aneta-we 13.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 hejka. Ja tez widziałam dziennik Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No więcej Zbysiu ale to było wczoraj Anetko piękne - zdjęcia mam rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No więcej Zbysiu ale to było wczoraj Co się stało w nocy ,że podpadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 nie podpadł nie podpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No więcej Zbysiu ale to było wczoraj Anetko piękne - zdjęcia mam rozumieć to tez. Pięknie napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 hejka magpie kurde muszę trochę posiedzieć na tym forum i popróbować z tymi ikonkami i w ogóle co tam u Ciebie?? z ikonkami sobie poradziłaś? Jeśli nie zrób tak. Wejdź w profilu w ustawienia zaawansowane i zaznacz sobie to: http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uEpKA4nMI/AAAAAAAACfk/lWJGqtt8NJU/zaawansowane.jpg Potem przy pisaniu posta klikaj zaawansowaną edycję i będziesz miała wszystkie ikonki: http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uGa0FCy0I/AAAAAAAACfo/-4YWFuk1x0M/emotki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No próbuję anetko dzięki;) ale to już chyba mówiłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 13.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ;)cześć, kawika o zdrowiu nawijaj. wszystko dobrze? myslę,że tak, ale muszę to usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.04.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ale ladnie napisalas w dzienniku o mezu! U mnie jest podobnie, nieraz jest miedzy nami ciezko ale w trudnych chwilach wystarczy mi jego spojrzenie i wiem, ze tylko na niego moge liczyc.Zdjecie dzieciaczkow od tylu - boskie!A moj ulubieniec cudny!!!Jak ulozyly sie sprawy z rodzicami, lepiej?Pytalas jak u mnie? Mam teraz wiecej pracy, bo ciagne dwa etaty, wstaje o 4-5, a o polnocy jeszcze na chodzie jestem, jestem padnieta ale na razie tak trzeba, bo dopadl nas kryzys i jest ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ;)cześć, kawika o zdrowiu nawijaj. wszystko dobrze? myslę,że tak, ale muszę to usłyszeć dzięki kochana, żyję i się ruszam, czasem coś piknie, czasek zakłuje ale jest dużo lepiej zastrzyki dalej, ale co tam ważne że bez tabletek pbólowych no i wiosna:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.04.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ale ladnie napisalas w dzienniku o mezu! U mnie jest podobnie, nieraz jest miedzy nami ciezko ale w trudnych chwilach wystarczy mi jego spojrzenie i wiem, ze tylko na niego moge liczyc. Zdjecie dzieciaczkow od tylu - boskie! A moj ulubieniec cudny!!! Jak ulozyly sie sprawy z rodzicami, lepiej? Pytalas jak u mnie? Mam teraz wiecej pracy, bo ciagne dwa etaty, wstaje o 4-5, a o polnocy jeszcze na chodzie jestem, jestem padnieta ale na razie tak trzeba, bo dopadl nas kryzys i jest ciezko. magpie kochana mimo kryzysu zwolnij bo się wykończysz:cool: Heros - nieusłuchany i rozrabia wkoło ale kochany jest z rodzicami się żyje, troche obok, ale ile za to spokoju;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.04.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jak czytam o dwóch etatach to mam wrażenie, że sama marnuję czas. Wstaję o 5-tej, spac też chodze najczęściej po północy ale mam w domu czas na internet bo jak dzieciarnia idzie spac to jest błoga cisza. I powiem za Kawiką: zwolnij choć odrobinke magpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, witam! Dobrze, że jesteś Jak zdróweczko, rekonwalescencja? I......nie ma to jak mąż, na którego mimo wszystko można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hejka Afrodytko no może być tylko teraz walczę z katarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hejka Afrodytko no może być tylko teraz walczę z katarem Eeeeetam! Katar na wiosnę to norma Ale potrafi zmęczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hejka Afrodytko no może być tylko teraz walczę z katarem weź acatar jesli możesz. Super działa, w tabletkach. Ja używam szczególnie na noc, jeśli zatkany nos nie daje mi spac. Zdrówka KAwiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Właśnie się dowiedziałem ,że czeka Cię imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej Kawiko, miło Cię widzieć Piesek urósł, dzieciaczki też , a katar minie nie martw się Z imprezką dasz radę, a droga.................. nie od razu Kraków zbudowano, a też wszystkich dróg do tej pory nie mają Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 15.04.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hej, kawiniu może to alergia? ja mam doświadczenie w tym temacie, niestety. moje dzieci sa alergikami i wiosna to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.04.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 :mad:kurde nie dostaję żadnych powiadomień katar męczy okropnie, ale co to w porównaniu do innych boleści, które przeszłam Kochani no impreza będzie, a miałam być taka ładna i zgrabna:(, a nie czuję tych lecących kg!!!! No i będę ładna i "nie z Grabna" tylko z okolic Nowego Sącza buziaczki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts