Zbigniew100 08.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wracaj szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześć. dołączam się do czekania. bez ciebie jest smutno. a u mnie jutro okna będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 :yes:ja też czekam !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja też czekam;) Mam nadzieję, że wszystko z forum będzie u ciebie działało ok. Czekam na wieści Kawika i fotki;) buziaki................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.04.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Hej, hej! Juz poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Hej, hej! Juz poniedziałek Kochani jestem. Minie chwila zanim połapię się w tym nowym forumie. W pracy zasypali mnie papierami, więc wybaczcie dzisiaj jeszcze lekką nieobecność Obiecuję że po południu na pewno się odezwę. Wpis w dzienniku też będzie zdjęcia może w środku tygodnia. Dziękuje za pamięć i słowa które trzymają na duchu. Kochani jesteście ale to już chyba wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.04.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam. Cześć chorowitku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam. Cześć chorowitku. No nareszcie się ktoś do mnie odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja na uropie , dopiero wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja na uropie , dopiero wstałem. takiemu to dobrze. Cześć KAwika! Nie gniewaj się, zagladam. Tylko pisac nie mam ochoty. Z moja Puma chyba znów gorzej, moze będę musiała znów do weta dziś pojechac. A Ty tez niby dziś czasu na forum nie masz, co? To pisz szybciutko co robiłaś jak Cię nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No nie mam czasu ale niepotrafię sobie odmówić wejścia i poczytania o Was co robiłam trochę się leczyłam, trochę w domku robiliśmy dzieci niegrzeczne, mała sę rozbestwiła - eh bunt dwulatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 co z ta Twoją psinką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No nie mam czasu ale niepotrafię sobie odmówić wejścia i poczytania o Was co robiłam trochę się leczyłam, trochę w domku robiliśmy dzieci niegrzeczne, mała sę rozbestwiła - eh bunt dwulatka jeszcze Cię czeka bunt pyskatego trzylatka Dobrze, ze nie ma z kim się bić. U nas walki do pierwszej krwi. NA dziś głównym "elementem" do ciągania są uszy I tez bunt: jak nie "ja sam" to "ja nie umiem". A jak coś sie nie podoba to: "jestes naplawdę oklopna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 co z ta Twoją psinką??? własnie nie wiem. Chyba to od kleszcza. Wymioty, biegunka, gorączka w sobotę. Sobota: 4 zastrzyki, noc przechodzona- znó wymioty Niedziela: 2 zastrzyki. Noc spokojna. Dziś rano zjadła, teraz tylko leży. Nie wiem czy nadal chora czy musi swoje odpocząć. Ale rano ze mną biegała i aportowała. Wydawała sie zdrowa. Za chwilkę zadzonie do domu. Sprawdzę jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nie jest dobrze. Nie chce sie bawić, nie biega. Leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 kurdejak się człowiek dziecmi nie martwi to jeszcze psem Kurcze szkoda bo sie umeczy i Ty chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 kurde jak się człowiek dziecmi nie martwi to jeszcze psem Kurcze szkoda bo sie umeczy i Ty chyba też szkoda jej, szkoda. W południe ją zawiozę do lekarza. Ja troche zmęczona: nie spałam w sobotnią noc. I denerwuje się... Za dużo przeczytałam w necie o kleszczach i chorobach, które przenoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czesc! hejka magpie kurde muszę trochę posiedzieć na tym forum i popróbować z tymi ikonkami i w ogóle co tam u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dzień dobry. Wczoraj było więcej ciepłych słów o mężu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts