Megana 22.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzisiaj w nocy zapowiadają we Wrocku i okolicach -1 , a ja posiałam trochę warzywek i posadziłam parę kwitków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzisiaj w nocy zapowiadają we Wrocku i okolicach -1 , a ja posiałam trochę warzywek i posadziłam parę kwitków może nic im nie będzie Wczoraj rano (około 5-tej) mój termometr pokazywał -2. Brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 My tu dyplomatycznie o pogodzie a gdzie gospodyni? Aaaa, juz się do I Komunii przeciez szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Kawika trzymaj się,teraz już na pewno biegasz na turbo doładowaniu,aby ze wszystkim się wyrobić. Na pewno będzie ok. Pozdrowienia i życzenia dla synka:yes:. Ja mam komunię 01.05. O matko już Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 może nic im nie będzie Wczoraj rano (około 5-tej) mój termometr pokazywał -2. Brrrr... Małżonek kwiatki przykrył folią, a warzywka muszą sobie same poradzić ( niech się hartują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 posadziłam parę kwitków Im temperatura raczej nie groźna. A od czego te kwitki? Czasem na prawdę lubię język polski U mnie wczoraj o 6-tej -1 a kurtki cieplejsze pochowane dawno już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jeszcze chciałam powiedzieć, że kicajec piękny, na prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzień dobry. Mam nadzieje ,że u was też piękna pogoda. Wszystkiego najlepszego dla komunisty. Samych pogodnych dni przez całe życie. Kawika , udanej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Juz "PO". Mam nadzieję, ze wszystko się udało. Było tak jak sobie wymarzyliscie. Koniecznie napisz o wrażeniach. My juz za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 http://2.bp.blogspot.com/_UzIqesJMxHk/S7HFlgn4bUI/AAAAAAAAHME/VFaI1abW7Fg/s1600/231.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kawika, jak tam komunista? Jak przeżyliscie to wielkie świeto? Już się nie moge Twojej relacji doczekac. Pisz jak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kochani Już PO dziękuję za życzniea dla Wiktora Ufffff W sobotę była spowiedź, Wiktor po drodze mówił że trochę się denerwuje, ja też się denerwowałam ale mina pewna siebie i mówię nie denerwuj się itd. Wyspowiadała się i stwierdził że było super:eek: W niedzielę - piękna pogodsa wuymodlona przez proboszcza Msza trwała nieco ponad godzinkę Jedynym punktem stersującym była sama Komunia, bo tradycja taka że komunie dziecko przyjmuje z rodzicami i z rodzicami chrzestnymi A my no cóż może to niektórych zdziwić w "grzechu zyjemy" bo ślubu kościelnego nie mamy Ale ksiądz zorientowany ustalił że podejdziemy z dzieckiem przyklękniemy tylko komunii nie przyjmiemy No ijakoś to przeszło A potem zdjęcia i do domu obiad dla gości, trochę się nalatałam, ale myślę że wszystkim smakowało i naśmialiśmy się więc nie było źlem a nawet było bardzo dobrze Nooooo, ale mimo wszystko nie zazdroszczę tym co ta impreza przed nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nooooo, ale mimo wszystko nie zazdroszczę tym co ta impreza przed nimi no dzięki. Nie ma to jak duchowe wsparcie Fajnie, ze wszystko się udało. Wiktor zadowolony? Przezywał mocno przed samą Mszą Św. czy luzik? Mów co nagotowałaś. Ja wczoraj robiłam próbę dania głównego ale może jeszcze zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wiktor dosyć spokojnie, ogólnie zawsze mało się denerwuje ale to chyba wynika z tego że jak widzi że ja jestem wyluzowana to on też Były młode ziemniaczki z koperkimn., mięsa na pólmiskach, kotlety, udka, karczek, mizeria, buraczki, sałata z sosem winegret, rosól z makaronem, tort, sernik, rureczki z kremem, wędliny, chrzan, i strogonoff, sałatka jarzynowa jeszce, aaa i kiełbasa własnego wyrobu w sumie to niewiele zostało kilka kotletów i 4 udka, kilka łyżek sałatki - a bałam się że za dużo tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 w sumie to niewiele zostało kilka kotletów i 4 udka, kilka łyżek sałatki - a bałam się że za dużo tego wszystkiego duzo, też mi sie tak wydaje. Ja planuję rosół ze względu na dzieci , i dla nich pulpeciki bo wszystkie lubią , polędwicę upieczona w cieście francuskim z farszem z pieczarek, pieczoną karkówkę, sałatkę gyros, sałatkę ze szczypiorkiem i winogronami, zawijaną z chrzanem szynkę w galarecie, jakąś sałatę świeżą do obiadu, pomidorki, ogórki i młode ziemniaczki. Sałatkę z ananasem i selerem- tu teściowa się popisze i rybę w sosie ketchupowym zrobi. To pewnie bardzie na kolację lub na następny dzień. Poza tym ciasta, tort, owoce i słodycze dla dzieciarni. I koniecznie lody Kawika, dużo mieliście gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.04.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzień dobry. Ooooo na taki obiadek to bym wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzień dobry. Ooooo na taki obiadek to bym wpadł. Zbyszku, na jaki konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kurde ale pyszności planujeszBędzie ktoś u Was nocował?? w sumie było 16 osób dorosłych i 3 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.04.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kurde ale pyszności planujesz Będzie ktoś u Was nocował?? w sumie było 16 osób dorosłych i 3 dzieci na pewno będzie nocowała moja babcia. Od czwartku. Siostra z mężem i dziećmi jeszcze się waha Przyjeżdżają w czwrartek razem z babcią ale Beata mówi, ze nie chcą nam głowy zawracać i będą nocować u rodziców. Mam nadzieję, że namówię ich do zmiany zdania Ale osób to chyba wyjdzie u nas mniej. Nas piątka, mama Ł., rodzinka mojej siostry to 4 osoby, moi rodzice i brat i babcia. 14 osób jak dobrze liczę - tak łącznie z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts