delfina7 03.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ależ się rozkręciły z tym ciachem http://grumko.blox.pl/resource/jajecznica_z_rabarbarem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 hahahahhaahhahahhahhahahhahahhaha jjjjjjjuuuuuuuuppppppppiiiiiii strona number nine http://www.clik24.pl/images/gify/emocje04.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ależ się rozkręciły z tym ciachem http://grumko.blox.pl/resource/jajecznica_z_rabarbarem.jpg kurde przed śniadaniem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja dziś jadłam chlebek z powidłami śliwkowymi co se wczoraj usmażyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja dziś jadłam chlebek z powidłami śliwkowymi co se wczoraj usmażyłam. kurde bo padnę - skąd Ty na no wszystko bierzesz czas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Siedzę do 24 Ale , jak widac na załączonym obrazku , nie pracuje. A przy dzieciakach coś tam można zawsze zrobić. Teraz Seba pracuje do 18 więc na budowe jeździmy wieczorem tylko popatrzeć . Tzn pracownicy dłubią cosik i tak liczyliśmy to może , może uda nam się w październiku wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a ja chcę mieć dobę 48 godzinną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Oooooooo jaka boska kawusia . A wy siostrzyczki pracujecie zapewne? Ja zaraz po kawce ide zrobić się na ludzia( czyt makijaz) , powiesze pranko i z dwoma rowerkami na plecach , reklamówą wiader i aut pociskam na placyk. [/b] nie ma to jak mamusia ja ostatnio też zaiwaniałam na plac zabaw tak obładowana dlatego wole jechac na działkę - tam dzieciaki mają swój plac zabaw i mnóstwo zabawek bez dźwigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A nom strong matka Traz dwulatek staje na samolocie jeździku i drze sie liiiiiiiiiiiataććććććććć kceeeeeeeeeeee. pewnie super widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Na szczęście plac jest pod oknami także najciężej znieść to wszysko , dobrze , że to pierwsze pięterko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ale zawsze mięsnie mamusia sobie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nasza siostrunia Delfinka jest proszOna do własnych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Lece:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 03.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no patrzę i podziwiam PIĘKNĄ będziesz miała łazienkę!! Bardzo, bardzo mi się te flizy podobają!! Ale kusicie pysznościami!! a ja na diecie jestem :/ Przynajmniej popatrzę ;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 też wpadłąm pozachwalać łazienkę, bardzo gustownie się zapowiada, czekam niecierpliwie na efekta końcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mam nadzieję, że załapałam się na to ciacho.....bo na mojego dzisiejszego doła to nic tylko słodkim się objadać http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 też wpadłąm pozachwalać łazienkę, bardzo gustownie się zapowiada, czekam niecierpliwie na efekta końcowe dzięki dzięki, mnie się podoba choć jak wiadomo różne gusta są. my raczej na prostotę stawiamy noi nie powiem że kasa nie ma znaczenia. margay - kochana ciasteczek i innych słodkości pod dostatkiem, częstuj się http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_mix_1_252_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Oj , ale pocisnęłabym taki deserek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Oj , ale pocisnęłabym taki deserek. ja też uwielbiam lody i to jeszcze z bitą śmietaną. DDDDDUUUUUUŻŻŻŻŻOOOO bitej śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts