edytkazet 10.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam Kawika ja tez trzymam kciukasy ja się biorę za siebie w poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Zbysiu - dzień dobry jessi - trzymaj kciuki Agulka - dzięki Akuś - ja widzę mąż nie bardzo a jutro tłusty czwartek dzisiaj też się przyznam zjadłam kawełk ciasta - kierownikowego, córeczkowego byłam u lekarza ćwiczyc na orbitreku - mogę od poniedziałku zabiegi rezonanas - świetnie - termin na 15 czerwiec zastrzyki Ogólnie lekarz stwierdził gdzie do tej pory byłam??? ijak się za siebie nie wezmę to czeka mnie stół.....operacyjn\y nie przyjmuję tego do wiadomości dieta ćwiczenia zabiegi i ma być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.02.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kawika , nie ma to tamto. Ciasto od święta. Wytrwamy Pana doktora trzeba słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dieta ćwiczenia zabiegi i ma być dobrze trzymamy kciuki, aby zabiegi i ćwiczonka pomogły!!!!! pomyśl jeszcze o tym basenie...byłam wczoraj- jaka ulga dla kręgosłupa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kawika , nie ma to tamto. Ciasto od święta. Wytrwamy Pana doktora trzeba słuchać no było od święta - święto narodzenia córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kupiłamhttp://photos07.allegroimg.pl/photos/400x300/917/84/82/917848276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nooo gratulacje! teraz tylko pilnowac trzeba, zeby się nie zakurzył Wytrwałości życzę. A mi takiego wczoraj smaka narobiłyście, ze kupiłam sobie pomidorki, rukole i zajadam sie właśnei witaminkami. Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no mój mąż też tak stwierdził jak ty "byleby się nie zakurzył" gadałaś z nim czy co???? ja też kupię pomidorki, jakąś sałatkę mi się chce masz jakiś przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no mój mąż też tak stwierdził jak ty "byleby się nie zakurzył" gadałaś z nim czy co???? ja też kupię pomidorki, jakąś sałatkę mi się chce masz jakiś przepis? bez przepisu. Uwielbiam rukole, do tego tylko pomidorki i odrobine startego sera. Takiego, który akurat był w domu po cebulakach Skropiłam oliwą z oliwek i juz. Żadnych ziółek do tego bo nie chcę zabijac smaku rukoli. A lubię tez sałatkę podobną do greckiej. Wtedy kupuje zestaw sałat (takie myte, rózne w folii) troche pekińskiej lub lodowej papryka czerwona cebulka oliwki pomidorki ogórek ser feta Daje jakis sos knora do sałatek, dla mnie bez znaczenia który (paprykowo-ziołowy lub grecki, może byc wymieszany z czosnkowym) Mieszam i gotowe. W sumie mozna dac co sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzięki ogólnie taką robiłam tylko teraz dożucę oliwki i paprykę pycha będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzięki ogólnie taką robiłam tylko teraz dożucę oliwki i paprykę pycha będzie lubie oliwki baaardzo, ale muszą byc zielone Moje baki tez je jedzą. A czarnych nie chca nawet spróbowac a przeciez są delikatniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A ja dzis urlopuje na całego, nawet obiad wzięłam z zamrażarki, tylko kaszki jęczmiennej dogotuję Ale dla Ali ziemniaki musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzięki ogólnie taką robiłam tylko teraz dożucę oliwki i paprykę pycha będzie lubie oliwki baaardzo, ale muszą byc zielone Moje baki tez je jedzą. A czarnych nie chca nawet spróbowac a przeciez są delikatniejsze ja tez uwielbiam u mnie dzieciaki też jedzą tylko E nie przepada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzieciarnia dopiero niedawno usnęłą. Ale słodko wygladają.Jak jestes jeszcze to pokażę fotka jak wczoraj po drezmce Krzyś poszedł budzic Bartka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dziś mnie ta telepizza wkurza A swoją drogą pewnie Alicja by zjadła. Może to plan na jutrezjszy obiad Wczoraj musiałam na drzemke rozdzielic dzieciarnię, Krzysiek wstał pierwszy i powiedziałam mu, zeby brata obudził. Tak go budził: zdjęcie było ale się zmyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 cudni są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzis pozwoliłam im na drzemkę w mojej sypialni. Śpia jak aniołki. Na takie grzeczne, śpiące dzieci to można patrzec i patrezc, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 10.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kawiniu a nie mówiłam,że masz iść na zwolnienie i leżeć jak pies pluto? ja wzięłam trzy serie zastrzyków najpierw i dopiero jak do kibla wstać nie mogłam to zrozumiałam,że naprawdę jestem chora. tak ja chora? coś niebywałego. to zawsze zaskakuje. zadbaj o siebie ,plisssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kawiniu a nie mówiłam,że masz iść na zwolnienie i leżeć jak pies pluto? ja wzięłam trzy serie zastrzyków najpierw i dopiero jak do kibla wstać nie mogłam to zrozumiałam,że naprawdę jestem chora. tak ja chora? coś niebywałego. to zawsze zaskakuje. zadbaj o siebie ,plisssssssssss no zadbam muszę dieta (no może to lepiej nazwać ograniczenia) ćwiczenia zabiegi trudno mi to przyjąć do wiadomości chociał przez pół mojego żcyai chorowałam, to nadal wkurzam się na siebie jak mi coś jest i szukam wymówki żeby nie iść do lekarza fakt najgorzej na tym ja sama wychodzę ale cóż taka alergia na lekarzy Basiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts