aneta-we 23.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 bbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu ząb mi się ułamał, a wizyta dopiero w piątek o rany Nie mów, ze jedynka? Przykro mi strasznie. Poszukasz innego dentysty czy czekasz do piatku. A boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 bbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu ząb mi się ułamał, a wizyta dopiero w piątek o rany Nie mów, ze jedynka? Przykro mi strasznie. Poszukasz innego dentysty czy czekasz do piatku. A boli? nie jedynka - na szczęście - szóstka, wszędzie problem z terminami nawet prywatnie, jeszcze u mnie na wsi sprawdzę jak nie da rady czekam do piątku, tylko chyba mnie szlag trafi , na razie nie boli ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Już jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 kawika.........zadzwonisz do mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.02.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 kawika.........zadzwonisz do mnie??? hmmmm dzwoniłam jeszcze raz? jesteś super był mi bardzo miło z Tobą pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jak z treningami ? Ile czasu ćwiczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.02.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jak z treningami ? Ile czasu ćwiczysz ? Zbysiu ja to jeszcze nie doszłam do tego co ty - na razie 35 minut i wstyd się przyznać ale po tym czasie mam na razie dość, podkręciłam sobie obciążenie wczoraj miałam załamkę - nie chciało mi się allleee się zebrałam i poszłam, nawet dobrze bo wkurzona byłam to sobie odreagowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 24.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 czeeeeść. miło mi ,że też wkurzona byłaś ja wczoraj to depresje miałam prawie. w pracy kanał, dostałam po głowie za zwierzchnika. nawet bronić się nie mogłam bo wkopałabym przełożonego masakra.mam nadzieję,że dzisiaj jest ok? ja też chcę wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 kawika.........zadzwonisz do mnie??? hmmmm dzwoniłam jeszcze raz? jesteś super był mi bardzo miło z Tobą pogadać mi tez, mi tez było miło!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.02.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jak będzie Beatka, daj znać coś dużo tu sióstr o tym imieniu Kcesz misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.02.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak będzie Beatka, daj znać coś dużo tu sióstr o tym imieniu Kcesz misia? ja kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak będzie Beatka, daj znać coś dużo tu sióstr o tym imieniu Kcesz misia? ja kcem ja też kcem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Co tu daja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chyab chodzi o mise Zbysia i Beatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.02.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A jestem pierwszy. Dzień dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.02.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czy ja tu jestem jeszcze mile widziana??? Witaj Kawika, "ciut" mnie nie było A u Ciebie takie zmiany Gratuluję postępów i tempa w urządzaniu domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witaj siostra Z akwusią lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.02.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czy ja tu jestem jeszcze mile widziana??? Witaj Kawika, "ciut" mnie nie było A u Ciebie takie zmiany Gratuluję postępów i tempa w urządzaniu domku pozdrawiam margay kochana nomasz powody żeby nie bywać wyśpij siękochana ponad wszystkie czasy buziaczki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.02.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witaj siostra Z akwusią lecę no trochę się spóźniłam ale niestety remonty w poniedziałek się pewnie spikniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Czy ja tu jestem jeszcze mile widziana??? Witaj Kawika, "ciut" mnie nie było A u Ciebie takie zmiany Gratuluję postępów i tempa w urządzaniu domku pozdrawiam margay kochana nomasz powody żeby nie bywać wyśpij siękochana ponad wszystkie czasy buziaczki ślę Dzięki Kawika, ulżyło mi bo na prawdę sie zapuściłam w Forum okropnie A z tym wyspaniem to masz rację, szkoda tylko że nie można się wyspać na ZAŚ bo jak sobie pomyślę o tym nocnym wstawaniu........... No ale nie martwy sie na zapas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts