30Agulka 22.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kawika przyszłam się równiez przywitać. A panele oczywiście ciemne oczywiście miałam upatrzone inne, ale w sklepie zmieniłam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Szkolą się , uczą , a ja gdzie? Byliśmy dziś na placu zabaw na spotkanku z dawnymi kolegami dzieciowymi. Zmarzłam jak pies . Obiadek wciągnęłam i można ... szyc:D Ale pomału przymierzam się do masy solnej i jakiś baranów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Hej, hej! Juz słonko wstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek anetko - wstało wstało i nawet ładnie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek ale coś mi sie zdaje, że te Delfinki to będą wyjatkowe Chyba nie za długo Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek ale coś mi sie zdaje, że te Delfinki to będą wyjatkowe Chyba nie za długo Święta no niedługo miesiąc i kilka dni a dopiero choinka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek anetko - wstało wstało i nawet ładnie świeci No jeden z nich to ja:DDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek anetko - wstało wstało i nawet ładnie świeci No jeden z nich to ja:DDDDDDDDDD eeeeeeeeeee ttaaaammmmm na barana to raczej nie wyglądasz Sandra jak chciała żeby ją wziąć "na barana" to mówiła: tatuś ja ciem jechać na balanie no i tatus brał ..... i jechała na baranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 U nas choinka stoi w korytarzu jeszcze:D Zaczęłą rosnąć i próbujemy ją ożywić i zakorzenić , a że mrozy były to została nawet nie w garażu , a w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 U nas choinka stoi w korytarzu jeszcze:D Zaczęłą rosnąć i próbujemy ją ożywić i zakorzenić , a że mrozy były to została nawet nie w garażu , a w domku. a u mnie jeszcze ozdoby Bożonarodzeniowe na ścianach wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 U nas choinka stoi w korytarzu jeszcze:D Zaczęłą rosnąć i próbujemy ją ożywić i zakorzenić , a że mrozy były to została nawet nie w garażu , a w domku. a u mnie jeszcze ozdoby Bożonarodzeniowe na ścianach wiszą ja niedawno zdjęłam. Wszystkie ozdoby z okien, i panią krasnalową z okapu, świąteczne świeczki. Chyba najwyższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam:) Barnek nie koniecznie boży -to jestem JA!!!!! Taki mam znak zodiaku, chociaż podciągnełabym się pod byka Osobiście w horoskopy nie wierzę, bo nie mozna tak do jednego wora wrzucić... Ano ano święta tuż tuż... I abym sobie nie zapomniała, że mam kilka opakowań barwników do jaj kupić, bo wyczytałam w necie, że nimi też barwią lukier (tutaj na pierniczki) bo jest spozywczy. Hmmm... któraś z WAS tak robiła? Bo jak zyje... to ok U mnie znowu wiosna, śnieg topnieje i mokro! Słonko świeci... Znowu okienka pootwierane mam w domku i za 2 godziny jadę do miasta się odchamić, trza wyjść z gawry Dobrego dzionka Wam życzę... P.S. Heros super psinka! A rośnie... w oczach widać szaleństwo -musi być łobuziak. Mojej kumpelki pies, też owczarek niemiecki narobił sporo szkód - spruł frędzelki przy dywanie, potłukł dzbanki itp. prócz podrapanych drzwi... wygryzionej tapecerki Tak robił, jak zostawał sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek anetko - wstało wstało i nawet ładnie świeci No jeden z nich to ja:DDDDDDDDDD Delfina , wymyśl jakiego barana. Zajączki już sie znudziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witaj!!!!!!!! Kawika........odbierz priv ...ode mnie!!!!!!! Witam wszystkich z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzień Doberek dawno mnie nie było Kaiwka jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek anetko - wstało wstało i nawet ładnie świeci No jeden z nich to ja:DDDDDDDDDD Delfina , wymyśl jakiego barana. Zajączki już sie znudziły. Będą , będą . Zająca już dawno nie szyłąm. W necie już wyszukałam trochę pomysłów i być może nawet dziś popołudniu zacznę pracowac. Zaraz wrzucę u siebie Anastazego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 delfina - baranów wszędzie dostatek anetko - wstało wstało i nawet ładnie świeci No jeden z nich to ja:DDDDDDDDDD Delfina , wymyśl jakiego barana. Zajączki już sie znudziły. Będą , będą . Zająca już dawno nie szyłąm. W necie już wyszukałam trochę pomysłów i być może nawet dziś popołudniu zacznę pracowac. Zaraz wrzucę u siebie Anastazego Ona jest niemożliwa. Ty naprawdę nie masz co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Zbysiu - a ty sie szkolisz czy jak?? delfina - co to Anastazy??? beti - zdrówko jakz zwykle, mogłoby być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 bbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu ząb mi się ułamał, a wizyta dopiero w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Zbysiu - a ty sie szkolisz czy jak?? delfina - co to Anastazy??? beti - zdrówko jakz zwykle, mogłoby być lepiej Przerwa obiadowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts