delfina7 04.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ooooooooo tak bita śmietane mogę jeść tonam. Ttylko co z dupskiem rosnącym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ciul z dupskiem , ale jakie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ale dziś cisza . Nie ma to jak w pracy , zawsze znajdzie się chwila dla forum. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.09.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dzięki za lody.....od razu humorek mi wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No tak! Trochę tylko się nie pokaż, to do tyłu jesteś 4 strony Smietanka, lody, ciasteczka i inne pyszności... Przecież od dawna wiadomo, że "to, co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie" Też by mi się dietka przydała, jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 06.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przecież od dawna wiadomo, że "to, co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie" ja nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.09.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Czeeee dziewczyny. Na chwilkę tylko wpadłam. cisza jest bo sobota to sprzątanie itd, a jeszcze na budowie była i wróciłam dopiero po 22. A dzisiaj niedziela, spacerek, trochę składania małych rzeczy po Sandrze itd. A po obiedzie to jadę na budowę małżowi jakiś rosołek zawieźć coby mi się biedak nie zmarnował. Przecież od dawna wiadomo, że "to, co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie" toż to święta prawda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Oooooo i łazienka już bliżej niż dalej. Wiesz , jak oglądąłm te kafelki co zakupiliście do niej to jakoś nie zauważyłam , że to szarości. My właśnie wczoraj byliśmy przy okazji obejrzeć kafelki i na 99 5 będzie to też szara Wczoraj siedziałam i liczyłam ile czego , ale jeszcze dziś dokładnie pomierze łazienkę , skocze do jednego sklepu i zdecydujemy.Aaaaaa , no i dzień doberek na caly tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 07.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aaaaaaa świetna jesteś!Nie ma u Was kanalizy?U nas co prawda jest, ale nadal gmina sie sądzi z wykonawcą, bo kanaliza przepuszcza!Co najgorsze to juz trzeci rok.A łazienka cudo!No popatrz dopiero co zaczęłaś budować a juz mowa o wprowadzce.a jak sprawa z przeniesieniem dziecka do szkoły?Znalazłaś jakieś rozwiązanie?Jeśli ja bedę się przeprowadzać w przyszłym roku, to mam ten sam problem, z córką, która kończyć bedzie gimnazjum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aaaaaaa świetna jesteś! Nie ma u Was kanalizy? U nas co prawda jest, ale nadal gmina sie sądzi z wykonawcą, bo kanaliza przepuszcza! Co najgorsze to juz trzeci rok. A łazienka cudo! No popatrz dopiero co zaczęłaś budować a juz mowa o wprowadzce. a jak sprawa z przeniesieniem dziecka do szkoły? Znalazłaś jakieś rozwiązanie? Jeśli ja bedę się przeprowadzać w przyszłym roku, to mam ten sam problem, z córką, która kończyć bedzie gimnazjum. Jest kanaliza ale sprawy w sądzie i nie wiadomo keidy to się skończy dzieki za pochwałę łazienki Wiktora przenoszę od listopada - o dziwo z oporami ale się zgodził Jak patrzę na ten rozpierdol to jakoś mi się wierzyć nie chce że zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Czy my nie będziemy mieszkać w jednej wsi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 07.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 kawika dobra jesteś z tym zbijaniem cen-bardzo dużo zeszli, ale to super, ja tak nie umiem , a łazieneczka super będzie, właśnie też o takim pasku myślałam naokoło lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 07.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 pochwal koniecznie małża bo zdolniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 07.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Oj chyba tak, wydaje się mi że bedziemy mieszkać w tej samej wsi.Ja na Nowym Osiedlu, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Cześć! Faktycznie łazieneczka już zaczyna nabierać właściwego wyglądu. Całkiem spora jest, tak na oko Czekam na dalsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 08.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, zaglądam często - podglądam - bardzo ładne kafle w łazience - w" moich kolorach":) Trzymam kciuki za październik. Jak miałam swój internet to jakoś nie miałam odwagi zacząc własny dziennik a teraz to juz jetsem bez netu Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 cholera teraz ja powiadomień nie dostaje witam witam kawika dobra jesteś z tym zbijaniem cen-bardzo dużo zeszli, ale to super, ja tak nie umiem , a łazieneczka super będzie, właśnie też o takim pasku myślałam naokoło lustra nauczysz się zauważyłam że najlepiej podejść z uśmiechem i żartem męża już pochwaliłam, naprawdę zdolny jest-powiem nieskromnie Witam, zaglądam często - podglądam - bardzo ładne kafle w łazience - w" moich kolorach" Trzymam kciuki za październik. Jak miałam swój internet to jakoś nie miałam odwagi zacząc własny dziennik a teraz to juz jetsem bez netu Pozdrawiam Aga zapraszam do podglądania i krytykowania kafelki naprawdę skromne, ale my akurat taką skromność i prostotę lubimy, więc cudów się tutaj nie spodziewajcie szkoda twojego dzinnika, może jeszcze sie skusisz??? Agi-Kal - wysyłam na priv gdzie moja chałpa Afrodytko - łazienka w porównaniu do obenej (w bloku) nawet duża. Jedan ścian jest ścięta więc zbiera trochę miejsca, ale dla nas to prawdziwy luuuksuuussss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Trgowanie to podstawa . I pamiętajcie , ze w takich tam nawet Avansach można spytać o rabat , nie ma co sie pitolić. My wczoraj dostaliśmy tysiaka rabatu na sprzęt , ale stwirdziliśmy , że za mało Polecam poszperać w necie. Właśnie wczoraj znalazłam moją lodówe o 500 zł taniej niż w sklepie , a netowy sklep mam w moim mieście. Identycznie ze zmywarka , tańsza o 300 zł , a płytę i piekarnik bedzie nam się oplacało odebrać w netowym sklepie we Wrocławiu i zaoszczędzimy 500 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no ja mam facetowi od kuchni wysłać jaki sprzet chce to ma dwa współpracujace sklepy agd i zrobi wycene ile by u nich było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Mój meblarz ma znacznie droższy sprzęt niż w sklepach zwykłych , a jeśli dasz do montażu swój to bierze 200 zł od sztuki za montaż . Zdecydowliśmy , że tylko zlewozmywak nam zamontują , a resztę sami sobie zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts