Zbigniew100 19.02.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Śliczny ten piesek. Ps. zrób coś z jego oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Śliczny ten piesek. Ps. zrób coś z jego oczami. no wiem telefonem robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja mam fajny program darmowy do obróbki zdjec. Podam Ci nazwę ale z domu bo nie pamiętam. Redukcja czerwonych oczu jest na pewno i inne bajery. I jest po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja mam fajny program darmowy do obróbki zdjec. Podam Ci nazwę ale z domu bo nie pamiętam. Redukcja czerwonych oczu jest na pewno i inne bajery. I jest po polsku pewnie Picasa tyle że ją mamw komputerze co mi się zepsuł i połowa zdjęć w nim jest slag go chyba trafił podczas przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nie! nie picasa! Napisze Ci wieczorem jak net nie zastrajkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nie! nie picasa! Napisze Ci wieczorem jak net nie zastrajkuje ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Ależ wiosennie za okienkiem się zrobiło... tylko snieg pomalować na zielono Ja wczoraj wieczorem dość szybkim krokiem z Miśkiem przeszliśmy się na spacerek... Dość spory kawałek przeszlismy... Tylko mokra droga zaczeła zamarzać, ale na świeżym powietrzu Dzisiaj idziemy znowu... On chce zgubić kilka kilko, a ja przy okazji poprawię ciut kondycję. Kurczę mamy niedaleko basen, auto jest -to nie problem, ale taka w nim zimna woda, że odechciewa się. Pozdrawiam i uciekam coś zjeść, bo Maciek spiewa mi tutaj serenady (Maciek -to brzusio! Nie mylić z dzieckiem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Miśka - lepsze szybkie spacerki niż pływanie i po tym choroba jak twój luby z kręgosłupem?? Maciek Maciek - może postarałabyś się jeszcze co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 20.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 hej Kawika nie martw się też tak miałam z kręgosłupem i po tych nieszczęsnych zastrzykach mi przeszło Trzymam kciuki żeby Tobie również przyniosły ulgę Pozdrawiam i zdrówka życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja mam fajny program darmowy do obróbki zdjec. Podam Ci nazwę ale z domu bo nie pamiętam. Redukcja czerwonych oczu jest na pewno i inne bajery. I jest po polsku Kawika ten program to FastStone Image Viewer Zobacz jakie ma podstawowe funkcje. Jest prosty ale fajny: http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S4DgfOLg4eI/AAAAAAAACRA/FRb1mTw45FU/program.jpg A tak w ogóle to WITAM i życze miłej, rodzinnej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Halooo! Witam poniedziałkowo i pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ja tez sie witam!!! poniedziałkowo i troszke leniwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ja tez sie witam!!! poniedziałkowo i troszke leniwie... mi się okrutnie wstawac nie chciało. Teraz powinnam w papierach siedziec ale... Idę kawe robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a ja powinnam w teren jechać...i tak przeciągam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja juz kawę mam i papiery w ręku Pracowac, nie pracować, pracować... Na kogo wypadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 popracuj!!!!!!!!!!!! a ja w teren jade!!! trzeba się za robotę zabrać wkońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 popracuj!!!!!!!!!!!! a ja w teren jade!!! trzeba się za robotę zabrać wkońcu dzięki za kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam A ja jestem na szkoleniu, ale net mamy włączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam A ja jestem na szkoleniu, ale net mamy włączony to miłego szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.02.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 heeloo kala - ja się chyba do Ciebie odezwę w związku z CH. Zbysiu - ty się szkól a nie opier..... Aneta - u nas dalej remont masakra, jakby taki remont mój E robił to na życie by nie zarobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts