Zbigniew100 05.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 U nas 0 , ale świeci słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A tu też wepcham się z mimi baranami Komu baranka zrobić? http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S4uL0XGcyeI/AAAAAAAAAaE/FBao0nuC_tk/s640/IMG_6967.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 zimno i paskudnie Zbysiu - słoneczo??? ja też chcę!! delfina - pchaj się PCHAJ. maszyna czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu coolibeerku - kochany jesteś, jesteś pierwszym facetem, który złożył mi dziś życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cała przyjemność po mojej stronie Pozdrawiam no i dużo takich jeszcze momentów w dzisiejszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kawika, a mąż ł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kawika, a mąż ł? jak widać jeszcze śpi albo zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kawika, a mąż ł? mąż mąż on nieeee to menda jest i wszystko na odwrót chyba się życzeń dzisiaj od niego nei doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kawika, a mąż ł? jak widać jeszcze śpi albo zapomniał eee wstaje wcześniej ode mnie ale on to taki ciężki do pewnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów bliskich dzięki Zbysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kawika, a mąż ł? mąż mąż on nieeee to menda jest i wszystko na odwrót chyba się życzeń dzisiaj od niego nei doczekam Podaj na privb nr telefonu to go opieprzę . Taką fajną żoneczke ma a nic o nią nie dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zbychu ale sobie punktujesz + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kawika, a mąż ł? mąż mąż on nieeee to menda jest i wszystko na odwrót chyba się życzeń dzisiaj od niego nei doczekam Podaj na privb nr telefonu to go opieprzę . Taką fajną żoneczke ma a nic o nią nie dba. cały czas mu to powtarzam...... pewnie mu się znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zbychu ale sobie punktujesz + ten to wie jak kobiety mile połechtać w końcu ma w domu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zbychu ale sobie punktujesz + ten to wie jak kobiety mile połechtać w końcu ma w domu 4 Codziennie mi to przypominaja, a to w kalesonach nie choź , a to nie śiorb, a to ogól się , a to skarpety posprzątaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zbychu ale sobie punktujesz + ten to wie jak kobiety mile połechtać w końcu ma w domu 4 Codziennie mi to przypominaja, a to w kalesonach nie choź , a to nie śiorb, a to ogól się , a to skarpety posprzątaj . mój w kalesonach chodzi jak mróz siorbał wczoraj przy kawie syn mu wczoraj powiedział żeby się ogolił a skarpetki notorycznie koło łóżka leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zbychu ale sobie punktujesz + ten to wie jak kobiety mile połechtać w końcu ma w domu 4 Codziennie mi to przypominaja, a to w kalesonach nie choź , a to nie śiorb, a to ogól się , a to skarpety posprzątaj . mój w kalesonach chodzi jak mróz siorbał wczoraj przy kawie syn mu wczoraj powiedział żeby się ogolił a skarpetki notorycznie koło łóżka leżą moze sobie siorbac, i nieogolony chodzić ale skarpetki przy łóżku- zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zbychu ale sobie punktujesz + ten to wie jak kobiety mile połechtać w końcu ma w domu 4 Codziennie mi to przypominaja, a to w kalesonach nie choź , a to nie śiorb, a to ogól się , a to skarpety posprzątaj . mój w kalesonach chodzi jak mróz siorbał wczoraj przy kawie syn mu wczoraj powiedział żeby się ogolił a skarpetki notorycznie koło łóżka leżą moze sobie siorbac, i nieogolony chodzić ale skarpetki przy łóżku- zgroza no zgroza dobrze że mu nogi nie śmierdzą tyle że rano po sobie sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts