kwartet 12.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć kofana. Taki smutny wpis w dzienniku Chciałabym pomóc ale nie wiem jak. Jakby co to jestem. Mojego taty już nie ma ,ale zrobiłby dla mnie wszystko. Tym smutniej mi się robi. I Twój kręgosłup też wysiada ze stresu. Trzymaj się. I jeszcze jedno może trzeba wybudować drugi dom , taki swój własny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.03.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Heeejjjjjjjjjjjj! A jak zdrówko????????????????? tak samojak nastrój buziaki lecę po Wiktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 O,Kawika zawitała Szkoda tylko,że na tak krótko i z takim wpisem w dzienniku. Będzie dobrze,musi być. Może te problemy wynikają z braku snu,a brak snu wynika z tego,że jesteś na zwolnieniu. Zbyt dużo czasu w domu spedzasz,dawno tak nie było i człowiek nie przyzwyczajony miota się po całym domu nie wiedząc za co się zabrać i do czego ręce przyłożyć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 12.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Słyszycie to co ja? Lecę po Wiktora. Nie idę tylko lecę. Zwolnisz wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 hejka tylko chwilka u mnie nic dopadł mnie jakiś dół nie śpię po nocach, za dużo myślę jest mi źle nie ma zkim pogadać bo każdemu wydaje się że wymyślami szukamdziury w całym ogólnie beznadzieja trzymajcie się kochani anetko - wszystkiego najlepszego dla jubilatów aniołki - śliczne delfinko,miśka, edytka - buźka Dziura w całym powiadasz? A ty jesteś moim małżem? On też tak gada do mnie:/ A jak dzieciaki mają gorszy dzień to ja z niemocy wieczorami przysiadam w łazience i rycze:/. Też mam wrażenie , że nie mam gdzie się wygadać. Dobrze , że znalazłam sobie jakąś pasję , bo to taka odskocznia . A jak czytam komplementy to juz woglę geba się cieszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.03.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 może za kilka dni napiszę co mi leży na sercu teraz wiem że serca dla tego domu nie mam Kamila , głowa do góry. Zobaczysz, jeszcze wszystko będzie dobrze. Jesteś przemęczona, boli cię krengosłup, kolana ... Teraz trudno o uśmiech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, dla lepszego humoru posyłam do Ciebie słonko:http://www.cosdobrego.yoyo.pl/sloneczko_ruchome___.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 15.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dla wszystkich Ktoś napisał: Znowu bezwstydnie opycham się życiem. To my chyba też możemy? Nie musimy liczyć kalorii Kawika możesz podjadać do woli. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Bry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 15.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A co to znaczy Bry?. Nie za bardzo rozumiem. Dobrze czy źle? A może to nie do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 15.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Kawika co jest? Gdzie twój entuzjazm się podział? wyrzucaj podłe nastroje za płot!!! Masz piękny dom, wspaniałe dzieci, rodzinę i psa!! TY JESTEŚ WSPANIAŁA! Patrz codzienniedo lustra i tak sobie powtarzaj!! Uśmiechnij się!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.03.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A co to znaczy Bry?. Nie za bardzo rozumiem. Dobrze czy źle? A może to nie do mnie? Ło matko , broń Boziu , nie było do ciebie;) Bry to skrocik dzien dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 15.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 aaaaaaaa i wszystko jasne. Bry wieczór w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej kawika. Ty lepiej wracaj i rób porządek bo Ci ktos avatarka zap...lił http://img251.imageshack.us/img251/5926/avatartt.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 16.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no no !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 16.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 rece precz od avatarka kawiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej kawika. Ty lepiej wracaj i rób porządek bo Ci ktos avatarka zap...lił http://img251.imageshack.us/img251/5926/avatartt.png no nie najpierw Delfina teraz Kawika avatary powinny byc przypisane dożywotnio, kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 KAAAWIIIKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij się i daj znac jak się czujesz. Dbasz o siebie chociaż? Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 O widzicie , kolejny ava zakoszony:/ Anetki uważajcie na swoje, chociaz aneitince chyba nie grozi:D Wracaj kobitko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 17.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts