Zbigniew100 15.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam Kamila masz orbiteka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.02.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam Kamila masz orbiteka ? przed chwilą mam dzwoniła że przyszedł dziś pierwszy trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam Kamila masz orbiteka ? przed chwilą mam dzwoniła że przyszedł dziś pierwszy trening tylko sobie nie zrób krzywny, pamiętaj o swoim kregosłupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.02.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam Kamila masz orbiteka ? przed chwilą mam dzwoniła że przyszedł dziś pierwszy trening tylko sobie nie zrób krzywny, pamiętaj o swoim kregosłupie! wiem wiem bez szaleństw na początek będzie ok najgorzej po zastrzykach kurde-będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Eh no to pokłują Cię bidulko , ale pomyśl sobie , że pomoże na ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 16.02.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 cześć trzymam kciuki za kregosłup. zapytaj lekarza czy rowerek jest wskazany przy takiej dolegliwości. byłam u delfiny z wizytą, ale to zdolna bestia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witammmmmmmm Ło Jezooooooooooooo... nadrobiłam -uf, ale u WAS tu życie tętni -ciut człeka nie będzie i gubi się jak w lesie! Ale super te Twoje Kawika koszyczki, lampy itp. A Sandra faktycznie jak modelka na zdjątkach, ale sam uśmiech pokazuje mi się na twarzy widząc Sandry minę -bezcenne ahahaaaaa... Współczuję, że masz problemy z kręgosłupem i to takie... Ja obecnie jeżdżę do Miśka do szpitala, bo najpierw miał jakby nerwobóle w klatce... ale to u lekarza tabletki itp. W końcu dostał skierowanie do szpitala -na wewnętrzny, tutaj ma badania. EKG ok, ciśnienie -znakomite! Ale podczas kroplówki ból zniknął a nagle ujawnił się w nodze i w odcinku dolnym kręgosłupa ( rwa kulszowa nie obca mu! ). Podejrzewają lekarze, że to od kręgosłupa... promieniowanie Ale badania ma robione... Po tabletkach mu mija w klatce, ale noga ciut promieniuje, wraz z odcinkiem dolnym Ma w karcie, że w czwartek wychodzi... Tak to jest, jak nie urok to .... siała baba mak Kawika zdrówka zyczę i ot tak zerknęłam na Te orbiterki -to sporo kosztują... Uciekam... Buziaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry. Gdzie to nasza gospodyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.02.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry. Gdzie to nasza gospodyni ? czee Zbysiu mobilizujesz mnie... ćwicZyłam jak na razie tylko 30 minut, kondycja na więcej nie pozwala, ale małymi kroczkami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry. Gdzie to nasza gospodyni ? czee Zbysiu mobilizujesz mnie... ćwicZyłam jak na razie tylko 30 minut, kondycja na więcej nie pozwala, ale małymi kroczkami do przodu Ja już prawie dwa miesiące ćwiczę , a wszystkie mięśnie i kości mnie bolą. Mic przez siłę !!! Myślę, że najważniejsze to w miarę systematycznie. Co szanowny małżonek i dzieci. Nie mają ubawu z mamą na rowerku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.02.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ubawu nie mają bo ćwiczę jak śpią malż troszkę sie podśmiechiwał, ale już wczoraj nie, też mnie mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ubawu nie mają bo ćwiczę jak śpią malż troszkę sie podśmiechiwał, ale już wczoraj nie, też mnie mobilizuje To ważne że dopingują. ja to prosze o wolne albo urlop ale nie ma zmiłuj Ale ja się zemszczę. Jeszcze przyjdą do mnie, tata odwieś, albo przywieś. Zobaczymy. Ps. Kawalerów to będę przeganiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Co taka cisza ? Siostry sie pogniewały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie obraziły jeno dyżur pielęgniarski mają u taty;) Wróciłam do domku moim chłopakom zrobić obiadek i oagrnąć trochę , żeby do podłogi się nie przykleili. Dziś Śpię też u rodziców i dyżur mam do 16. Może uda mi się wpaść na kawkę do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Co taka cisza ? Siostry sie pogniewały ? ja się od wczoraj zastanawiam Ani KAwiki, ani Anetiny. Delfinka to tylko w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie obraziły jeno dyżur pielęgniarski mają u taty;) Wróciłam do domku moim chłopakom zrobić obiadek i oagrnąć trochę , żeby do podłogi się nie przykleili. Dziś Śpię też u rodziców i dyżur mam do 16. Może uda mi się wpaść na kawkę do południa. nooooo! hej, a jak tam tata? Trzyma się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A dzięki , już o wiele lepiej , ale jak leży to nie może sam wstać , więc rano jest mu ktoś potrzebny , bo mama już o 5 wychodzi z domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Kaiwka, odnośnie dziennika. U nas duuuuzo śniegu na podwórku, nie wiem jak to uprzatnąc. Tez popłyniemy wraz z roztopami. A co do Komuni to u nas przeciez tez. I jeszcze chrzesniaka mojego w czerwcu. A chciałam na zlot bliźniat pojechac i jedna wielka... Tez jest w czerwcu, kasy brak. Ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A Heros sliczniutki. A gdzie dzieciaczki? Nie masz nowych minek małej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nie ma nowe zdjęcia zrobię przez wekend Tak sobie pomyślałam że nawet nie mam zdjeć stanu obecnego.Więc popstrykam co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts