Zbigniew100 10.02.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kupiłam http://photos07.allegroimg.pl/photos/400x300/917/84/82/917848276 Śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 10.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witaj Koleżanko!! Od czasu do czasu zagladam do Twojego dziennika, widzę, że już zadomowiłaś się na dobre.Chyba życie na wsi nie jest takie złe. Muszę przyjechać do szkoły, bo w końcu mój najmłodszy gimnazjum tam zaczyna po wakacjach. Ciekawe jakie wrażenie zrobi na mnie dyrekcja.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witaj Koleżanko!! Od czasu do czasu zagladam do Twojego dziennika, widzę, że już zadomowiłaś się na dobre. Chyba życie na wsi nie jest takie złe. Muszę przyjechać do szkoły, bo w końcu mój najmłodszy gimnazjum tam zaczyna po wakacjach. Ciekawe jakie wrażenie zrobi na mnie dyrekcja. Pozdrawiam! Agatko jestem bardzo zadowolona ze szkoły, bardzo wysoki poziom ogólnie w porównaniu do poprzedniej szkoły buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.02.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 k!@#$%^&*a Już zjadłem 2 pączki. Witajcie dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 cześc Zbyszku, Dwa paczki mówisz... A jaki jest plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 k!@#$%^&*a Już zjadłem 2 pączki. Witajcie dziewczyny. Zbysiu kochanie moje nie przejmuj sie ja już kończę pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 k!@#$%^&*a Już zjadłem 2 pączki. Witajcie dziewczyny. Zbysiu kochanie moje nie przejmuj sie ja już kończę pierwszego a dlaczego ja nei mam zadnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 proszę siostra http://www.ciasta.net/graph/paczki-z1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dzięki Kawika. Choc nie lubię paczków za bardzo to dzis na pewno się poczęstuję. Jak tradycja to tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Plan był coby nie jeść, ale w drodze na parking mijałem piekarnię, kupiłem jednego do kawy, wszyscy brali 5, 15 ,30 a ja jednego proszę. Na kawę przyszedł kolega poczęstował pączkiem. Strach wychodzić z biura, bo pewnie będą częstować pączkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Plan był coby nie jeść, ale w drodze na parking mijałem piekarnię, kupiłem jednego do kawy, wszyscy brali 5, 15 ,30 a ja jednego proszę. Na kawę przyszedł kolega poczęstował pączkiem. Strach wychodzić z biura, bo pewnie będą częstować pączkami. no u mnie też podobnie koleżanka przyniosła pudło faworków - dobrze że nie przepoadam gorzej z pączkami - na razie jeden i myślę że tak pozostanie na śniadanko mam sałatkę grecką i jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Plan był coby nie jeść, ale w drodze na parking mijałem piekarnię, kupiłem jednego do kawy, wszyscy brali 5, 15 ,30 a ja jednego proszę. Na kawę przyszedł kolega poczęstował pączkiem. Strach wychodzić z biura, bo pewnie będą częstować pączkami. no u mnie też podobnie koleżanka przyniosła pudło faworków - dobrze że nie przepoadam gorzej z pączkami - na razie jeden i myślę że tak pozostanie na śniadanko mam sałatkę grecką i jajo to nie było od sniadanka zacząc? Może juz i paczka by Ci się nei chciało. Ja jade zawieźc Alicję na zajęcia przy Kościele wiec pewnie jakies zakupy i pączka kupię. Chociaz dla naszej niani do kawy A po południu będe smazyc takie oponki z ciasta z białym serem. Pychotka na ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Częstuj się, ten nie ma kalorii : http://www.paczekdlaciebie.pl/47841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Plan był coby nie jeść, ale w drodze na parking mijałem piekarnię, kupiłem jednego do kawy, wszyscy brali 5, 15 ,30 a ja jednego proszę. Na kawę przyszedł kolega poczęstował pączkiem. Strach wychodzić z biura, bo pewnie będą częstować pączkami. no u mnie też podobnie koleżanka przyniosła pudło faworków - dobrze że nie przepoadam gorzej z pączkami - na razie jeden i myślę że tak pozostanie na śniadanko mam sałatkę grecką i jajo to nie było od sniadanka zacząc? Może juz i paczka by Ci się nei chciało. Ja jade zawieźc Alicję na zajęcia przy Kościele wiec pewnie jakies zakupy i pączka kupię. Chociaz dla naszej niani do kawy A po południu będe smazyc takie oponki z ciasta z białym serem. Pychotka na ciepło. kochana źle się wyraziłam na DUGIE śnniadanko w domku musli z mlekiem przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zasiadam poczytac Was z tym http://lh6.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/S3QE5iEP5cI/AAAAAAAACcM/PuEbVQhoME8/s640/IMG_6880.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 delfina - zatłukę cię dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 JA będe się dietowac od poniedziałku:Dpostanowione i wiem ze teraz uda się na bank , bo to pod Post Wielki i łatwiej mi wytrwac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 JA będe się dietowac od poniedziałku:D postanowione i wiem ze teraz uda się na bank , bo to pod Post Wielki i łatwiej mi wytrwac:D no tak Wielki Post ja i tak zgrzeszyłam dzisiaj 2 pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.02.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Cześc Kawika kurcze pada i pada jakiś podły mam dziś nastrój ale jak spojrzałam na Twoją Sandrę i ten jej uśmieszek to mnie rozbroiło tak przeglądam Twój dzienniczek i wiesz co kupiłam takie same zasłonki do swojej sypialni takie sznureczki tyle że kolor cekoladowo-beżowo-niebiesko-granatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.02.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 hejka beti u mnie prószy nie pada ale taka zgnilizna na polu dobrze że dzisiaj piątek ja jestem zadolona z tych firanek i każdemu się podobają bo każdy stwierdz "tak inaczej" szczerze czy nie zawsze to coś a Sandrę jakies przeziębienie znowu bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts