kawika 09.03.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kawika, to spróbuj odpocząć. I trzymam kciuki za zabieg nooo spróbuję pomagając małżowi w obróbkach i malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 idę na to chorobowe no chyba conajmnniej 3 tygodnie bo 23 mam zabieg http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_54.gif no nie wiem czy się śmiać czy płakać Zawsze byłem złośliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 idę na to chorobowe no chyba conajmnniej 3 tygodnie bo 23 mam zabieg http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_54.gif no nie wiem czy się śmiać czy płakać Zawsze byłem złośliwy. i za to Cię lubię taka złośliwość to nic ps. nie znasz mojego ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 idę na to chorobowe no chyba conajmnniej 3 tygodnie bo 23 mam zabieg http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_54.gif no nie wiem czy się śmiać czy płakać Zawsze byłem złośliwy. i za to Cię lubię taka złośliwość to nic ps. nie znasz mojego ojca Ale swoją drogą to jak krengosłup boli to nie wiadomo z bólu, śmiać sie czy płakać. Ja też na kolanach schodziłem z fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 cholernie boli u mnie teraz lepiej chociaż przedwczoraj w nocy bardzo mnie bolał od wczoraj nowe zabiegi no i dalej zastrzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć , możesz mi powiedzieć jaki zabieg? te sprawy kregusłupowe są mi niestety bliskie, ale widzę ,że i zbigniew jakis chorowity Czyżby do ciebie tacy zdrowi inaczej lgnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Trzymaj się kawika,ja obiecuję,że zostawię coś po sobie w komentach. Codziennie czytam,ale z reguły kończy się na czytaniu . Kręgosłup to nasza konstrukcja,jak domu ściany. Krzywe grożą katastrofą budowlaną. A krzywy kręgosłup grozi bólem i cierpieniem do końca życia. Posłuchaj sie starszej znajomej z fm i weź się za siebie . Szkoda zdrowia,a na fm i tak bedziesz zaglądała,nawet w tym czasie,gdy syn będzie spał lub będzie w szkole Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Basiukamlotku dzięki za odwiedziny i dobre słowo no może faktycznie zdrowi inaczej do mnie lgną, ale jacy sympatyczni Ci "INNI" nie?? mam laser, krioterapię, prądy i fonoforezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a na fm i tak bedziesz zaglądała,nawet w tym czasie,gdy syn będzie spał lub będzie w szkole Pozdrawiam jeszcze przed mężem musi sie schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a na fm i tak bedziesz zaglądała,nawet w tym czasie,gdy syn będzie spał lub będzie w szkole Pozdrawiam jeszcze przed mężem musi sie schowac [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pamietaj o oszczędzaniu się To nie lipa. Zabiegi ci nie pomogą jak nie zaczniesz więcej odpoczywać. A zbiegi plus odpoczynek to bedziesz nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pamietaj o oszczędzaniu się To nie lipa. Zabiegi ci nie pomogą jak nie zaczniesz więcej odpoczywać. A zbiegi plus odpoczynek to bedziesz nówka postaram się oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kawika napisz jak wysypka u małej. Mniejsza???Przeczytam w domciu bo IT mnie wygania od kompa. Pa, pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kawika napisz jak wysypka u małej. Mniejsza??? Przeczytam w domciu bo IT mnie wygania od kompa. Pa, pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mniejsza jest lepiej dzięki do usłyszenia...... kiedyś buźka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oszczędzaj się Kawika i odwiedzaj FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bidulki , zdrowiejcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witammmmmmmmmmm.... Kawika trzymam kciuki i ja Kropterapia jest b. dobra -mój Misiek zawsze zachwalał, tak przymrożą Nu i byłam w dzienniku, a tam spory kotek na wierzbie urósł A gdzie wiosnaaaaa.... U mnie teraz pada śnieg Kawika zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hej Kawika. Jak nie zajrzysz to Cie ominą najpiękniejsze, najcudniejsze aniołki- elegantki. http://3.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S5ld2QIeuZI/AAAAAAAAAhY/7ipnNP3LS3s/s320/IMG_7051.JPG Mam nadzieję, ze się oszczędzasz, korzystasz z zabiegów i z wolnych od pracy dni. Pamiętaj o nas i napisz jakies ciepłe słowo na weekend U mnie w sobote potrójna impreza: imieniny mamy i urodziny chłopaków. A co u Ciebie?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.03.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 hejka tylko chwilka u mnie nic dopadł mnie jakiś dółnie śpię po nocach, za dużo myślęjest mi źlenie ma zkim pogadać bo każdemu wydaje się że wymyślami szukamdziury w całymogólnie beznadzieja trzymajcie się kochani anetko - wszystkiego najlepszego dla jubilatów aniołki - śliczne delfinko,miśka, edytka - buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Heeejjjjjjjjjjjj! A jak zdrówko????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts