kawika 04.03.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Edytka-gratulki!!!! Kawika-ja skrzecząca jak na razie ale i tak dobrze, bo w poniedziałek nic nie mówiłam Kubuniu mój mały też chorutki był , ale juz lepiej..... Córa właśnie niedawno od lekarza wróciła, przeziębiona, leki zapisane...bardziej martwi mi jej ciśnienie i puls...jak wyleczy się to ma wrócić po skierowanie na badania kurde zawsze tak jest jak się sypie to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 aaaa i przytulam mocno i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzień dobry. Idziesz na to chore. ? Jak cie znam to w domu jeszczer więcej będziesz pracować a nie leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzień dobry. Idziesz na to chore. ? Jak cie znam to w domu jeszczer więcej będziesz pracować a nie leżeć. w środę idę do lekarza, bo mam mieć jeszcze zabieg na rękę więc chyba od środy pójdę na chorobowe i załatwie i zabiegi i zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze ręka ? dziewczyno , co wy robicie z mężem w łóżku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze ręka ? dziewczyno , co wy robicie z mężem w łóżku ? w łózku to się kochamy i śpimy ja ogólnie dużo problemów chorobowych mam, neistety wszystko na mnie się skrupiło a w domu mam trochę roboty więc pewnie i na chorobowym w domku coś porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze ręka ? dziewczyno , co wy robicie z mężem w łóżku ? w łózku to się kochamy i śpimy ja ogólnie dużo problemów chorobowych mam, neistety wszystko na mnie się skrupiło a w domu mam trochę roboty więc pewnie i na chorobowym w domku coś porobię Może trzeba zmienić pozycję , na mniej wysiłkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze ręka ? dziewczyno , co wy robicie z mężem w łóżku ? w łózku to się kochamy i śpimy ja ogólnie dużo problemów chorobowych mam, neistety wszystko na mnie się skrupiło a w domu mam trochę roboty więc pewnie i na chorobowym w domku coś porobię Może trzeba zmienić pozycję , na mniej wysiłkową. no zmieniłam - teraz mąż się bardziej męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 I tak ma dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 I tak ma dobrze . ma bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ooo, ja raczej nie doradzę przez skromność, ale zdrowia to życzę bardzo, bardzo. I dla aki i jej dzieci. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ooo, ja raczej nie doradzę przez skromność, ale zdrowia to życzę bardzo, bardzo. I dla aki i jej dzieci. Pozdrawiam serdecznie dziękuję! również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 nic narazie nie powiem Gratuluję na razie po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam w słoneczny dzień ,choć jak rana wstałam,to myślałam,że mnie szlag trafi na miejscu,gdy zobaczyłam z 4 cm warstwę świeżego śniegu . A już było tak ładnie,czuło się wiosnę,ale nie znowu napadał śnieg,ta szantrapa chyba nie odpuści tak łatwo . Gdzie ta wiosna,gdzie te globalne ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.03.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 dzięki dziewczyny i chłopaki a u nas wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 dzięki dziewczyny i chłopaki a u nas wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaa szczęściara u nas teraz za oknem świata nie widać tak sypie hej kamlotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 05.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a u mnie świeci pięęęęęęękne słońce, poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a u mnie świeci pięęęęęęękne słońce, poezja chyba żartujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Bry . Wróciłam do domku z zakupów , u nas zimucha niestyty się zrobiła , buuuuuuuuuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts