżpomidorowa jestem i nawet zimą zjadam te biedne . Łojej , miesiąc bez chlebka i ziemniaków? Tydzień może dała bym rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.02.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja teżpomidorowa jestem i nawet zimą zjadam te biedne . Łojej , miesiąc bez chlebka i ziemniaków? Tydzień może dała bym rade . widze, że tu fanklub pomidora Dołączam się. I zgadzam sie, ze zima to koktajlowe. U nas w sklepiku sa pyszne, pachnące, takie na gałązkach. Mniam... Delfina jak się chce albo trzeba to bez wielu rzeczy mozna przezyc. Kiedys nie wyobrażałam sobie życia bez jogurtu, sera, jajek. Okazało się, ze przezyłam bez tego ponad pół roku. Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 POBUDKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 POBUDKA!!! dobry nie śpię od piątej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ile juz schudlas? nie wiem... nie mam wagi i się nie waże może tylko troszkę, ale wolę wolniej i na stałe niż szybko i później podwójnie nadrobić na pewną ubyło mi w cyckach i pod nimi , , spodnie też łatwiej się dopinają ale na pewno żadna rewelacja brak ćwiczeń niestety a dzisiaj idę do lekareza to się zapytam czy na orbitreku moge ćwicfzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.02.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dobry dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzien doberek hej to trzymam mocno kciuki żeby Ci sie udało schudnąć tyle ile założyłas sobie ,badz twarda a dasz rade buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kciukasy za wytrwałość................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kawika no to super, ze efekty widac gołym okiem.Gratulki!!!! koktajlowe to tylko na gałazkach tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts