kawika 04.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kawika, to u Was nie ma ocen opisowych ??? nie ma normalnie oceniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kawika, to u Was nie ma ocen opisowych ??? nie ma normalnie oceniają a w pierwszej klasie jak było? Aaaa, inna szkoła Były opisowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kawika, to u Was nie ma ocen opisowych ??? nie ma normalnie oceniają a w pierwszej klasie jak było? Aaaa, inna szkoła Były opisowe? były opisowe, no i inna szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kawika, ja byłam przekonana, ze w klasach I-III ocena opisowa jest oczywista. Wydawało mi się, ze sa jakies wytyczne i nauczyciel właśnie tak powinien oceniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 chwilowo beznadziejnie mam nadzieję że beznadziejnie-chwilowo E. już się miota, pierdolca dostaje dobrze że zajął sie tą kotłownią bo inaczej nie wiem.... samam sie zastanawiam czy to normalne że jeszcze roboty nie ma?? Ten rok może być nie ciekawy . U nas też nie ma rewelacji . Zobaczymy, może się jakoś rozkręci . Jak rozmowy rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kawika, ja byłam przekonana, ze w klasach I-III ocena opisowa jest oczywista. Wydawało mi się, ze sa jakies wytyczne i nauczyciel właśnie tak powinien oceniac myślę że w każdej szkole inaczej ogólnie wolę oceny jakoś to bardziej przejrzyste dla mnie dzisiaj Wiktor ma lekcje Esperanto, ciekawe jak mu to będzie do głowy wchodzić angielski - lapie w mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 chwilowo beznadziejnie mam nadzieję że beznadziejnie-chwilowo E. już się miota, pierdolca dostaje dobrze że zajął sie tą kotłownią bo inaczej nie wiem.... samam sie zastanawiam czy to normalne że jeszcze roboty nie ma?? Ten rok może być nie ciekawy . U nas też nie ma rewelacji . Zobaczymy, może się jakoś rozkręci . Jak rozmowy rodzinne. jak zwykle nie jest beznadziejnie ale rewelacji żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Ale z Wiktora pilny uczeń ja jedynek nie widze Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Ale z Wiktora pilny uczeń ja jedynek nie widze Gratulacje dzięi są tam dwie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dziewczyny poradźcie mi co mam zrobić byłam wczoraj u lekarza, przepisał mi dalej zabiegi i darł się że takie leczenie to nie leczenie bo tu chodze na zabiegi a siedzę na tyłku ponad 8 godzin chciał mi dac chorobowe no i właśnie nie wiem co zrobić: brać to chorobowe czy raczej nieszef nosem kręci że znowu będę wcześniej wychodzić, i nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 kawika........gratuluje zdolnego synka!!!!!!!! pewnie siedziałas dumna w pierwszej ławce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dziewczyny poradźcie mi co mam zrobić byłam wczoraj u lekarza, przepisał mi dalej zabiegi i darł się że takie leczenie to nie leczenie bo tu chodze na zabiegi a siedzę na tyłku ponad 8 godzin chciał mi dac chorobowe no i właśnie nie wiem co zrobić: brać to chorobowe czy raczej nie szef nosem kręci że znowu będę wcześniej wychodzić, i nie wiem co zrobić Kawika, a nad czym tu się zastanawiac? Jasne, że brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 wiem, że trudny wybór...........sama teraz cały tydzień chodze chora do pracy a powinnam w łóżku leżeć!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 wiem, że trudny wybór...........sama teraz cały tydzień chodze chora do pracy a powinnam w łóżku leżeć!!!!!!!!!! dziewczyny, Wy żartujecie? Trudny wybór. A czy grozi nie wyleczony kregosłup, lekarz nie mówił? Kaiwka, Ty chcesz, zeby za 5 lat dzieci Ci sniadanie musiały do łózka przynosic i popychały mamusie na wózku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kawika masz jakiś zaległy urlop? boisz sie, ze jak pójdziesz na chorobwe moga pomachać zwolnieniem? u nas w pracy nikt nie stosował chorobowego, chyba, ze na pobyt w szpitalu no i gratulki dla zdolnego synusia!!!!!! ja żadnych jedynek nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 u nas w pracy nikt nie stosował chorobowego, chyba, ze na pobyt w szpitalu angina- urlop? grypa- urlop? Choroba dziecka- urlop? A wakacje??? Odpoczynek? Inka, gdzie Ty pracujesz? Ile jest osób, ze piszesz nikt nie stosował? Ja wiem, ze trudno o pracę ale żeby az tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 u nas też ...nikt nie choruje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 u nas też ...nikt nie choruje!!!!!! czy ja w innym świecie żyję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ano nikt na chorobowe nie chodził, łącznie ze mna...chyba, że szpital, co mi zdarzyło się 3 razy..... firma zagraniczna-200 ludzi, biurowych, bo o nich mówię jak pisze nikt ok 30, pracowałam tam 13 lat angina-praca grypa-praca i konsekwencje tego w postaci zapalenia stawów biodrowych do dziś choroba dziecka- zatępstwo w postaci ciotki ( na szczęscie taka była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 04.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 u nas angina, grupa zwoelnienie a z kręgosłupem bym sie nie zastanawiała tylko ja glupia i chodze chora - dziś jestem w pracy przeziebiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts